Παρακαλώ περιμένετε

VINTAGE ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.

VINTAGE ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.

VINTAGE ΓΑΜΟΣ; Όταν πρόκειται για vintage γάμο, πολλοί άνθρωποι θα τον συσχετίσουν με έναν γάμο με περιορισμένο προϋπολογισμό και ξεπερασμένο. Όμως τα πράγματα έχουν ήδη αλλάξει, ο vintage γάμος είναι μια hot επιλογή για τον κόσμο τα τελευταία χρόνια. Πώς να κάνετε έναν αυθεντικό vintage γάμο; Έχουμε μερικές συμβουλές.

VINTAGE ΓΑΜΟΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ.

VINTAGE ΓΑΜΟΣ

VINTAGE ΓΑΜΟΣ - ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ.

Το προσκλητήριο γάμου παίζει σημαντικό ρόλο και μπορεί ακόμη και να καθορίσει την πρώτη εντύπωση των ανθρώπων για τον γάμο σας. Μπορείτε να επιλέξετε vintage προσκλητήρια γάμου, κάρτες RSVP, ευχαριστήρια κάρτες ή γραμματόσημα. Βρίσκονται εύκολα στην αγορά.

VINTAGE ΓΑΜΟΣ

ΝΥΦΙΚΟ ΦΟΡΕΜΑ ΚΑΙ ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ.

Αν θέλετε το γάμο σας να είναι vintage, ο vintage ενδυματολογικός κώδικας είναι απαραίτητος.

VINTAGE ΓΑΜΟΣ

Η ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ VINTAGE.

Για έναν vintage γάμο, ο χώρος δεξίωσης δεν είναι δύσκολο να αποφασιστεί. Μπορείτε να σε κτήμα, φάρμα, δεξίωση στην αυλή ή οπουδήποτε αλλού. Δεν έχει μεγάλη απαίτηση για τους χώρους.

VINTAGE ΓΑΜΟΣ

VINTAGE ΓΑΜΟΣ & O ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ.

Αν θέλετε τον γάμο σας γεμάτο με την αίσθηση του, τότε μπορείτε να δώσετε προσοχή στο στολισμό του. Vintage κεντρικά κομμάτια στα τραπέζια, πινακίδες γάμου, σκηνικά, επιτραπέζια σκεύη θα πρέπει όλα έχουν το ανάλογο ύφος.

VINTAGE ΓΑΜΟΣ

VINTAGE ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ & ΜΑΚΙΓΙΑΖ.

Οι νύφες επίσης μπορούν να επιλέξουν ένα vintage μακιγιάζ και χτένισμα για να ανταποκρίνονται στο θέμα του γάμου.

VINTAGE ΓΑΜΟΣ

Ο γάμος αυτός συνδυάζει αρμονικά τα κλασικά και τα μοντέρνα χαρακτηριστικά. Αν θέλετε έναν ρομαντικό και μοναδικό γάμο, μπορεί να είναι η επιλογή σας ένας υπέροχος VINTAGE ΓΑΜΟΣ.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα