Παρακαλώ περιμένετε

ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΣΕ ΓΑΜΟ; ΚΩΔΙΚΕΣ ΝΤΥΣΙΜΑΤΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ

ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΣΕ ΓΑΜΟ; ΚΩΔΙΚΕΣ ΝΤΥΣΙΜΑΤΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ

Τι να φορεσω σε γαμο; Έχουμε την λύση για να είστε κομψή και απαστράπτουσα. Το blog του The Wedding Experts είναι εδώ για να σας βοηθήσει και να σας καθοδηγήσει μέσα από την έρευνα μας έτσι ώστε να βρείτε το ιδανικό φόρεμα που θα σας κάνει την Stylish Star των καλεσμένων….

ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΣΕ ΓΑΜΟ; 4 ΤΟΠ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Μερικές φορές οι κώδικες γαμήλιων ενδυμάτων μπορεί να είναι απολύτως δυσνόητοι.

ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΣΕ ΓΑΜΟ

Συμφωνώ απόλυτα! Είναι κατανοητό να αισθάνεστε λίγο συγχυσμένοι σχετικά με το τι πρέπει να φορέσετε σε έναν γάμο. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές βασικές οδηγίες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να καταλήξετε σε μια επιλογή ενδυμάτων που θα σας κάνει να νιώθετε κομψή και κατάλληλη για την περίσταση.

ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΣΕ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Καταρχάς, πρέπει να συνδυάζετε το στυλ και την επίσημη φύση του γάμου με τη δική σας προσωπική προτίμηση και άνεση. Για παράδειγμα, αν ο γάμος είναι πιο επίσημος στην εκκλησία, τότε μια μακριά τουαλέτα με κλασικά στοιχεία μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Αντίθετα, αν ο γάμος είναι πιο casual, τότε μια πιο απλή και άνετη επιλογή ενδυμάτων μπορεί να είναι πιο κατάλληλη.

ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΣΕ ΓΑΜΟ ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΣΕ ΓΑΜΟ

ΝΤΥΣΙΜΟ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Επιπλέον, πρέπει να λάβετε υπόψη σας τον καιρό και την εποχή του γάμου. Για παράδειγμα, αν ο γάμος είναι το καλοκαίρι, τότε μπορεί να θέλετε να επιλέξετε ένα ελαφρύ και δροσερό φόρεμα, ενώ αν ο γάμος είναι το χειμώνα, τότε θα πρέπει να επιλέξετε κάτι πιο ζεστό.

ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΣΕ ΓΑΜΟ ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΣΕ ΓΑΜΟ

ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΣΕ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ;

Ακόμη μια σημαντική παράμετρος είναι η θέση και η ώρα του γάμου. Για παράδειγμα, αν ο γάμος διεξάγεται σε κάποιον εξωτερικό χώρο, τότε μπορεί να χρειαστεί να επιλέξετε κάτι πιο κατάλληλο για το κλίμα, όπως ένα φόρεμα με μακριά μανίκια ή μια ελαφριά ζακέτα.

ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΣΕ ΓΑΜΟ ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΣΕ ΓΑΜΟ ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΣΕ ΓΑΜΟ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΝΤΥΣΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΣΕ ΚΤΗΜΑ

Επιπλέον, οι καλεσμένοι συνήθως πρέπει να αποφεύγουν τα λευκά ή κρεμ αν ο γάμος δεν είναι ένας θρησκευτικός γάμος, καθώς συνήθως είναι χρώματα που συνδέονται με τη νύφη. Επιπλέον, πρέπει να αποφεύγετε τα φορέματα που είναι υπερβολικά αποκαλυπτικά ή εκκεντρικά, καθώς θα μπορούσαν να καταστήσουν την παρουσία σας απρεπή ή ακατάλληλη.

ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΣΕ ΓΑΜΟ ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΣΕ ΓΑΜΟ ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΣΕ ΓΑΜΟ

Τέλος, η επιλογή των αξεσουάρ είναι επίσης σημαντική. Πρέπει να επιλέξετε κοσμήματα και τσάντες που ταιριάζουν με το φόρεμά σας και να αποφεύγετε την υπερβολή. Επιπλέον, μια κομψή και απλή επιλογή υποδημάτων, όπως παπούτσια μεσαίου ύψους ή σανδάλια, μπορεί να συνδυαστεί με το φόρεμά σας. Αυτοί ήταν οι άτυποι κώδικες για το τι να φορεσω σε γαμο.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα