Παρακαλώ περιμένετε
Eirini Lachana Photography - Ειρήνη Λαχανά, Φωτογράφοι

Eirini Lachana Photography - Ειρήνη Λαχανά

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Φωτογράφοι

Η ζωή μου είναι συνυφασμένη με τη φωτογραφία. Δεν θα μπορούσα να με φανταστώ χωρίς αυτήν. Μου αρέσει να διηγούμαι αληθινές ιστορίες μέσα απ' τον φακό μου και με αυτή τη φιλοσοφία δημιουργήθηκε και η ομάδα μας.
Αντιπροσωπεύουμε ένα στυλ φωτογραφίας που δίνει προτεραιότητα στην ιστορία σας και μας επιτρέπει να αποτυπώσουμε το περιβάλλον σας, την αγάπη σας, το συναίσθημά σας και τους ανθρώπους που λατρεύετε, στις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής σας. Εδώ, η φωτογραφία αποκτά έναν μοναδικό χαρακτήρα - τον δικό σας. Εσείς δημιουργείτε στιγμές αξέχαστες και εμείς είμαστε εκεί για να τις κρατήσουμε ζωντανές για πάντα και με τον δικό μας τρόπο να τις παρουσιάσουμε στην πιο όμορφη εκδοχή τους.

Είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας καθοδηγούμε αλλά ξέρουμε πότε να απομακρυνθούμε και να καταγράψουμε τις όμορφες στιγμές που κάνουν την ημέρα σας μοναδική.
Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών φωτογραφίας και βιντεοσκόπησης γάμων και βαπτίσεων αλλά και Newborn, οικογενειακές φωτογραφίσεις και άλλα πολλά. Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά, να βρούμε μαζί τι σας εμπνέει, και να το κάνουμε πραγματικότητα.

Θεσσαλόνικη

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες