Παρακαλώ περιμένετε

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΓΑΜΟΥ: Οι καλοκαιρινοί γάμοι είναι πάντα αγαπημένοι για τις νύφες και τους καλεσμένους, χάρη του ζεστού καιρού, όπως ένας ηλιόλουστος χώρος, το άφθονο πράσινο και η ζωντανή διακόσμηση γάμου. Το καλοκαίρι είναι η εποχή του ηλιοβασιλέματος, των τροπικών ανθοφοριών, των φρουτωδών κοκτέιλ και του ποιοτικού χρόνου που περνάτε δίπλα στη θάλασσα. Τι υπέροχη εποχή για γάμους!

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΓΑΜΟΥ 7 ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

Όταν σχεδιάζετε έναν καλοκαιρινό γάμο, πολλές νύφες επιλέγουν το έντονο πορτοκαλί, το έντονο κίτρινο και το έντονο μπλε ως στολισμό γάμου. Αλλά μην φοβάστε να δοκιμάσετε κι άλλες επιλογές! Το σμαραγδί, το κανελί και το μοβ είναι επίσης απροσδόκητα χρώματα σε έναν καλοκαιρινό γάμο.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΓΑΜΟΥ

Αναζητάτε προτασεις διακοσμησης του γάμου; Δημιουργήσαμε μερικούς από τους πιο χαρούμενους συνδυασμούς για τον καλοκαιρινό σας γάμο. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε πώς μπορείτε να ενσωματώσετε αυτές τις μοναδικές καλοκαιρινές διακοσμήσεις γάμου στη δική σας εποχιακή δεξιωση. Καλή ανάγνωση!

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΚΤΗΜΑ ΜΕ ΒΟΥΚΑΜΒΙΛΙΑ.

Σε περίπτωση που το κτήμα που έχετε επιλέξει είναι πλούσιο σε λουλούδια με έντονα χρώματα τότε επιλέξτε να τα συνδυάσετε τον στολισμό με πράσινο και ροζ αποχρώσεις ή την απόχρωση που έχει η βουκαμβίλια.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΓΑΜΟΥ

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΛΙΛΑ.

Όταν ο χώρος που έχουμε επιλέξει για την δεξίωση του γάμου μας έχει χρυσές καρέκλες και λεπτόμενείς, τότε ένας εύκολος τρόπος να το διακοσμήσουμε είναι με το λίλα. Έτσι δίνουμε αυτόματα την αίσθηση της πολυτελείας χωρίς να κουραστούμε καθόλου. Μπορούμε να επιλέξουμε επίσης να στολίσουμε τα τραπεζια με ροζ τριαντάφυλλα και λευκά αλλά επιλέγουμε λίλα τραπεζομάντηλα και χρυσά κηροπήγια.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΓΑΜΟΥ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΟΖ.

Μια νέα τάση είναι για φέτος το καλοκαίρι τους γάμους είναι ο στολισμός με μονόχρωμες αποχρώσεις. Η επιλογή αυτή μπορεί να ταιριάζει τέλεια σε boho γάμο αλλά και ρουστίκ καλοκαιρινό γάμο.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΓΑΜΟΥ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC.

Ο ρουστίκ γάμος αγαπά την φύση, το ξύλο, τα λουλούδια και την πρασινάδα. Για να κάνετε τον γάμο σας ή την γαμοβάπτιση (συνήθως για κοριτσάκι) επιλέξτε να το συνδυάσετε με απαλό ροζ. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα ονειρικό.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΓΑΜΟΥ

Η ΜΟΝΟΧΡΩΜΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.

Όπως σας ανέφερα και παραπάνω αυτή η τάση θα κάνει θραύση. Οπότε εδώ επιλέγουμε την απόχρωση του μωβ.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΓΑΜΟΥ

ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ.

Για έναν γάμο σε νησί θα ήταν μια τέλεια επιλογή η διακόσμηση με λευκό και ροζ που σίγουρα θα ταιριάζει υπέροχα με σκηνικό ενός παραδοσιακού ελληνικού νησιού.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΓΑΜΟΥ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.

Ο γάμος στη παραλία θα ήθελε απλά λίγο κίτρινο για κάνει αυτή την τέλεια αντίθεση που το μάτι αγαπά.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΓΑΜΟΥ

Και κάπως έτσι θα ήταν ο πιο όμορφος ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΓΑΜΟΥ.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα