Παρακαλώ περιμένετε
ΕΔΕΣΣΑ-ΣΚΥΔΡΑ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΗΣ, Φωτογράφοι

ΕΔΕΣΣΑ-ΣΚΥΔΡΑ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΗΣ

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Φωτογράφοι

 

STUDIO  SPYRIDIS. Η ζωή  είναι γεμάτη από στιγμές  που αξίζουν να  σας συντροφεύουν για πάντα. Ο γάμος, η βάπτιση, οι χαρές της οικογένειας   είναι έργο δικό σας.  Δικό μας έργο  είναι  να φωτίζουμε ότι θεωρείτε πιο σημαντικό και να το  κρατούμε  ζωντανό για σας, μέσω  φωτογραφιών τεχνικά  κι αισθητικά  άρτιων και άψογων.

 

Ένα  φωτεινό σας χαμόγελο,   ένα γλυκό βλέμμα, τα υγρά από συγκίνηση μάτια, μια θερμή αγκαλιά με αγαπημένα πρόσωπα, αποτελούν πολύτιμο υλικό στη φωτογραφική μας παλέτα. Ο καλλιτεχνικός φακός μας αιχμαλωτίζει τα χρώματα της ευτυχίας  σας, όπως το λευκό του γάμου σας, το κόκκινο της αγάπης, οι ροζ και γαλάζιες στιγμές  των παιδιών σας, αποθανατίζοντάς τα με μοναδική τρυφερότητα κι εκφραστικότητα.

 

Αξιοποιώντας με γνώση κι εμπειρία 25 χρόνων τα πλέον σύγχρονα μέσα τεχνολογίας, είτε σε εξωτερικά περιβάλλοντα, είτε στους άρτια εξοπλισμένους χώρους μας,  αποτυπώνουμε  δημιουργικά τις  ξεχωριστές  εικόνες  που συνθέτουν το ευτυχισμένο παρόν σας.

 

Φιλοδοξία μας είναι  οι  ωραιότερες στιγμές σας να μην γίνουν ποτέ παρελθόν. Να τις βιώνετε  ξανά και ξανά, με την ίδια συγκίνηση  που αισθανθήκατε όταν τις  πρωτοζήσατε,  καθώς  οι δεξιοτεχνικές εικόνες από τον  φωτογραφικό φακό μας θα σας  ταξιδεύουν…..

studioSpiridis studioSpiridis studioSpiridis

Site: www.spiridisart.gr

Facebook: studioSpiridis

 

Ν.ΠΕΛΛΗΣ

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες