Παρακαλώ περιμένετε
Cosmos Events - , Ανθοστολισμός, Wedding planners

Cosmos Events -

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Ανθοστολισμός, Wedding planners

Η μεγάλη μέρα είναι προ των πυλών; 

Κανένα άγχος για εσάς αφού η Cosmos Events μπορεί να αναλάβει και να διοργανώσει τον γάμο των ονείρων σας.
Η πρώτη μας επαφή με ραντεβού στον χώρο μας θα σας κάνει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ‘’ταξίδι” της προετοιμασίας του γάμου σας με οδηγούς εμάς.

Στης συναντήσεις μας μπορείτε να δείτε πληθώρα δειγμάτων της δουλειά μας ή ακόμα να μας εκφράσετε το πώς φαντάζεστε τον γάμο σας για να τον σχεδιάσουμε εξ΄ αρχής.

Ανθοστολισμοι, Candy Bars, Salty Bars, Προσκλητήρια, μπομπονιέρες, τραπέζι ευχών, Videography, Cinematography, Photobooth και φυσικά η αποκλειστική διοργάνωση του γάμου σας είναι μερικές από τις παροχές μας για να συνθέσουν τη μεγάλη σας μέρα.

Σκοπός μας να σταθούμε με σεβασμό, μεράκι και δημιουργικότητα δίπλα στις επιθυμίες σας και να μην αφήσουμε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην τελειοποίηση της μεγάλης στιγμής. Ο γάμος όπως τον ονειρεύεστε θα είναι ο τελικός προορισμός ενός ταξιδιού που θα ξεκινήσουμε και θα πραγματοποιήσουμε παρέα με πυξίδα μας τη φαντασία , την πρωτοτυπία και το συναίσθημα που η δική σας εκδήλωση θέλετε να αποπνέει

Ελάτε κοντά μας να γνωρίσετε τη δουλεία μας, είμαστε σίγουροι ότι η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε θα σας κάνει να μας εμπιστευτείτε.

Βρείτε μας στο:

Site: www.cosmosevents.gr

Instagram: cosmosevents.gr

Περιστέρι

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες