Παρακαλώ περιμένετε
Creative Frames - Αντώνης Προβιάς, Φωτογράφοι

Creative Frames - Αντώνης Προβιάς

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Φωτογράφοι

https://antonisprovias.gr/index.php/el/

Γεννήθηκα στις 23/12/1977 στην Αθήνα και μεγάλωσα και ζω στον Πειραιά. Με την φωτογραφία ήρθα σε επαφή από πολύ νωρίς και πειραματίστηκα ως ερασιτέχνης. Ένας καινούριος κόσμος απλώνονταν μπροστά μου, ένας κόσμος γεμάτος γραμμές, σχήματα, σκιές και χρώματα. Μέσα από την φωτογραφία κατάφερα να ικανοποιήσω ακόμη μια μεγάλη μου επιθυμία, να γνωρίζω καινούριους ανθρώπους, να παρατηρώ πως βλέπουν εκείνοι την ζωή, να μαθαίνω από εκείνους νέους τρόπους αντιλήψεις, άλλες συνήθειες, άλλα έθιμα. Και προσπάθησα να δημιουργήσω εικόνες που να αντανακλούν κομμάτια της προσωπικότητας τους. Έτσι δημιουργήθηκαν τα πρώτα μου πορτραίτα.

Το πάθος αλλά και η αγάπη μου για την φωτογραφία με οδήγησαν στην Leica academy. Οι σπουδές στην Leica, μου άνοιξαν νέους δρόμους στην τέχνη της φωτογραφίας, νέες τεχνικές, γνώση στην ψηφιακή φωτογραφία, κανόνες συμπεριφοράς ενός επαγγελματία φωτογράφου, ανάλυση αλλά και εξάσκηση σε κάθε ειδικότητα.

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί την ημέρα του γάμου σας, να γνωριστούμε, να δούμε τι πραγματικά σας αρέσει ώστε να σας προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία μέσα από τον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας.

http://antonisprovias.gr ή creativeframes.gr

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες