Παρακαλώ περιμένετε
SOUND PLANNER - Άγγελος Καχριμάνης , Dj, Ηχητικός εξοπ.

SOUND PLANNER - Άγγελος Καχριμάνης

(1 αξιολογήσεις)

Dj #72140

Arguro Zorba | 26/09/2022

Μας καθοδήγηση με την έμπειρα του αλλά παράλληλα σεβάστηκε τις επιθυμίες μας. Πολύ συννενοήσιμος και ευγενικός! Μείναμε όλοι ευχαριστημένοι και είχαμε μια τέλεια δεξίωση. Τον συνιστούμε 100%!

Κατηγορία/ες: Dj, Ηχητικός εξοπ.

Η μουσική είναι το σημαντικότερο κομμάτι για μια επιτυχημένη εκδήλωση. Από μια απλή ομιλία, μια βάφτιση, ένα πάρτυ μέχρι και έναν γάμο ή μια συναυλία, η ροή του μουσικού προγράμματος σε συνδυασμο με τον κατάλληλο οπτικό-ακουστικο εξοπλισμό δίνουν το τέλειο αποτέλεσμα. Κάθε εκδήλωση είναι μοναδική, κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά ακούσματα.

Η sound planner έχοντας μια πολυετή πορεία στον χώρο των εκδηλώσεων από το 2002 αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες djs, ηχολήπτες και φωτιστές που κύριο μέλημα τους είναι να φέρουν εις πέρας κάθε εκδήλωση με επιτυχία. Μαζι οργανώνουμε την ροή του προγράμματος κ προσαρμόζουμε κάθε εκδήλωση στο στυλ των πελατών μας. Η sound planner διαθέτει πλήρη οπτικό-ακουστικο εξοπλισμό καθώς και special effects ιδανικά να μεταμορφώσουν και τον πιο λιτό χώρο σ ένα παραμυθένιο τοπίο.

Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό από την ίδρυση της εταιρείας μας μέχρι και σήμερα Η sound planner χτίζει συνεργασίες σταθερές και αναλλοίωτες στο χρόνο ώστε να εξασφαλίσουμε στους ενδυναμη πελάτες μας τις καλύτερες υπηρεσίες στο κομμάτι των εκδηλώσεων.

Αιγάλεω Αττικής

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες