Παρακαλώ περιμένετε

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ & ΣΤΥΛ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ & ΣΤΥΛ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ; Θέλετε να κάνετε τον γάμο σας να ξεχωρίσει; Γιατί να μην ξεκινήσετε με μια μοναδική διακόσμηση! Δεν είστε σίγουροι πώς να συνδυάσετε ή να τριπλασιασετε τις αποχρώσεις που το επιτυγχάνουν; Δείτε παρακάτω τους αγαπημένους μας απροσδόκητους στόλισμους του γάμου. Τα μοναδικά χρωματιστά τριαντάφυλλα που δημιουργήσαμε εδώ είναι βέβαιο ότι θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας — όποια κι αν είναι.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ 6 TOP ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ήμασταν σίγουροι ότι θα συνδυάσουμε και θα ταιριάξουμε μια ευρεία γκάμα επιλογών, συμπεριλαμβανομένων χαρούμενων φωτεινών αποχρώσεων, σκουρων αποχρώσεων κοσμημάτων και γήινες αποχρώσεις, για να δείξουμε πώς μπορούν να λειτουργήσουν ακόμη και οι πιο απίθανες αποχρώσεις. Απολαύστε το και πείτε μας το αγαπημένο σας.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΣΕ ΡΟΖ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Η πιο μοντέρνα διακόσμηση με τριαντάφυλλα και η πιο δημοφιλής είναι το απαλό ροζ χρώμα. Και όχι άδικα αφού φαίνεται πολύ φρέσκο και κομψό. Μπορείτε να προσθέσετε λεπτομέρειες στα τραπέζια με ασημί σερβίτσια και να συνδυάσετε τα κεντρικά κομμάτια με ανθοσυνθέσεις.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ

Όπως προστάζει η εποχή του φθινοπώρου οι αποχρώσεις στον στολισμό του γάμου είναι σε πιο κεραμιδί αποχρώσεις. Η διακόσμηση αυτή είναι πάντα ρομαντική και βέβαια άκρως μοντέρνα. Ταιριάζει τέλεια στους boho και ρουστίκ γάμους της εποχής.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

Για να κάνουμε αντίθεση με την εποχή επιλέγουμε σκούρα στοιχεία που μπορούμε να τα συνδυάσουμε τέλεια το λευκά τριαντάφυλλα που είναι κλασικά και διαχρονικά. Αυτή η διακόσμηση δίνει την δυνατότητα να παίξετε με τις αποχρώσεις και κυρίως με τις σκούρες. Μοναδική επιλογή για τον γαμο του Φεβρουαρίου.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ

ΡΟΥΣΤΙΚ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ

Για εναν ρουστίκ γάμο διαλέγουμε κυρίως πορτοκαλί τριαντάφυλλα. Αν όχι τότε συνδυάζουμε στοιχεία του ξύλου και στοιχεία αλλά και τριαντάφυλλα σε ουδέτερες nude αποχρώσεις.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΣΕ ΣΤΥΛ ΒΟΗΟ

Ένας bohemian γάμος είναι από αυτούς που μας δίνουν την ελευθερία να παίξουμε τα χρώματα. Ο στόλισμος εδώ μπορεί να είναι σε γήινες αλλά και σε πολύχρωμες αποχρώσεις. Επειδή το θέμα γάμου είναι η επιστροφή στην φύση και έτσι ταιριάζει τέλεια σε ένα κτήμα με εκκλησία είτε για έναν γάμο στην παραλία.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ

Το θέμα είναι μοντέρνο και κομψό. Όταν μιλάμε για ανοιξη τοτε μιλαμε για χρώματα. Είναι η κατάλληλη εποχή για να διαλέξεις ότι λουλούδια θέλεις.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ

Ποιός είναι ο αγαπημένος σου ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ;

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα