Παρακαλώ περιμένετε

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023 - ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023 - ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023; Όσο κι αν αγαπάμε τους θερμότερους μήνες για τα έντονα χρώματα του στολισμού γάμου και τις χαρούμενες προσφορές τους, το φθινόπωρο φέρνει ονειρεμένες, πλούσιες αποχρώσεις. Ο ρομαντισμός και η θαλπωρή φαινομενικά συμβαδίζουν με την αλλαγή των εποχών και ίσως είναι ο λόγος που πολλοί από εμάς ονειρευόμαστε έναν χειμωνιάτικο γάμο.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023 10 ΤΟΠ ΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Θέλετε μερικές ιδέες για τον χειμωνιάτικο γάμο του 2023; Έχουμε μια νέα συλλογή από αγαπημένες χρωματικές διακοσμήσεις για να εμπνεύσουμε.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023 ΜΕ ΚΑΤΙΦΕΔΕΣ

Η διακόσμηση γάμου με κατιφέ είναι όμορφα και ανοιχτά, ιδανικά για το φθινόπωρο και το χειμώνα. Οι κατιφέδες συνδέονται στενά με την εποχή, όχι μόνο για τα λουλούδια τους, αλλά για τα χρυσαφένια χρώματά τους και τις υπέροχες αποχρώσεις των φύλλων στα δέντρα.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

Ένας από τους πιο δημοφιλής στολισμούς γάμου κατά τη γνώμη μας είναι το 'mist'. Το οποίο είναι το τιρκουάζ "σκοτωμένο". Θεωρούμε ότι αυτός ο στολισμός του γάμου είναι τέλειος για μια δεξίωση το καλοκαίρι ή την άνοιξη αλλά σίγουρα ξεχωρίζει το χειμώνα.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023

BOHO ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2023

Ένα απαλό, γκρι-πράσινο, γήινο χρώμα που συνδυάστηκε με ασημί σατέν χρώμα. Φασκόμηλο και ασημί ή χρυσούς τόνους με λουλούδια παντού. Αυτές οι ιδέες εσωτερικής διακόσμησης είναι ιδανικές για μια γαμήλια δεξίωση ή ένα επετειακό πάρτι. Καθώς είναι αρκετά χαλαρωτικές, ακόμη και σε ένα boho χειμερινό σκηνικό.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023

VINTAGE ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 2022 - 2023

Η διακόσμηση γάμου αυτή περιλαμβάνει αποχρώσεις του μωβ και του ιβουάρ. Η προσθήκη τους στην παλέτα του γάμου με ένα μείγμα πράσινου δημιουργεί ένα vintage εμπνευσμένο και πολυτελές στυλ. Μια λουλουδάτη ατμόσφαιρα που λείπει από το χειμώνα.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023

ΚΛΑΣΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

Αυτός ο στολισμός γάμου είναι Νο. 1 στη λίστα γιατί είναι ένα ουδέτερο χρώμα που μπορεί να συνδυάζεται με οποιοδήποτε άλλο χρώμα, καθιστώντας το έτσι μια εξαιρετική επιλογή για έναν φθινοπωρινό γάμο. Τα άλλα χρώματα αυτής της σειράς είναι αποχρώσεις του κόκκινου και του μπρονζέ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν συμπληρωματικά με το καφέ, το φασκόμηλο και το χρυσό. Το μπορντό είναι ένα δημοφιλές χρώμα αυτή τη στιγμή και έτσι αυτή είναι μια διακόσμηση που σίγουρα θα ξεπουλήσει.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023 ΡΟΥΣΤΙΚ

Αυτό είναι ένα φανταστικό χειμωνιάτικο σκηνικό γάμου για όσους έχουν μια αίσθηση στυλ. Λίγη δημιουργικότητα και μια έντονη χρωματική προσωπικότητα. Το κεραμιδί ξεχωρίζει από άλλες αποχρώσεις του πορτοκαλί. Και δίνει στο χειμώνα μια νότα καλοκαιρινής ζεστασιάς τη στιγμή που όλα γύρω μας φαίνονται σαν είναι στάσιμα και αδειανά.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023

ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 22/23

Από το φλογερό κόκκινο των φλογερών κόκκινων τριαντάφυλλων μέχρι το απαλό ροζ των τριαντάφυλλων που θα νιώσετε άνετα να φορέσετε αυτήν την ημέρα. Το Cinnamon Rose είναι ένας χαμαιλέοντας σε ένα χρώμα που δεν μπορεί να μην πηγαίνει με τα λευκά ή άλλους τόνους. Είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για έναν φθινοπωρινό γάμο. Λόγω των ζεστών φθινοπωρινών αποχρώσεων, όπως το πορτοκαλί και το καφέ. Αυτό είναι ένα εύκολο χρώμα που ταιριάζει σε έναν φθινοπωρινό γάμο, οπότε μην αισθάνεστε καθόλου κλισέ επιλέγοντας το.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΨΥΧΡΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Αν επιλέξετε το γαλάζιο για την διακόσμηση του γάμου είναι σαν να μενετε ζεστοί στο κρύο, ενώ ταυτόχρονα τιμάτε την εποχή. Το Dusty blue δεν είναι ποτέ ένα χρώμα που θα έβλεπες σε μια χειμωνιάτικη διακόσμηση γάμου. Όμως είναι απλά υπέροχη!

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023

ΚΟΜΨΟΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023

Ο στολισμός με dusty rose συνδέεται συχνά με τη φυσική ομορφιά μιας γυναίκας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φθινοπωρινούς γάμους. Λόγω της απαλής υφής του και του μείγματος σκούρων και ανοιχτόχρωμων τόνων. Οι νύφες μπορούν να φορούν σκονισμένες ροζ αποχρώσεις στα χείλη, στα μάτια και στα μάγουλά τους. Αυτό είναι ένα τέλειο χρώμα για να το φορέσετε σε ρουστίκ νυφικό με λευκό πέπλο ή σε κλασικό μαύρο φόρεμα αν είσαι η κουμπάρα.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023

ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ

Ο στολισμος σε πρασινες αποχρωσεις είναι η καλύτερη επιλογή για ζευγάρια που σχεδιάζουν να κάνουν έναν ρουστίκ γάμο το φθινόπωρο, ειδικά αν είναι μεγαλωμένοι στη φύση. Είναι ένας στόλιμος που δίνει την αίσθηση της εγγύησης για άφθονη ζωή και νέα ξεκινήματα.

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023

Εσύ ποιος πιστεύεις ότι είναι ο τέλειος ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023;