Παρακαλώ περιμένετε

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ: Εάν υπάρχει ένα θέμα γάμου που πάντα φαίνεται σικ και φρέσκο αυτό είναι σίγουρα ένα θέμα γάμου με πράσινες χρωματικές αποχρώσεις. Με τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές το πράσινο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις παντού. Εάν έχεις επιλέξει ο γάμος σου να έχει στοιχεία ρουστικ χρησιμοποίησε χωρίς φόβο το πράσινο χρώμα και κάνε το καλύτερο στολισμο γαμου ρουστικ.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ - Ακολουθούν φανταστικές ιδέες!

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ ΣΕ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΦΟΝΤΟ.

Εάν ο γάμος σου τελεστεί το χειμώνα και έχεις επιλέξει ένα στολισμό γαμου ρουστικ μπορείς να συνδυάσεις τις σκούρες αποχρώσεις του πράσινου. Χρησιμοποίησε ξύλα ελιάς, πυρσούς ακόμα και θάμνους και δημιούργησε ένα αναζωογονητικό σκηνικό για την μεγάλη σου μέρα.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ.

Η ανθοδέσμη ίσως είναι το δεύτερο πράγμα που κοιτάνε οι καλεσμένοι σε μια νύφη. Τα λουλούδια και το μέγεθος της παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ

Μην διστάσεις να χρησιμοποιήσεις στην ανθοδέσμη σου πράσινα στοιχεία. Όπως χρυσά κλαδιά με πράσινα φύλλα, λουλούδια και κλαδιά. Βάλε στο παιχνίδι τις παράνυφες ή τα παρανυφάκια σου, δώσε τους να κρατήσουν μπουκέτα με λουλούδια που να θυμίζουν απόδραση στο δάσος.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ – ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ.

Είναι πολύ σημαντικό να συνδυάσεις σωστά το κάθε κομμάτι του γάμου σου. Από το νυφικό και την τελετή μέχρι την γαμήλια δεξίωση. Μην ξεχνάς ότι ένα έχεις επιλέξει ένα γάμο ρουστίκ, η φύση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Πάντρεψε λοιπόν τα χρώματα της φύσης όπως το πράσινο με μοντέρνα στοιχεία και κάνε το πιο τέλειο στολισμο γαμου ρουστικ! Μην διστάσεις να δημιουργήσεις αψίδες από λουλούδια.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ

Είναι ένας πολύ μοντέρνος και ρουστικ τρόπος στολισμού. Χρησιμοποίησε λουλούδια του αγρού ακόμα και αποξηραμένα λουλούδια ή φρούτα ώστε να ταιριάζει απόλυτα με το ύφος του γάμου σου. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό! Δημιούργησε ένα άγριο σκηνικό, με επιβλητικά μεγάλα λουλούδια και κεριά στα τραπέζια. Επιμελήσου το μενού να ταιριάζει απόλυτα με το ύφος. Προσπάθησε να αφομοιώσεις στο μενού της δεξίωσης γεύσεις από την παράδοση. Ζήτησε να μαγειρέψουν μόνο με φυτικά προϊόντα.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ – ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥΡΤΑ.

Η γλυκιά αμαρτία που όλο περιμένουν τα γλύκα και τις μπομπονιέρες. Η γαμήλια τούρτα μπορεί να απογειώσει ή να συντρίψει όλη τη δεξίωση του γάμου σου. Η γεύση φυσικά και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, εξίσου σημαντικό ρόλο όμως παίζει και η εικόνα του γλυκού. Διάλεξε φρούτα από την ντόπια αγορά. Διακόσμησε την τούρτα σου με κάθε λογής πράσινα φύλλα, κλαδιά και λουλούδια.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ

Ο γάμος ρουστικ είναι στη μόδα. Είναι όμως δύσκολο να βρεις τις ισορροπίες. Είναι αρκετά εύκολο να ξεφύγεις από το θέμα. Εάν έχεις επιλέξει να διαφέρεις δώσε προσοχή στις παραπάνω ιδέες και βρες αυτό που ποθείς! Δεν υπάρχει καλύτερος ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚ.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα