Παρακαλώ περιμένετε
Caleidoscopio - ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΟΥΒΙΔΗΣ, Φωτογράφοι, Βίντεο

Caleidoscopio - ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΟΥΒΙΔΗΣ

(8 αξιολογήσεις)

Φωτογράφοι #75572

Νεφέλη Μπεκίρα | 20/06/2023

Επιλέξαμε να συνεργαστούμε να συνεργαστούμε με την υπέροχη ομάδα του Caleidoscopio για την φωτογράφιση και το βίντεο του γάμου και των βαφτίσεων των παιδιά μας. Εμείς να σημιωθεί μένουμε το εξωτερικό και την συνεννόηση κυρίως την κάναμε εξαποστάσεως. Να πάμε την αλήθεια είχαμε κι άλλες καλές προσφορές όμως όταν είδαμε την δουλειά τους και την εξυπηρέτηση αμέσως πήραμε την απόφαση να συνεργαστούμε. Το πακέτο της προσφοράς ήταν εξαιρετικό, συν την άψογη αισθητική της δουλειάς. Την ημέρα του γάμου μας έβρεξε αρκετά (το άγχος μας στα ύψη) αλλά όλοι ομάδα ήταν απτόητοι σαν να μην συνέβαινε τίποτα. Απίστευτοι επαγγελματίες. Ευχαριστούμε πολύ συνεχίστε την καλή δουλειά!

Φωτογράφοι #47521

Σοφια Γιοβα | 25/06/2019

Εξαιρετικός επαγγελματίας, καταπληκτική δουλειά πραγματικά έχουμε ενθουσιαστεί και επίσης τα καλύτερα ως άνθρωπος και χαρακτήρας!

Φωτογράφοι #41399

Ιωάννης Κατερης | 10/04/2019

Καταλήξαμε στο Καλειδοσκόπιο γιατί μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από όλες τις πλευρές! Ευχαριστούμε!

Φωτογράφοι #39295

Ισαβέλλα Ντοργάμ | 29/03/2019

Είναι παρά πολύ εξυπηρετικοί όλοι τους και ευγενικοί. Πάνω απ' όλα όμως είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες.

Φωτογράφοι #34160

Έλενα Μπολούτσου | 16/01/2019

Ωραία δουλειά και πολύ εξυπηρετικοί. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι!

Φωτογράφοι #33801

Περης στελιος | 10/12/2018

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα τους. Πολύ Εξυπηρετικοί.

Φωτογράφοι #24237

Χαράλαμπος Γιάνναρης | 16/04/2018

Πολύ καλή συνεργασία.Ο ιδιοκτήτης είναι ένας αληθινός επαγγελματίας.Τον συνιστώ με κλειστά μάτια.

Φωτογράφοι #19206

Ασπασία Τροκα | 29/01/2018

Κατηγορία/ες: Φωτογράφοι, Βίντεο

To Caleidoscopio, είναι μια κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών στους τομείς φωτογραφίας και κινηματογράφησης και όχι μόνο.

Με αγάπη όλα ξεκινούν απο εδώ.

Αυτό είναι το κύριο συστατικό για να μπορέσεις να πετύχεις στον τομέα ενασχόλησης σου και εμείς σε αυτό το συναίσθημα σταθήκαμε και δημιουργήσαμε με πολλή αγάπη το Caleidoscopio το δευτερό μας σπίτι. O στόχος μας είστε εσείς. Η λεπτομέρεια η διαφορετικότητα η καλή διάθεση στο να ακούσουμε την δική σας πρόταση αλλά και η μεγάλη μας εμπειρία σε συνάρτηση του αξιόπιστου και ποιοτικού εξοπλισμού που διαθέτουμε σας διασφαλίζουν κορυφαία αποτελέσματα που πληρούν τις προσδοκίες σας. 

Για θυμήσου
Είμαστε απο τις πρώτες εταιρείες που καλύψαμε φωτογραφικά γάμο διάρκειας 3 ημερών στην Σίφνο την χρονιά του 2005 του Μίλτου Καμπουρίδη και της Μαρίνας Βερνίκου ένας γάμος αξέχαστος με πολλή διασκέδαση και νέα πράγματα στο κομμάτι της φωτογραφίας.

Για θυμήσου
H πρώτη παρουσίαση ψηφιακού άλμπουμ απο το Caleidoscopio την χρονιά του 2005 στην έκθεση γάμου NEW LIFE στο Mec Παιανίας.

Για θυμήσου
Στα τόσα χρόνια ασχολίας το φωτογραφικό μας ταξίδι μας στην Σαντορίνη - Αμοργό - Σκίαθο - Κρήτη - Σίφνο - Κεφαλλονιά - Υδρα και σε πολλά άλλα μέρη της Ελλάδος,αλλά και τον ενθουσιασμό του κάθε ζεύγους όταν έβλεπε την δουλεία μας. 

Σε ένα ιδιόκτητο χώρο πολλή όμορφα αισθητικά φτιαγμένο σας περιμένουμε για να σας ενημερώσουμε αλλά και να λύσουμε κάθε απορία σας που αφορά τις καλύψεις μας.

Με εκτίμηση
Μάνος Κουβίδης
Elvira Meyers

Aνω Πετράλωνα

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες