Παρακαλώ περιμένετε

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ - ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ TRENDS ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ - ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ TRENDS ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ; Θέλετε να μάθετε τις πιο καυτές τάσεις του γάμου; Λοιπόν, έχετε έρθει στο σωστό μέρος! Τα μοντέρνα χρώματα, τα κορυφαία φορέματα και τα χτενίσματα για το 2019, κάθε είδος γάμου - μινιμαλιστικό, μοντέρνο και ρομαντικό, boho, κομψό ή ρουστίκ - όλα σε ένα άρθρο. Έχουμε συλλέξει παραδείγματα από τις πιο καυτές τάσεις του γάμου για να σας εμπνεύσει και να κάνετε κάθε μικρή πτυχή της Μεγάλης Μέρας σας αξέχαστη. Κορυφαίες τάσεις του γάμου 2019 - όλα σε ένα μέρος!

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ:

Τάση 1: Κοραλί το χρώμα του έτους.

Ίσως έχετε ακούσει, ότι η Pantone ανακοίνωσε το κοραλι ως το χρώμα της χρονιάς. Ζωντανό, φρέσκο, χαρούμενο και αισιόδοξο - αυτό το χρώμα είναι μια μεγάλη προσθήκη σε οποιοδήποτε θέμα γάμου.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ

Φαίνεται καταπληκτικό στα προσκλητήρια και τη διακόσμηση του γάμου, προσθέτοντας ρομαντισμό, τρυφερότητα και χαρά. Προσφέρει επίσης ένα τέλειο χρωματικό σχέδιο για τις διακοσμήσεις λουλουδιών του γάμου σας - από το μπουκέτο για το γάμο μέχρι και στην διακόσμηση τραπεζιού. Χρησιμοποιήστε ακόμα και στο γλάσο της τούρτα σας.

Τάση 2: Silver Sage, Mustard και Dusty Rose τα τέλεια χρώματα για τον γάμο σας.

Θέλετε να πρωτοτυπήσετε, αλλά δεν είστε έτοιμοι να εγκαταλείψετε το όνειρό σας για έναν παραδοσιακό γάμο; Προσθέστε μερικά έγχρωμα στοιχεία στο λευκό παραδοσιακό χρώμα του γάμου! Κάθε κομμάτι του στολισμού γάμου και κάθε λεπτομέρεια της νυφικής εμφάνισης φαίνεται πιο κομψή με κάποια επιπλέον χρωματισμό!

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ

Ποια είναι τα τέλεια χρώματα φέτος; Ασημένιο, μουσταρδί και σκονισμένο ρόδι! Μπορεί να είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς να τα ενσωματώσετε στο κτήμα γάμου - έτσι έχουμε μερικά παραδείγματα παραπάνω! Απλά δείτε πώς αυτά τα πανέμορφα στοιχεία φαίνονται στις φωτογραφίες! Σίγουρα κάτι που πρέπει να εξετάσετε για τις δικές σας φωτογραφίες γάμου!

Τάση 3: Νυφικά για το 2019

Θέλετε να μάθετε τις πιο καυτές τάσεις για το 2019; Πρώτα απ 'όλα, φέτος πρόκειται για τολμηρά νυφικά. Δεν υπάρχουν πλέον βαρετά νυφικά! Να είστε ο εαυτό σας, να είστε αυθεντική, μην φοβάστε να ξεχωρίσετε!

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ

Μεγάλα διακοσμητικά λουλουδιών 3D και τεράστιοι φιόγκοι, για μια τολμηρή νύφη. Εξαιρετικά απλά μεταξωτά νυφικα και νυφικά κοστούμια για μια σύγχρονη αστική τελετή του δημαρχείου. Χρειάζεται περισσότερο; Αέρινα φορεματα για γάμο στην παραλία. Και, πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε αυτά τα βυθιστικά v-necklines, πηγαίνοντας προς τα κάτω στο αφαλό. Λέξη του χρόνου; Βιωσιμότητα! Τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, η ηθική της εργασίας και τα μεταχειρισμένα υφάσματα είναι όλα κορυφαία επιλογής της μόδας

Τάση 4: Hairstyles για το 2019

Οι Μποέμ και ρουστίκ γάμοι είναι σίγουρα σε άνοδο, και το στυλ υπαγορεύει κάθε λεπτομέρεια, συμπεριλαμβανομένων των μαλλιών όπως και ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ. Οι χάλκινες αποχρώσεις και στο νυφικό μακιγιαζ, φυσικές ανταύγειες είναι τάση για το νυφικό χτένισμα και πόσο μάλλον για το boho νυφικό χτένισμα. Οι πλεξούδες είναι ιδιαίτερα δημοφιλή φέτος. Γαλλικη πλεξουδα, πλεξίδες ψαροκόκαλο και όλα τα είδη πλεξίματος αν είναι δυνατόν - σε κότσο, σε μια αλογοουρά για μακριά μαλλιά, σε κάθε περίπτωση που μπορεί να σκεφτείς.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ

Θέλετε να προσθέσετε κάποια αξεσουάρ ή πέπλο; Κάντε το είτε πολύ απλό - ένα μεγάλο λουλούδι, ή πολύ λεπτο. Μια περίπλοκη φουρκέτας με φύλλα και λουλούδια θα προσθέσει στυλ στο μοντέρνο επιμελώς ατημέλητο νυφικό χτένισμα. Θέλετε κάτι υπερβολικά απλό; Δοκιμάστε και μια κομψή αλογοουρά. Ή κάντε το hairstyle σας όσο το δυνατόν περισσότερο με το trendy hair coloring των μαλλιών.

Τάση 5: Μεταλλικά Στοιχεία

Μια ακόμη τάση αυτού του έτους είναι οι μεταλλικές λεπτομέρειες. Δεν έχει σημασία ποιο μέταλλο αποφασίζετε να επιλέξετε ως κύριο θέμα. Απλά βεβαιωθείτε ότι όλες οι λεπτομέρειες έχουν το ίδιο χρώμα. Χρυσό, Ασημί, Χαλκός, Ροζ Χρυσό, Πλατίνα, Τιτάνιο - όλα αυτά τα μεταλλικά χρώματα είναι ψηλά στον κατάλογο ως αυτό που λέμε μοντέρνοι γάμοι.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ

Ακόμα, αν θέλετε να μάθετε ποιο είναι το κορυφαίο όλων - ο χαλκός είναι το χρώμα που κυριαρχούν το 2019. Η ζεστή χαλκούχρωση φέρνει τη φρεσκάδα, ενώ το χάλκινο δίνει στο σχεδιασμό λίγο μεσαιωνικό ύφος. Απλά ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα παραδείγματα - είμαστε σίγουροι ότι αυτές οι ιδέες στο ντεκόρ θα σας δώσουν έμπνευση!

Τάση 6: ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ με Λευκό και Πράσινο Μινιμαλισμό

Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός και η φιλικότητα προς το περιβάλλον είναι από τις κορυφαίες τάσεις το 2019. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο συνδυασμός αυτών των δύο τάσεων με τη χρήση του πράσινου στον στολισμό γάμου παραμένει τόσο δημοφιλής όσο ποτέ. Ένας συνδυασμός λευκού αλαβάστρου και πράσινου ή φτέρης είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Προσθέτει στυλ και κομψότητα στον τέλειο γάμο σας.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ

Επίσης, είναι αρκετά βολικό γιατί έχει αυτό το πολύ ξεκάθαρο περίγραμμα σχεδιασμού, το οποίο είναι εύκολο να ακολουθηθεί. Ο λευκός και πράσινος μινιμαλισμός προσθέτει στυλ σε κάθε είδος γάμου και είναι ένα από τα πιο καθολικά σχέδια σχεδίασης. Γάμος boho, ρομαντικός και μοντέρνος γάμος. Ο σύγχρονος γάμος Δημαρχείου, ο γάμος την άνοιξη, το καλοκαίρι, χειμωνιάτικος γάμος. Μπορείτε να το εφαρμόσετε σε οποιοδήποτε δυνατό ύφος.

Τάση 7: Ντάλια - Το πιο δημοφιλές γαμήλιο λουλούδι το 2019

Ποιο λουλούδι σκέφτεσαι για έναν γάμο; Για πολλά χρόνια, τα τριαντάφυλλα κυριαρχούσαν όλους τους γάμους - λευκό, κόκκινο ... το 2019 είναι εδώ για να αλλάξει το στερεότυπο.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ

Θα εκπλαγείτε να μάθετε ότι η νέα βασίλισσα των λουλουδιών του γάμου είναι ντάλια! Γιατί είναι ακριβώς αυτό; Πρώτα απ 'όλα, έχει μια σειρά από ζωντανά χρώματα που μπορούν να ενσωματωθούν σε οποιοδήποτε χρώμα, και έχει όμορφα σχήματα. Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ με δαχλία θυμίζει ένα αστέρι. Επίσης, προσθέτουν υφή σε οποιοδήποτε λουλουδιών, και πιθανώς ένα κομμάτι της κοσμικής γοητείας για τις διακοσμήσεις σας. Στο κάτω - κάτω, το 2019 έχει να κάνει με το χρώμα, την υφή και την φύση, έτσι δεν είναι;

Τάση 8: Ιδέες διακόσμησης με μπαλόνι

Τα μπαλόνια συνδέονται συνήθως με γενέθλια ή με βαπτίσεις - αλλά κάνουν καταπληκτικές διακοσμήσεις γάμου! Αυτή είναι μια από τις νεότερες και πιο τρελές τάσεις. Πριν διαφωνήσετε, ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα υπέροχα παραδείγματα διακοσμήσεων μπαλονιών γάμου! Δεν είναι καταπληκτικό;

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ

Μπορείτε να συνυπάρξετε μπαλόνια με λουλούδια ή να διακοσμήσετε μόνο μπαλόνια. Είναι μια εξαιρετική λύση αν εσείς ή οι καλεσμένοι σας είναι αλλεργικοί στα λουλούδια! Οι διακοσμήσεις με μπαλόνια είναι εξαιρετικές τόσο για εσωτερικούς όσο και για υπαίθριους χώρους.

Τάση 9: Το ακρυλικό

Τα καθαρά ακρυλικά στοιχεία θα προσθέσουν στυλ. Αυτά τα κομμάτια φαίνονται εξαιρετικά κομψά. Θα εκπλαγείτε αν διαπιστώσετε ότι είναι επίσης πιο ανθεκτικό από το παραδοσιακό γυαλί. Αυτά τα διακοσμητικά στοιχεία είναι ελαφριά και μπορεί να φαίνονται εύθραυστα, αλλά είναι σχεδόν αδύνατο να σπάσουν.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ

Τα καθαρά ακρυλικά στοιχεία δίνουν την εντύπωση ενός ακριβού γάμου. Επίσης, θα προσθέσουν στυλ σε κάθε είδος γάμου. Θα προσθέσει κομψότητα σε ένα μινιμαλιστικό, χαμηλού budget γάμου. Μπορεί ακόμη και να κάνει ένα στολισμό δεξίωσης ένα από τα πιο μοντέρνα γεγονότα του έτους.

Τάση 10: Η πιο hot τάση του γάμου είναι το Νέον

Θέλετε να μάθετε την πιο καυτή τάση το 2019; Λοιπόν, εδώ είναι - φώτα νέον. Μήπως ακούγεται σαν μια καταστροφή; Λοιπόν, γιατί δεν του δίνεις μια ευκαιρία; Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα εκπληκτικά παραδείγματα!

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ

Τα γαμήλια πινακίδες νέον είναι η πρώτη τάση του τρέχοντος έτους. Προσθέστε μερικά φώτα στις διακοσμήσεις σας. Πινακίδες νέον,σε παστέλ χρώματα, κάνει ένα υπέροχο φόντο για τις φωτογραφίες!

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ

Εσείς μη ξεχνάτε πάντα να λαμπατερ εντελώς δωρεάν προσφορές για οτιδήποτε χρειάζεστε είτε για φωτογράφιση γάμου, βάπτισης, νυφικό μακιγιάζ, νυφικά Α γραμμή ή ελληνικό στυλ, νυφικά παπούτσια, μονόπετρα και βέρες, και άλλες κατηγορίες. Και κάπως έτσι τελειώνει αυτό ο άρθρο με πολύ έμπνευση και καινοτομία είναι ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ.

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.