Παρακαλώ περιμένετε
BeautySpirit.gr - ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΒΕΛΑ, Make up artist, Hair styling

BeautySpirit.gr - ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΒΕΛΑ

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Make up artist, Hair styling

Λάμψτε με ένα επαγγελματικό χτένισμα και μακιγιάζ!

Με τη «μέλλουσα» νύφη δεν κάνουμε απλά μια συνεργασία… αποκτάμε μία σχέση πολύ καλύτερη μέσα από συζητήσεις τόσο γύρω από τη σημαντική στιγμή του γάμου της, όσο και γύρω από τη προσωπικότητά της.

Νυφικό Μακιγιάζ

Για ένα επιτυχημένο νυφικό μακιγιάζ οι makeupartists του BeautySpirit.gr θα ζητήσουν από τη μέλλουσα νύφη να τους περιγράψει πλήρως το ύφος που θέλει να έχει ο γάμος της (π.χ. ρομαντικό, glamorous, κτλ), το χρώμα και το σχέδιο του νυφικού, τα χρώματα που θα επικρατούν στο στολισμό και το χτένισμα που έχει επιλέξει.

Έτσι λοιπόν, ξεκινώντας με το δοκιμαστικό θα ανταλλάξουμε γνώμες και ιδέες και θα δοκιμάσουμε διαφορετικά στυλ μακιγιάζ, ώστε να καταλήξουμε στο στυλ που σας ταιριάζει περισσότερο ανάλογα με την προσωπικότητα σας και το ύφος που θέλετε να δώσετε στο γάμο σας.

Επίσης, βλέποντας τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, επεμβαίνουμε ανάλογα ώστε να καλυφθούν κάποιες πιθανές ατέλειες και σας προτείνουμε τις ανάλογες θεραπείες έτσι ώστε μέχρι την ημέρα του γάμου σας να έχετε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Την ημέρα του γάμου σας ξεκινάμε στην προγραμματισμένη ώρα την προετοιμασία. Οι makeup artists είναι μαζί σας μέχρι εσείς να φύγετε για την εκκλησία.

Νυφικό Χτένισμα 

Το νυφικό χτένισμα είναι από τα μια σημαντικά στοιχεία για εντυπωσιακή εμφάνιση.

Οι επαγγελματίες hairstylists του BeautySpirit.gr θα μιλήσουν μαζί σας για τις δυνατότητες που έχετε, αλλά και τι πρέπει να αποφύγετε ίσως λόγω νυφικού, πέπλου, χαρακτηριστικά προσώπου. Στη πρόβα του νυφικού χτενίσματος μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά στυλ και μαζί με τη κομμώτρια να καταλήξετε στο τι σας ταιριάζει.

 

 

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες