Παρακαλώ περιμένετε

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ & ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΣ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ & ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΣ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑ; Σήμερα θα βρούμε το κατάλληλο στολισμό για ένα μεσογειοκό γάμο. Η διακόσμηση του γάμου τους είναι πλημμυρισμένη από τους τόνους της μεσογειακής πανίδας εμπνευσμένη από τις ελιές και το δεντρολίβανο. Με πινελιές λευκού και μπλε του ουρανού, μπρονζέ και κίτρινο από λεμόνι.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ

Πρωτότυπος και άκρως καλοκαιρινός. Δεν είναι ένας στολισμός που συναντάμε συχνά. Ωστόσο τόσο το χρώμα των λεμονιών όσο και το σχήμα τους για να δημιουργήσουν σύνθεση. Για τη διακόσμηση του γάμου σας.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΕΒΑΝΤΑ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑ

Συνδυάστε τα με έντονη πρασινάδα, με ψηλά διάφανα ή λευκά βάζα. Με λουλούδια σε αποχρώσεις όπως είναι το άσπρο, αλλά και την μωβ-λεβάντα. Απαραίτητο στοιχείο της συγκεκριμένης διακόσμησης. Είναι και η λεμονάδα, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί σε τεράστιες γυάλες και να σερβίρεται ο κόσμος.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΔΙΑ ΕΛΙΑΣ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑ

Αφήστε τις υπερβολές και δημιουργήστε minimal συνθέσεις, όπου το λεμόνι θα πρωταγωνιστήσει. Σίγουρα θα έχετε μία πρωτότυπη και άκρως καλοκαιρινή διακόσμηση στην εκκλησία αλλά και στο τραπέζι του γάμου σας.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑ

Εδώ είναι ένας υπέροχος ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑ.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα