Παρακαλώ περιμένετε

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2023 ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2023 ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2023; Το έτος μετά την πανδημία σημαίνει ότι πολλοί περιορισμοί έχουν αρθεί και οι άνθρωποι παρακινούνται να γιορτάσουν τη ζωή και τους γάμους τους όπως δεν μπορούσαν πριν. Ενώ κάποιοι εξακολουθούν να είναι προσεκτικοί, διοργανώνοντας μικρότερους και οικείους γάμους, άλλοι θέλουν να κάνουν πάρτι σαν να είναι το 2023 με μεγαλύτερες και πιο χλιδάτες γιορτές. Έχουν επίσης προκύψει ορισμένες τάσεις γάμου, από τάσεις διακόσμησης γάμου μέχρι διασκέδαση και πολλά άλλα.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2023 5 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2023

Αν είστε διατεθειμένοι να ακολουθήσετε τις τάσεις, θα ήταν χρήσιμο να είστε ενήμεροι για αυτές. Ανακαλύψτε τις πιο δημοφιλείς και τρέχουσες τάσεις διακόσμησης γάμου για αυτήν την περίοδο γάμων. Κρατήστε τις εορταστικές σας τις δεξιώσεις ενημερωμένες. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε όλες τις μοναδικές και δημιουργικές τάσεις γάμου που προσφέρει το 2023.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2023 ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΧΑΡΤΙ

Με όλες τις ασθένειες και τις κλιματικές αλλαγές των τελευταίων ετών Πολλά ζευγάρια τείνουν προς τη βιωσιμότητα και μια πιο κυκλική οικονομία. Αυτό σημαίνει λιγότερο πλαστικό και περισσότερα βιοδιασπώμενα υλικά για τη διακόσμηση του γάμου, όπως το χαρτί.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2023

Με αυτήν την ιδέα στο μυαλό, πολλές τάσεις στο στολισμό του γάμου περιλαμβάνουν αντικείμενα. Όπως χαρτιά, κεριά και φυσικά στοιχεία όπως οργανικά λουλούδια, πράσινα φυτά και άλλα αειφόρα στοιχεία. Προκειμένου να παραμείνουν ενημερωμένοι, οι μελλοντικοί νύφες και γαμπροί είναι προσεκτικοί στην επιλογή των προμηθευτών γάμου. Επίσης και επιλέγουν επιλέγουν διοργανωτές γάμου που δεν χρησιμοποιούν πλαστικά και άλλους παρόμοιους επαγγελματίες. Οι προσκλήσεις και οι αριθμοί των τραπεζιών κατασκευάζονται από ανακυκλώσιμα υλικά και τα λουλούδια χαρίζονται μετά τον γάμο.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2023

Για ένα πιο πράσινο και οικολογικά φιλικό γάμο το 2023, οποιοδήποτε αντικείμενο που δεν μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί, ανακυκλωθεί ή αναβαθμιστεί θα αποφεύγεται.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2023

ΡΟΥΣΤΙΚ ΤΑΣΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΓΑΜΟΥ 2023

Το ακρως αντιθετο του σύγχρονου είναι το ρουστίκ στυλ, και όσον αφορά τις τάσεις του στολισμού γάμου σε ρουστίκ στυλ, ο θεματισμός και τα στοιχεία διακόσμησης του γάμου τείνουν να είναι πιο φυσικά, οργανικά και απλά.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2023 ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2023

Ορισμένες δημοφιλείς τάσεις στη στολισμός γάμου ρουστίκ για το 2023 περιλαμβάνουν φυσικές αισθητικές, γήινα χρώματα και μια γενική άνετη ατμόσφαιρα. Καρέκλες και διακόσμηση γάμου από ρατάν, εποχιακά λουλούδια και διακοσμητικά αντικείμενα που είναι εύκολα προσβάσιμα. Όπως βάζα μάζωξης για τη στήριξη λουλουδιών και επιδορπίων. Τα κεντρικά κωμμάτια τραπεζιου απο πράσινα φυτά και γήινα κεραμικά αντικείμενα. Διακόσμηση στο διάδρομο με πάμπας γρασίδια, καρέκλες σε σχήμα wishbone, κρεμαστοί πολυμερείς φωτιστικοί στολισμοί με μακραμέ και πολλά άλλα.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2023 ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2023

Εάν σας αρέσουν οι μη συμβατικές επιλογές, μια πιο χαλαρή δεξίωση και οτιδήποτε σας φέρνει πιο κοντά στη φύση. Τότε βουτήξτε στη φυσική παλέτα και στις καθησυχαστικές πινελιές της ρουστίκ διακόσμησης γάμου.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2023 ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2023

ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ

Ένα από τα τελευταία trends διακόσμησης γάμου για το 2023 είναι η χρήση αιωρούμενων και ψηλών διακοσμητικών αντικειμένων. Τα οποία μπορούν να προσθέσουν αίσθηση δραματικότητας και κομψότητας σε οποιοδήποτε χώρο γάμου. Οι αιωρούμενες διακοσμήσεις μπορούν να περιλαμβάνουν οτιδήποτε από πολυελαίους, αιωρούμενα ανθοδοχεία, αιωρούμενους λαμπτήρες και φωτάκια. Αυτές οι διακοσμήσεις μπορούν να δημιουργήσουν μια μαγική και ρομαντική ατμόσφαιρα, ειδικά όταν χρησιμοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2023 ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2023

Τα ψηλά διακοσμητικά αντικείμενα, όπως ψηλά ανθοδοχεία και καντηλάβρες. Μπορούν να προσθέσουν ύψος και διάσταση σε έναν χώρο, κάνοντάς τον να φαίνεται πιο ευρύχωρος και εντυπωσιακός. Επίσης, μπορούν να δημιουργήσουν μια πολυτελή και γοητευτική αίσθηση σε οποιαδήποτε δεξίωση γάμου.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2023 ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2023

Μια συνδυαστική χρήση αιωρούμενων και ψηλών διακοσμητικών αντικειμένων. Μπορεί να συμπεριλαμβάνει κρεμαστές εγκαταστάσεις με λουλούδια, κρεμαστές λάμπες, κρεμαστές μπομπονιέρες ή και κρεμαστά κήποι στον χώρο της δεξίωσης. Αυτό το είδος της διακόσμησης παρέχει έναν αέρα διαφορετικό και θεαματικό, ιδανικό για ένα εντυπωσιακό γάμο.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2023

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2023

Η αγάπη για τη γεωμετρική διακόσμηση συνήθως συνδυάζεται με τον απλό και λιτό σχεδιασμό, καθώς και με μια παρόμοια αγάπη για το αρτ νουβό. Αυτή είναι μια άλλη δημοφιλής τάση διακόσμησης γάμου το 2023 που συνεχίζει να αναπτύσσεται.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2023 ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2023

Η απλή και γεωμετρική διακόσμηση γάμου αποτελεί μια πρόκληση στο σχεδιασμό που πολλοί επαγγελματίες γάμου θα απολαμβάνουν να υιοθετήσουν. Κέντρα τραπεζιού για το γάμο, έπιπλα και ενοικιάσεις. Καθώς και προσεκτικά επιλεγμένα διακοσμητικά στοιχεία του γάμου με καθαρές και καλά καθορισμένες γραμμές. Στιλιζαρισμένες φόρμες που ακολουθούν τις τάσεις της εποχής στο σχεδιασμό τους.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2023 ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2023

Σκέψου χρυσαφένια γεωμετρικά διακοσμητικά που κρέμονται στον αέρα μαζί με βάζα για κεριά, χρυσαφένια φαναράκια με λαμπερά φώτα. Γεωμετρικά σχηματισμένα βάζα για λευκά λουλούδια, αφηρημένα στοιχεια τραπεζιού και καρέκλες με καθαρά καθίσματα. Για μια ακόμη πιο ενδιαφέρουσα και δημιουργική πρόκληση, η γεωμετρική διακόσμηση μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάξει σε έναν ρουστίκ, κλασικό ή μοντέρνο γάμο.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2023 ΜΕ ΣΚΟΥΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Μια άλλη ενδιαφέρουσα τάση στη διακόσμηση γάμου για το 2023 είναι η χρήση σκούρων και μελαγχολικών λουλουδιών. Αντί για τα συνηθισμένα φωτεινά και ζωηρά χρώματα, οι ανθοπώλες. Οι νύφες προτιμούν σκούρα χρώματα όπως το μαύρο, το μπορντό και το μωβ για να δημιουργήσουν έναν πιο μυστηριώδη και παθιασμένο ατμοσφαιρικό χώρο για το γάμο.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2023

Αυτό το στυλ λουλουδιών μπορεί να συνδυαστεί με ένα μοντέρνο ή ακόμη και ένα vintage θέμα γάμου. Οι νυφικοί στολισμοί και οι λουλουδένια τραπεζια μπορούν να σχεδιαστούν με σκούρα λουλούδια. Όπως μαύρα τριαντάφυλλα, μαύρα αμπέλια, δαμάσκηνα και μωβ αγγελόνερα. Το αποτέλεσμα είναι ένας πιο σοφιστικέ και εντυπωσιακός χώρος γάμου, που είναι ταυτόχρονα ρομαντικός και μυστηριώδης.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2023

Με τα ζευγάρια να είναι πιο προθυμότερα παρά ποτέ να εκφράζονται με πιο προσωπικούς τρόπους, οι τάσεις διακόσμησης γάμου του 2023 είναι σίγουρα μοναδικές. Οι εξατομικευμένες λεπτομέρειες και οι εμπειρίες των καλεσμένων έχουν προτεραιότητα πάνω από τους αριθμούς. Και για ορισμένους γάμους, ο αριθμός των καλεσμένων είναι πιο σημαντικός από ποτέ.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2023

Καθώς αυτές οι τάσεις συνεχίζουν να αναπτύσσονται, έτσι θα εξελιχθούν και οι γάμοι και οι μοναδικές εμπειρίες των καλεσμένων. Ανυπομονούμε να δούμε ακόμη περισσότερα αυτή τη γαμήλια σεζόν.Αυτός είναι ένας υπέροχος ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2023.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα