Παρακαλώ περιμένετε

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ; Είναι τεράστια τιμή για σένα που θα ενώσεις δύο ζωές με το πιο ιερό μυστήριο αυτό του γάμου. Μεγαλύτερη η χαρά σου, ειδικά αν είσαι ο καλύτερος φίλος του γαμπρού ή η καλύτερη φίλη της νύφης.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ

Τώρα δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις. Αν είστε φίλοι του ζευγαριού όπως προαναφέρθηκε, το να συμμετέχεις ενεργά στη προετοιμασία του γάμου θα είναι περισσότερο μια ευχάριστη διαδικασία και λιγότερο μια αγγαρεία από υποχρέωση.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΟΙ ΠΙΟ 4 ΒΑΣΙΚΕΣ

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ

  1. Σετ λαμπάδες γάμου: Οι λαμπάδες επιλέγονται σε συνεννόηση με το ζευγάρι ώστε η διακόσμηση τους να ταιριάζει με το γενικότερο στυλ του γάμου.
  2. Σετ στέφανα: Η πιο σημαντική υποχρέωση του κουμπάρου, αφού αποτελούν ένα από τα βασικά σύμβολα του γάμου. Καλό θα ήταν να συμμετέχεις στην επιλογή τους.
  3. Δίσκος με καράφα - σετ ποτηριού κρασιού: Αποτελούν μέρος του μυστηρίου και πρέπει να ταιριάζουν με το στυλ του γάμου και τη διακόσμηση της εκκλησίας. Στο δίσκο τοποθετούνται τα στέφανα πριν χρησιμοποιηθούν, τα ποτήρια διακοσμούν το δίσκο και οι νεόνυμφοι πίνουν το κρασί από το ποτήρι. Προαιρετικά μπορείτε να αγοράσετε ένα σετ ποτηριών σαμπάνιας, ένα σετ μαχαίρι-σπάτουλα για κέικ και ένα μαξιλάρι για τις βέρες.
  4. Εκκλησία: Τα έξοδα της εκκλησίας είναι ευθύνη του κουμπάρου και ποικίλλουν φυσικά ανάλογα με την περιοχή.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ

Το βασικότερο όλων είναι να είσαι δίπλα στο ζευγάρι. Να τους δίνεις δύναμη και τους στηρίζεις όχι μόνο στην προετοιμασία, αλλά και στην δεξίωση του γάμου αλλά στην μετέπειτα γαμήλια ζωή. Ο ρόλος είναι βασικός και έχει και μερικές ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα