Παρακαλώ περιμένετε
DAVVERO - , Γαμπριάτικα

DAVVERO -

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Γαμπριάτικα

DAVVERO

Γαμπριάτικα κοστούμια

Από το 1990 μέχρι σήμερα τα ελληνικά κοστούμια DAVVERO αποτελούν σήμα κατατεθέν για το γαμπριάτικο και επαγγελματικό ντύσιμο.

 

Κοστούμια για όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις

Ανδρικά ρούχα για όλες τις περιστάσεις

100% ελληνική παραγωγή

 

Για το πιο κομψό παραγαμπράκι και για οποιαδήποτε άλλη ξεχωριστή περίσταση, τα αυθεντικά κοστούμια μας προσαρμόζονται με βάση τις διαστάσεις του παιδιού σας. Προτεραιότητές μας είναι το άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα, αλλά και το αίσθημα άνεσης και ελευθερίας για όποιον μικρό κύριο φοράει το πρώτο του κοστούμι Davvero. Το σετ εκτός από παντελόνι και σακάκι, μπορεί να περιλαμβάνει γιλέκο, παπιγιόν ή γραβατόνι στον κατάλληλο συνδυασμό ύφανσης και χρώματος.

 

Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται με τον πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό η παραγωγική διαδικασία των ανδρικών ενδυμάτων από το στάδιο της σχεδίασης, μέχρι και το στάδιο της παραγωγής.

Επωφεληθείτε ακόμα από τις μοναδικές σχεδιαστικές μας ικανότητες και αποκτήστε κατά παραγγελία από το φυσικό κατάστημα, κλασικά φράκο, γραβατόνια και παπιγιόν, προσαρμοσμένα στις δικές σας διαστάσεις με σύνθεση από εξαιρετικά υφάσματα με την υπογραφή από κορυφαίους πατρονίστες.

Οι εξειδικευμένες τεχνικές προσαρμογής σε ειδικές tailor παραγγελίες που ακολουθούμε στο κατάστημα Davvero, πληρούν όλες τις προϋποθέσεις της υψηλής ραπτικής και της σύγχρονης τεχνολογίας για να δημιουργήσουν ένα τέλειο αποτέλεσμα: μοναδικά tailored κοστούμια με τέλεια όσο και ξεχωριστή εφαρμογή, που χαρακτηρίζονται από την έμφαση στη λεπτομέρεια και την ακρίβεια, τόσο εντός όσο και εκτός του ρούχου, από το ύφασμα και τα υλικά, μέχρι την τελική κατασκευή.

Επισκευτείτε την επίσημη ιστοσελίδα:
https://davvero.gr

Θεσσαλονίκη, Φράγκων 20

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες