Παρακαλώ περιμένετε

Vintage στολισμός γάμου που θα κάνει την διαφορά!

Vintage στολισμός γάμου που θα κάνει την διαφορά!

Vintage στολισμός γάμου που θες να μείνει αξέχαστος; Οι τάσεις τον στολσιμό vintage είναι εδώ! Ο στολισμός vintage σ' έναν γάμο δεν είναι τόσο δύσκολος όσο φαντάζεστε. Οι επιλογές είναι τόσες πολλές που δεν θα ξέρετε ποια να πρωτοδιαλέξετε. Εμείς σας έχουμε πιο hot τάσεις!

Vintage στολισμός γάμου χώρις πέρλες δεν γίνεται.

Οι πέρλες ταξιδεύουν σε εποχές ρομαντικές, τότε που μια γυναίκα φορώντας πέρλες αναδείκνυε την αθωότητα και τη θηλυκότητα της, πόσο μάλλον μια νύφη. Τώρα πια είναι τόσο διαχρονικές αλλά και απαραίτητες στον στολισμό vintage γάμου.

Vintage στολισμός γάμου

Περίτεχνα σχέδια.

Ο vintage στολισμός γάμου δείχνει ακόμα πιο vintage με αξεσουάρ που θυμίζουν εποχή μπαρόκ. Περίτεχνα σχέδια, αριστοτεχνικά φτιάγμένα δίνουν τον αέρα του παλιού στον vintage γάμο σας.

Vintage στολισμός γάμου

Πολύχρωμες floral παραστάσεις.

Αυτά τα μικρά χαριστωμένα τσίγκινα κουτάκια με τις πολύχρωμες floral παραστάσεις δεν πρέπει να λείπουν από το στολισμό κανενός vintage γάμου, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες.

Vintage στολισμός γάμου

Ρομαντικά λευκά.

Λευκά vintage κλουβιά πουλιών..Πόσο ρομαντικά και πόσο ταιριαστά για τον τέλειο vintage στολισμό του γάμου σας.

Vintage στολισμός γάμου

Οι βαλίτσες.

Αν θες ο vintage στολισμός γάμου σου να σε ταξιδέψει στο παρελθόν τότε σίγουρα οι βαλίτσες αυτές είναι ιδανικές. Συν ότι μπορείς κάλλιστα μετά να τις στολίσεις ακόμα και στο σπίτι σου!

Vintage στολισμός γάμου

Λεπτεπίλεπτα υλικά.

Πώς ένα σετ τσαγιέρας μπορεί να κάνει τη διαφορά στο στολισμό vintage, το βλέπετε και μόνοι σας. Λεπτεπίλεπτα υλικά που θυμίζουν τα σερβίτσια της γιαγιάς.

Vintage στολισμός γάμου

Φαναράκια.

Τα φαναράκια είναι πια must στολισμός vintage και όχι μόνο. Απογειώνουν αισθητικά όλα τα events που θα στολιστούν.

Vintage στολισμός γάμου

Αν κάτι είναι 100% vintage αυτό είναι η δαντέλα.

Βγαλμένη από σεντούκια θησαυρών και με την κομψότητα των αριστοκρατών του 17ου αιώνα είναι απαραίτητα για κάθε στολισμό vintage στον γάμο.

Vintage στολισμός γάμου

Βιβλία που έκανες βουνό.

Τα βαριά βιβλία που έκανες βουνό για να ανοίξεις το ντουλάπι πρέπει να τα λάβεις υπόψιν σου αν θες ο vintage στολισμός γάμου σου να έχει την αίγλη που του αρμόζει.

Vintage στολισμός γάμου

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου.

Τέλος μεγαλεπίβολοι καθρέφτες βγαλμένοι από παραμύθια μπορούν να τελειοποιήσουν έναν στολισμό γάμου vintage.

Vintage στολισμός γάμου

Αν ο γάμος σας θα γίνει σε ανοιχτό ή κλεστό χώρο,  αν έχει πιο rustic ή επίσημο ύφος, τι κι αν στα παραπάνω προσθέσετε ακόμη λινά υφάσματα, ρολόγια τσέπης και πολυκαιρισμένες παρτιτούρες, το σίγουρο είναι πως θα ξεχωρίζει ο vintage στολισμός γάμου!

Γράφει: Κατερίνα Κεχαγιά

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.