Παρακαλώ περιμένετε

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΡΟΖ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΡΟΖ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΡΟΖ αποχρώσεις επιλέγουν πάρα πολλές νύφες για το γάμο τους καθώς το χρώμα αυτό συμβολίζει την θηλυκότητα και την αθωότητα. Ο στολισμός του γάμου σας είναι σημαντικός και για να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε πρέπει να ακολουθεί το στυλ που έχετε επιλέξει ώστε όλα τα κομμάτια να συμπληρώνουν το παζλ ενός υπέροχου γάμου.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΡΟΖ:

Οι ετοιμασίες ενός γάμου είναι πολλές και ο χρόνος πολύ λίγος, πάρτε μια ανάσα και δείτε τις παρακάτω ιδέες για ένα όμορφο στολισμό γάμου σε ροζ αποχρώσεις. Εάν θέλετε λοιπόν, ο γάμος σας να εντυπωσιάσει τους πάντες, εφαρμόστε μια ή περισσότερες από τις παρακάτω ιδέες. Το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό!

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΡΟΖ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΡΟΖ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΡΟΖ – ΧΡΥΣΟ.

Η τάση του γαμήλιου ροζ - χρυσού δεν είναι κάτι καινούργιο αλλά παραμένει σταθερή αξία σε όσες αγαπούν αυτό το συνδυασμό. Σήμερα την όμορφη αυτή απόχρωση μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε στο νυφικό σας, στα τραπέζια της δεξίωσης , την γαμήλια τούρτα ακόμα και σε γιγάντια μπαλόνια. Το συγκεκριμένο στυλ φέρνει μια διαφορετική αίσθηση κομψότητας σε κάθε πτυχή του γάμου σας.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΡΟΖ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΡΟΖ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και στα προσκλητήρια ροζ. Έτσι προϊδεάσεις τους καλεσμένους σου για ένα φανταστικό χρυσό γάμο. Μπορείς να διαλέξεις προσκλητήρια με ροζ φόντο και χρυσά γράμματα.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΡΟΖ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΡΟΖ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΡΟΖ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΡΟΖ

ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ.

Χρυσό δαχτυλίδι ή χρυσές βέρες. Αποτελεί μια safe επιλογή που αντέχει στο χρόνο.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΡΟΖ

ΡΟΖ - ΧΡΥΣΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ.

Πολυτελές, λαμπερό ροζ - χρυσό σκηνικό γάμου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις χρυσά τραπεζομάντηλα και να τα συνδυάσεις με τεράστια ροζ και άσπρα λουλούδια στη μέση. Όλος ο χώρος της δεξίωσης σου μπορεί να είναι γεμάτος με ροζ λουλούδια με χρυσές αποχρώσεις, μπαλόνια και υφάσματα στις καρέκλες.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΡΟΖ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΡΟΖ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΡΟΖ

ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥΡΤΑ.

Η τούρτα είναι από μόνο της πολύ σημαντική. Είτε διαλέξεις τούρτα – παγωτό είτε κέικ με γεύση σοκολάτα μπορείς να την διακοσμήσεις με ροζ λουλουδάκια ή χρυσά κοσμήματα, καρδούλες, φύλλα κτλ. Η τούρτα σου θα αποτελέσει το πιο εντυπωσιακό πειρασμό, οι μπομπονιέρες και τα γλύκα επίσης.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΡΟΖ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΡΟΖ

MENU ΦΑΓΗΤΟΥ.

Εάν έχεις επιλέξει να κάνεις δεξίωση για το γάμο σου, ένας τρόπος για να κάνεις την διαφορά είναι να μοιράσεις σε κάθε τραπέζι menu με τα φαγητά κα τα ποτά που θα προσφέρεις. Μπορείς να βάλεις 2-3 επιλογές από ορεκτικά, σαλάτες, κυρίως πιάτα ώστε να μπορεί να επιλέξει ο καλεσμένος σου ότι θέλει.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΡΟΖ

ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΡΟΖ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΡΟΖ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΡΟΖ

ΝΥΦΙΚΟ ΦΟΡΕΜΑ.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΡΟΖ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΡΟΖ – ΑΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΡΟΖ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΡΟΖ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΡΟΖ

Είμαι σίγουρη ότι εάν θέλεις ένα κομψό και τρυφερό αποτέλεσμα, αυτό το άρθρο θα σε κάνει βρεις το καλύτερο για να πραγματοποιηθεί ο τέλειος ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΡΟΖ.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα