Παρακαλώ περιμένετε

TIPS ΓΙΑ ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ

TIPS ΓΙΑ ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ

Tips για γαμηλια δεξιωση; Αφού τελείωσε το ιερό μυστήριο στην εκκλησία. Και τώρα; Σειρά έχει η διασκέδαση, το φαγητό και ο χορός! Θα πρέπει να σκεφτείτε το θέμα γάμου, το ύφος και το κόστος που θέλετε να διαθέσετε στη δεξίωσή σας.

TIPS ΓΙΑ ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ & ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ

Κρατήστε τους καλεσμένους σας ευχαριστημένους και περάστε αξέχαστες στιγμές μέχρι πρωίας! Δείτε πως να τα οργανώσετε καλύτερα και οικονομικά.

TIPS ΓΙΑ ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ

TIPS ΓΙΑ ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ - Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΑΡΤΥ

Καλό είναι, πριν βρείτε ένα όμορφο κτήμα με μια ονειρεμένη πισίνα, να σκεφτείτε το θέμα του γάμου σας, τη λίστα των καλεσμένων σας, τι είδους διακόσμηση ονειρεύεστε... Όλα ξεκινούν από το είδος του γάμου που θέλετε. Ωστόσο - για να μην αγχώνεστε - οι περισσότεροι χώροι δεξίωσης γάμου προσφέρουν πακέτα γάμου στο ζευγάρι που συνήθως περιλαμβάνουν κάποιον βασικό στολισμό, προσωπικό, τεράστια ποικιλία μενού, πάρκινγκ, γαμήλια τούρτα και άλλα.

TIPS ΓΙΑ ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ

Extra συμβουλή: Κάντε κράτηση για το χώρο τουλάχιστον 6 με 12 μήνες νωρίτερα. Το ιδανικό δωμάτιο ή ένα όμορφο κτήμα μπορεί να είναι πιο περιζήτητο από όσο νομίζετε! Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

TIPS ΓΙΑ ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ

Θα διαλέξεις dj ή ζωντανή μουσική; Η επιλογή είναι πολύ σημαντική, καθώς η μουσική αυτής της ξεχωριστής βραδιάς μπορεί να φτιαξει ή να χαλάσει τη δεξίωση του γάμου σας. Κάθε ζευγάρι έχει τις δικές του προτιμήσεις, ωστόσο οι περισσότεροι σήμερα προτιμούν την επιλογή dj, αφού έτσι μπορούν να εγγυηθούν ότι θα υπάρχει ποικιλία και αν μη τι άλλο όλοι θα ακούσουν κάτι που τους αρέσει. Έστω και για λίγο.

TIPS ΓΙΑ ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ

Extra συμβουλή: Δώστε στον DJ μια λίστα με τραγούδια που ΔΕΝ θέλετε να ακούσετε την ημέρα του γάμου σας. Αυστηρά ακατάλληλα συμπεριλάβετε τραγούδια με... θέμα «θανάτου» (π.χ. «Το μερτικό μου απ’ τη χαρά»). ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ!

TIPS ΓΙΑ ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ

TIPS ΓΙΑ ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ - ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ

Το πιο σημαντικό είναι να επιλέξετε πρώτα το μενού της του γάμου σύμφωνα με τα δικά σας γούστα. Και μετά σύμφωνα με τα γούστα των περισσότερων. Προσφέρετε ποικιλία, αλλά μην υπερβάλλετε με το κόστος. Βεβαιωθείτε ότι το φαγητό είναι ποιοτικό και φυσικά μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το μενού πριν πάρετε την τελική απόφαση.

TIPS ΓΙΑ ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ

Extra συμβουλή: Μια εναλλακτική επιλογή με ένα χορτοφαγικό πιάτο για παράδειγμα, θα σας βοηθήσει να ικανοποιήσετε και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους.

TIPS ΓΙΑ ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ

ΤΟ BUDGET ΣΑΣ

Πριν ξεκινήσετε να οργανώνετε τη γαμήλια δεξίωση, δείτε τον προϋπολογισμό του γάμου σας. Το κόστος μιας γαμήλιας δεξίωσης ποικίλλει ανάλογα με: -τον αριθμό των καλεσμένων, το μενού, τον χώρο και την ημέρα Οι γαμήλιες δεξιώσεις καλοκαιριού και του φθινοπώρου, καθώς και αυτές που γίνονται το Σαββατοκύριακο, είναι σαφώς πιο ακριβές. Για κάτι πιο οικονομικό, πείτε Ναι σε ένα γαμήλιο τραπέζι που θα γίνει καθημερινό ή -γιατί όχι δεξιωση στην αυλη του σπιτιου σας, ή ακόμα ένα ζεστό γαμήλιο τραπέζι τον χειμώνα.

TIPS ΓΙΑ ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ

Extra συμβουλή: Αν δεν έχετε αυλή. Για ένα πιο οικονομικό τραπέζι γάμου, προτιμήστε έναν χώρο ανοιχτό καθώς εκεί θα μπορέσετε πραγματικά να γλεντήσετε Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε μια ταβέρνα ή ένα πιο οικονομικό εστιατόριο, με ζωντανή μουσική και σπιτικά σνακ.

TIPS ΓΙΑ ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ

Δεξίωση σε ατμοσφαιρικό κτήμα, διασκέδαση σε ξενοδοχείο ή πάρτι σε αίθουσα εκδηλώσεων με θέα την Αθήνα ή στην παραλια. Υπάρχουν πολλές επιλογές, αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς είναι να διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε έστω και λίγο με τα Tips για γαμηλια δεξιωση.

Eπιμέλεια: Γ. Λορίνα