Παρακαλώ περιμένετε
Alexandros Dalkos photography - Αλέξανδρος Δάλκος, Φωτογράφοι

Alexandros Dalkos photography - Αλέξανδρος Δάλκος

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Φωτογράφοι

Alexandros Dalkos photography

"every image tells a story"

 

Περισσότερα για μένα και τη δουλειά μου θα βρείτε στην σελίδα μου:
www.alexandrosdalkos.com
Ακολουθήστε με στο Facebook:
@alexandros.dalkos.photography
Ακολουθήστε με στο Instagram:
@adalkosphotography
Σας περιμένω να τα πούμε απο κοντά
Γραφείο/Studio: Πλαταιών 12 Κηφισιά (πατήστε για χάρτη)
t: 2108012999 , m: 6944661132

 

Με λένε Αλέξανδρο Δάλκο, είμαι μπαμπάς δύο μικρών αγοριών και φωτογράφος. Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1976, σπούδασα Marketing και International Business Administration στην Αγγλία.

Έχω παρακολουθήσει διετές σεμινάριο για την Τέχνη και την Τεχνική της φωτογραφίας με δάσκαλο Έλληνα καταξιωμένο φωτογράφο. Σεμινάριο "Φώς και Φωτισμός" για τη χρήση φλας στο στούντιο και σε εξωτερικούς χώρους στο New School Athens. Workshop για τη δημιουργία editorial σε περιοδικό/εφημερίδα στο New School Athens. Σεμινάριο στο κολλέγιο City Unity για την τεχνική της φωτογραφίας. Πολλά Online courses για επεξεργασία εικόνας και photoshop.

Φωτογραφίες μου έχουν δημοσιευτεί στο Αμερικάνικο "Smithsonian Magazine" στο "National Geographic", στο Αγγλικό "Professional Image Maker", στο ελληνικό περιοδικό "ΦΩΤΟγράφος" στην εφημερίδα "Athens Voice" και σε άλλα έντυπα και περιοδικά.

Έχω λάβει μέρος σε εκθέσεις και διάφορα events σχετικά με την τέχνη και την φωτογραφία. Έργα μου έχουν εκτεθεί στην "Blank Wall Gallery", σε events των "Blind Pilots" στη Θεσσαλονίκη, στην έκθεση "Photovision", κ.α.

Κατέχω σημαντικές διακρίσεις σε φωτογραφικούς διαγωνισμούς, 3η θέση στο National Geographic Channel με θέμα "This is who we are", 2η θέση στο διαγωνισμό της Wind "Click It", 4η θέση στον διεθνή διαγωνισμό της Akzo Nobel, και πολλές άλλες.

Το ενδιαφέρον μου για τη φωτογραφία δεν σταματάει ποτέ, συνεχώς μαθαίνω νέες τεχνικές, πειραματίζομαι και εξελίσομαι σαν φωτογράφος αλλά και σαν άνθρωπος. Το πάθος μου είναι να δημιουργώ μικρές ιστορίες μέσα απο το φακό μου.

 

Κάλυψη Φωτογραφίας και Βίντεο στην Αθήνα αλλά με μεγάλη μας χαρά ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα!

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες