Παρακαλώ περιμένετε
AggelaSkoulaPhotography - ΑΓΓΕΛΑ ΣΚΟΥΛΑ, Φωτογράφοι

AggelaSkoulaPhotography - ΑΓΓΕΛΑ ΣΚΟΥΛΑ

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Φωτογράφοι

Προσφέρουμε την επαγγελματική μας εμπειρία, στις προσωπικές ανάγκες της φωτογραφίας σας. Αποθανατίζουμε τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας ώστε οι αναμνήσεις σας να διαρκέσουν για πάντα.

 

Η Αγγέλα Σκουλά, ανωγειανής καταγωγής, γεννημένη στο Ηράκλειο, μεγάλωσε σε μια καλλιτεχνική οικογένεια, τραγουδιστών, λυράρηδων, χορευτών. Γαλουχημένη από μικρή στην κρητική παράδοση, χορεύει με πάθος τους κρητικούς χορούς, ενώ συλλέγει από τη τρυφερή ηλικία των 10 ετών οπτικοακουστικό υλικό, στο οποίο καταγράφεται η ζωή, τα ήθη και τα έθιμα του ανωγειανού πολιτισμού

 

Σπούδασε Τεχνικός Δικτύων Υπολογιστών & Φωτογραφία και αυτό της δίνει τη δυνατότητα να χειρίζεται άριστα το διαδίκτυο και να λειτουργεί με επιτυχία το γνωστό διαδικτυακό κανάλι στο youtube: (aggela skoula). Τελευταία, η αγάπη της για τη μεγαλόνησο και κυρίως για τον τόπο καταγωγής της, τ' Ανώγεια, την οδήγησαν σε πιό καλλιτεχνικούς δρόμους, όπως η φωτογραφία, όπου μέσα από τον φακό της και την προσωπική της ματιά,πέρα από τη επαγγελματική της υπόσταση στη φωτογραφία, αποτυπώνει σκηνές της καθημερινής ζωής των Ανωγείων, καθώς και πορτραίτα ανωγειανών, που προάγουν τον κρητικό πολιτισμό και τη κρητική παράδοση με απόλυτη επιτυχία.

 

Δείτε περισσότερα:

YOUTUBE: peraxwri

Facebook: aggelodiaoloudi

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες