Παρακαλώ περιμένετε

ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΣΕ ΤΟΠ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ

ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΣΕ ΤΟΠ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ

ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ; Οι έρευνες στους παγκόσμιους ταξιδιωτικούς ιστότοπους δείχνουν ότι η Ελλάδα είναι στους τοπ προορισμούς για τον μήνα του μέλιτος. Οπότε δεν ήταν δυνατόν να το αφήσουμε να περάσει έτσι και να μην σας δείξουμε τους 5 δημοφιλέστερους και ρομαντικούς προορισμούς.

ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ - 5 ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Όπως θα έχετε καταλάβει ήδη, ένας ρομαντικός μήνας του μέλιτος μακριά από νησί είναι αδύνατον. Ή είναι δυνατόν; Η Σαντορίνη βρίσκεται στους 5 κορυφαίους προορισμούς για μήνα του μέλιτος ή όχι; Βουνό ή θάλασσα ή και τα δύο; Σε περίπτωση λοιπόν που σας ρωτήσει αν έχετε αποφασίσει μέρος για το γαμήλιο ταξίδι σας. Ή όταν σας καλέσει μια μελλόνυμφη που ξέρετε με άγχος γιατί δεν ξέρει πού αλλού να πάει, στείλτε απευθείας από το άρθρο.

ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ

ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ

Η Μήλος, ένα μαγευτικό και άκρως φιλόξενο νησί, κατάφερε να πείσει τους νεόνυμφους ότι είναι ο ιδανικός προορισμός για έναν αξέχαστο μήνα του μέλιτος. Έχει υπέροχα καλντερίμια για την απογευματινή σας βόλτα. Αλλά την ημέρα έχει καραβάκια που θα σας πάνε σε υπέροχα καταγάλανα νερά και στις πιο κρυφές παραλίες του νησιού.

ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ

Must είναι η παραλία του Φυροποτάμου, το Σαρακήνικο και το Κλέφτικο και φυσικά. Επίσης τα τοπικά εδέσματα είναι φανταστικά γι αυτό μην διστάσετε να τα δοκιμάσετε.

ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ

ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ

ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ

Για σας που θέλετε έναν ήσυχο και ρομαντικό μήνα του μέλιτος τότε η επιλογή είναι μόνο μια η Φολέγανδρο. Η ομορφιά αυτού το νησιού είναι αναλλοίωτη και σίγουρα διαθέτει ο ρομαντικό στοιχείο γιατί διαθέτει μια πανέμορφη Χώρα που προσφέρει υπέροχες βόλτες. Must είναι επίσης οι υπέροχες παραλίες Κάτεργο και Λιβαδάκι. Φυσικά τα τοπικά εδέσματα δεν λείπουν και σίγουρα θα τα απολαύσετε.

ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ

ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ

Αν ακόμη και στο μήνα του μέλιτος δεν μπορείτε να καθίσετε ήσυχοι και είστε από τα ζευγάρια που τους αρέσει να βλέπουν πολλά διαφορετικά μέρη, τότε η Ρόδος είναι ο καλύτερος προορισμός για σας. Περιπλανηθείτε σαν γνήσιος τουρίστας τη μια μέρα στο Μεσαιωνικό της κέντρο με τις έντονες οθωμανικές και ιταλικές επιρροές και την άλλη στη ρομαντική Λίνδο και τον κόλπο του Αγίου Παύλου, το Πάρκο Ροδίνι και την Κοιλάδα των Πεταλούδων.

ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ

Και αν όλα τα παραπάνω δεν σας φτάνουν, σας έχουμε μια έξτρα συμβουλή, πάρτε μαζί σας το διαβατήριό σας γιατί από τη Ρόδο μπορείτε να πάτε με πλοίο (μόλις μία ώρα μακριά) στις ακτές της Τουρκίας και να επισκεφτείτε τη συγκλονιστική περιοχή της ​ Μαρμαρίς.

ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ

Η ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

Ο ιδανικός μήνας του μέλιτος δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι αποκλειστικά σε νησί, καθώς το βουνό έχει τη δική του χάρη. Τώρα αν υπήρχε ένα μέρος που συνδύαζε και τα δύο; Δηλαδή θάλασσα και βουνό -αν βέβαια η χερσόνησος μπορούσε να θεωρηθεί λόφος. Φυσικά αναφερόμαστε στη Μονεμβασιά. Στόχος να μείνετε έξω από το βράχο.

ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ

Καθώς το βράδυ καθισμένοι στο μπαλκόνι θα έχετε το προνόμιο να θαυμάσετε ένα απίστευτο θέαμα. Οι βόλτες στα πλακόστρωτα σοκάκια της Καστροπολιτείας και των Σαϊτιών με τις γαρίδες θα σας μείνουν αξέχαστες.

ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ

ΕΛΑΤΗ Η ΝΕΡΑΙΔΟΦΩΛΙΑ

Για ζευγάρια που αγαπούν το πράσινο και προτιμούν να περάσουν το μήνα του μέλιτος στη δροσιά, δεν υπάρχει πιο όμορφο μέρος από την Ελάτη Τρικάλων! Μην βιαστείτε να το απορρίψετε ως καλοκαιρινό προορισμό! Δεν ξέρεις τι χάνεις! Η καλοκαιρινή περίοδος θεωρείται χαμηλή περίοδος.

ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ

Για αυτό μπορείτε να απολαύσετε πακέτα μήνα του μέλιτος σε σουίτες γάμου με υδρομασάζ και άλλα παρόμοια, σε πολύ καλές τιμές! Το μέρος είναι ιδανικό για βόλτες στο βουνό ανάμεσα στα ξύλινα σπιτάκια και τα καταπράσινα έλατα. Και μια εύκολη ανάβαση στον Κόκκινο Βράχο για ρομαντικές αγκαλιές με θέα! Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τη γέφυρα του Αγ. Ο Βησσαρίων και ο καλά κρυμμένος καταρράκτης.

ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ

Αν θέλετε να μείνετε εντός συνόρων επιλέξτε έναν από τους παραπάνω προορισμούς, υπάρχει κάτι για όλα τα γούστα για το τέλειο ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ.

Source: travel.com

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα