Παρακαλώ περιμένετε
De Paris - Δήμητρα Αναστασίου, Make up artist, Περιποίηση προσώπου

De Paris - Δήμητρα Αναστασίου

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Make up artist, Περιποίηση προσώπου

www.de-paris.gr

Λέγομαι Αναστασίου- Καρδαρά  Δήμητρα και είμαι απόφοιτος του ΤΕΙ Αθηνών του τμήματος Κοσμητολογίας και Αισθητικής, έχοντας πια αποκτήσει πολυετή πείρα στον τομέα της αισθητικής. Η αισθητική είναι μια επιστήμη όπου για να την ασκήσεις χρειάζεσαι ιατρικές γνώσεις, παράλληλα με τα μαθήματα ειδικότητας, συνεχιζόμενη εκπαίδευση και κατάρτιση για τις νέες τεχνολογίες,  για αυτό  άλλωστε είναι ένα παραϊατρικό επάγγελμα. Έχω εργαστεί σε εργαστήρια αισθητικής, σε ιατρεία πλαστικών χειρουργών, σε φαρμακεία και εταιρείες καλλυντικών. Ένα άλλο αντικείμενο,  όπου εξειδικεύομαι είναι το επαγγελματικό μακιγιάζ.

Έτσι για ένα διάστημα εργάστηκα στην ΕΡΤ και σε ιδιωτικά κανάλια και ανέλαβα το μακιγιάζ σε σίριαλ, ταινίες και εκπομπές  όπως:

  • ΄΄ η ώρα η καλή΄΄
  • ΄΄Μαρία η άσχημη΄΄
  • ΄΄Το πρόσωπο΄΄
  • ΄΄Απόψε κερνάμε εμείς΄΄ 
  • ΄΄Αυτή είναι η ζωή σου΄΄  κ.α.

Από το 2006 είμαι παράλληλα  εκπαιδευτικός στον τομέα της αισθητικής σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ και λαμβάνω μέρος ως εξετάστρια στις πιστοποιήσεις των πτυχίων. Συγγραφικό μου έργο είναι το ΄΄Επαγγελματικό περίγραμμα του Ειδικού Εφαρμογών Αισθητικής΄΄ , όπου ήμουν η εμπειρογνώμων του έργου. Αυτή τη στιγμή τελειώνω το μεταπτυχιακό μου στην Εκπαίδευση Ενηλίκων και είμαι μέλος των Ελλήνων Λεμφοθεραπευτών Ελλάδος.

ΘΕΟΔΩΡΗΤΟΥ ΒΡΕΣΘΕΝΗΣ 102 ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες