Παρακαλώ περιμένετε
Δέσποινα Δαβούτη - Δεσποινα Δαβουτη, Make up artist

Δέσποινα Δαβούτη - Δεσποινα Δαβουτη

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Make up artist

Ως επαγγελματίας make-up artist, έχω εξειδικευτεί στο νυφικό μακιγιάζ στην σχολη του Γιάννη Μαρκετάκη, της Γιώτας Δρέβελη και της Βάσιας Κοτοπούλη. Κατανοώ πλήρως τη σημασία της ημέρας του γάμου και προσπαθώ να δημιουργήσω ένα μακιγιάζ που θα αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά της νύφης και θα ταιριάζει στο στυλ του γάμου.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του νυφικού μακιγιάζ, επικεντρώνομαι στην προετοιμασία του δέρματος της νύφης, ώστε να είναι υγιές και λαμπερό. Χρησιμοποιώ υψηλής ποιότητας προϊόντα και τεχνικές για να δημιουργήσω ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που θα διαρκέσει όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Επιπλέον, είμαι πάντα διαθέσιμη για δοκιμές μακιγιάζ πριν από τον γάμο, ώστε να διασφαλίσω ότι η νύφη θα είναι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. Επίσης, μπορώ να παρέχω υπηρεσίες μακιγιάζ για τις κουμπάρες και τις μητέρες της νύφης, ώστε να δημιουργήσουμε ένα συνολικό στυλ για τον γάμο.

Στόχος μου είναι να δημιουργήσω ένα νυφικό μακιγιάζ που θα κάνει τη νύφη να αισθάνεται αυτοπεποίθηση και όμορφη την ημέρα του γάμου της.

instagram: https://www.instagram.com/dabeauty___/

 

Μαρούσι

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες