Παρακαλώ περιμένετε
anotherview - Αγγελος Δελιγκας, Cinematic Video

anotherview - Αγγελος Δελιγκας

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Cinematic Video

Το anotherview είναι ένας δημιουργικός χώρος βιντεοσκόπησης και φωτογράφησης του γάμου, της βάφτισης και όλων των σημαντικών στιγμών σας.

«Η κάλυψη εκδηλώσεων όπως ο γάμος και η βάφτιση ήταν πάντα μια αφορμή για να ταξιδεύουμε σε νέα μέρη και να καταγράφουμε μικρές ιστορίες.»

Οπότε όσο μακριά ή κοντά μας βρίσκεστε, μπορείτε να επιλέξετε, μέσα από μια ποικιλία video clip, slideshow, video story, video προσκλητηρίων και retro clip που σας ταιριάζουν. Σε κάθε περίπτωση, μαζί θα δημιουργήσουμε την δική σας ιστορία. Μας ενδιαφέρει πάντα η άποψη σας και με στόχο τις προτιμήσεις σας, μαζί, κοιτάμε να φέρουμε στα μέτρα σας το τελικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, το δίκτυο συνεργατών μας ολοένα και αυξάνεται, με στόχο την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών του γάμου και την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Φροντίζουμε, βέβαια, να ενημερωνόμαστε για τις νέες τάσεις, ερευνούμε και εφαρμόζουμε νέες τεχνικές χρησιμοποιώντας την αγάπη και την τρέλα μας για το αντικείμενο.

Προγραμματίστε μαζί μας την κάλυψη της εκδήλωσής σας, κι εμείς θα εργαστούμε με συνέπεια ώστε να κρατήσουμε ζωντανές τις πιο όμορφες στιγμές σας.

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες