Παρακαλώ περιμένετε

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2022 ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2022 ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2022; Αν είναι κάτι που μάθαμε το 2021 έχει να κάνει με την έκφραση της ατομικότητας, την αποδοχή της εκκεντρικότητας και το να είμαστε αδικαιολόγητα ο εαυτός μας. Ωστόσο, είμαστε σίγουροι ότι δεν ξέραμε πραγματικά τι σημαίνει αυτό… Μέχρι που βλέπουμε τις προβλέψεις του γάμου του επόμενου έτους. Από έντονα χρώματα και εξαιρετική διακόσμηση μέχρι φανταστικά θέματα και καινοτόμους χώρους. Φαίνεται σαν να συμβαίνει μια εκτεταμένη επανάσταση γάμου. Και το καταλαβαίνουμε: Μετά από μήνες ακυρώσεων, αναβολών και συμβιβασμών, τα ζευγάρια είναι έτοιμα να να κάνουν επιτέλους το επόμενο βήμα. Και να αρχίσουν να δημιουργούν το δικό τους εγχειρίδιο κανόνων. Τελικά, τι νόημα έχει να είσαι φυσιολογικός όταν δεν υπάρχει πια «κανονικότητα»; Εδώ, βρείτε επτά από τις κορυφαίες τάσεις του γάμου της χρονιάς. Που θα σας σοκάρουν και θα σας ενθουσιάσουν μέχρι το 2023.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2022 7 ΚΥΡΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2022

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2022 ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕΙΡΑ.

Μπορεί να έχετε δει αυτό να έρχεται (ή αν δεν το έχετε δει, ίσως χρειαστεί να καθίσετε). Η πιο καυτή τάση γάμου του 2022 συνδυάζει το δραματικό σκηνικό του Bridgerton. Με τον ρομαντισμό και την ιδιοτροπία της αισθητικής του χωριού. Για όσους από εσάς δεν έχετε δει τη σειρά ρεκόρ του Netflix. Η Μπρίτζερτον ακολουθεί την ιστορία της Daphne Bridgerton, ενός εκλεκτού μέλους της οικογένειας που αναζητά την αγάπη. Ενώ περιηγείται σε μια ανταγωνιστική αγορά γάμου στο Regency London. Και, σαν να μην έφτανε η ιστορία που βασίζεται στον γάμο. Η σειρά είναι γεμάτη έμπνευση από την ιστορική αρχιτεκτονική και τις οροφές από μπαλντακόν μέχρι τις μεγάλες αίθουσες χορού στολισμένες με πλούσια λευκά λουλούδια.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2022

Ωστόσο, όσο εθισμένοι κι αν είμαστε να παρακολουθούμε αυτό το δράμα να εκτυλίσσεται στην οθόνη. Οι περισσότεροι από εμάς θα προτιμούσαμε να κρατήσουμε τους γάμους μας χωρίς θέαμα. Εκεί είναι που το cottagecore. Μια κάπως ιδιαίτερη κομψή τάση στολισμού που επικεντρώνεται στην τέλεια ποιμενική ζωή - μπαίνει στο παιχνίδι. Φανταστείτε ειδυλλιακά χωράφια αγριολούλουδων ενα γραφικο σαλε με μια πίτα να κρυώνει στο περβάζι. Φανταστείτε τους χώρους γάμων της παλιά εποχής με τις υπέροχες. Μεγάλες αίθουσες χορού που αντιπαρατίθενται με ιδιότροπα, ρομαντικά λουλούδια και διακόσμηση που μιλούν στην παραδεισένια ατμόσφαιρα του του χωριού.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2022

VINTAGE ΕΠΙΠΛΑ ΜΕ ΝΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ.

Μετά από πολυάριθμες καμπύλες που σχετίζονται με την πανδημία, οι περισσότερες νύφες έχουν εγκαταλείψει την ιδέα να σχεδιάσουν *του τέλειου γάμο.* Αντίθετα, βλέπουμε πιο συναισθηματική διακόσμηση και έπιπλα που μιλούν για την εύρεση της ομορφιάς στις ατέλειες της ζωής. Η πάγια παράδοση του παλιού αποκτά νέα ζωή. Ως αποτέλεσμα, η προσθήκη ενός μοναδικού στο είδος του τραπεζιού ή ενός vintage καροτσιού μπαρ από τη δεκαετία του '20. Επιτρέπει στα ζευγάρια να γιορτάσουν τις πρωτόγνωρες στιγμές που ζούμε, με έναν τρόπο που τους φαίνεται προσωπικός και αυθεντικός.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2022

Επιπλέον, εάν ακολουθείτε τις φετινές τάσεις διακοσμήσεις, γνωρίζετε ήδη ότι τα vintage έπιπλα και η διακόσμηση κατακλύζουν τη βιομηχανία. Και αν το καλοσκεφτείτε, αυτή η τάση είναι απολύτως λογική. Καθώς λαχταρούμε για μια πιο λαμπερή ζωή χωρίς πανδημία, δεν μπορούμε παρά να νοσταλγούμε τις καλές μέρες. «Έχοντας χάσει τόσα πολλά ταξίδια και συγκεντρώσεις τον τελευταίο χρόνο, βλέπουμε πολλά ζευγάρια να δίνουν έμφαση στις αγαπημένες τους αναμνήσεις».

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2022

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2022 ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΑΥΛΗ.

Ίσως ένα από τα πιο εντυπωσιακά μέτρα ασφαλείας που προκύπτουν από την πανδημία είναι η ιδέα να φέρουμε τους χώρους στους εξωτερικούς μας χώρους. Σκεφτείτε σκηνές, αίθρια, αυλές και αχυρώνες που ρέουν από το σπίτι —ή τον χώρο— σε έναν κήπο ή πίσω αυλή. Ωστόσο, αυτοί δεν είναι οι ρουστίκ DIYs και οι γάμοι στη μαγευτική εξοχή που έχουμε δει στο παρελθόν.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2022

Σαν να μην έφτανε η πολυπλοκότητα αυτής της τάσης, τα περισσότερα ζευγάρια ελκύονται από δεξιωσεις γάμου σε εξωτετρικούς χώρους και κτηματα. Γιατί είναι ένας από τους πιο ασφαλείς τρόπους για να φέρεις κοντά τους ανθρώπους το 2022. Η βραβευμένη διοργανώτρια γάμων JoAnn Gregoli εξηγεί: «Η πανδημία έχει αλλάξει το τοπίο των γάμων εντελώς». Όπου οι υπαίθριες πολιτικές του 2020 εξακολουθούν να διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στις κοινωνικές συγκεντρώσεις και στον ασφαλή εορτασμό. Σύμφωνα με την Έκθεση του WeddingWire για το 2021, τα ζευγάρια έχουν δώσει προτεραιότητα στα οφέλη για την υγεία και την ασφάλεια μιας σε εξωτερικούς χώρους και κτηματα. Όπου σχεδόν το 60 τοις εκατό των φετινών δεξιώσεων πραγματοποιήθηκαν είτε πλήρως είτε εν μέρει έξω.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2022

MINIMAL ΕΠΙΛΟΓΕΣ & ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2022

Ομοίως, οι ανθοδέσμες με ποζέ είναι μια άλλη * αξιολάτρευτη * μικρο-τάση που αναδύεται από την πανδημία. Αν και μπορεί να μας άρεσαν οι υπερβολικές συνθέσεις με λουλούδια στο παρελθόν, πιστεύουμε ότι μια μινιατούρα ανθοδέσμη είναι πιο προσαρμοσμένη στην εποχή. Επιπλέον, η απόλυτη μοναδικότητα αυτής της τάσης σάς επιτρέπει να ακολουθήσετε μια προσέγγιση «λιγότερο είναι περισσότερο» για να κάνετε μια τολμηρή εμφάνιση. Όπως και τα μικρά ατομικά ταρτάκια αντί για μια κανονικη τούρτα γάμου.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2022

VINTAGE ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Τι έρχεται πρώτο, τα μεταλλικά ή τα vintage έπιπλα; Αν το καλοσκεφτείτε, πραγματικά αυτά τα δύο πάνε μαζί. Καθώς τα vintage έπιπλα και η αντίκες διακόσμηση καταλαμβάνουν τη σκηνή του γάμου του 2022. Oι χρωματικές παλέτες φαίνεται να ακολουθούν το παράδειγμά τους. Αντί για τις παστέλ αποχρώσεις, που βλέπαμε στην τάση εδώ και χρόνια, φέτος παίρνει μια απότομη στροφή. Προς τα γκρι, τα ρομαντικά κόκκινα και τα μαύρα. Και μπορείτε να πείτε αντίο στις ασημένια και χρυσά στοιχεία. Αντίθετα, αυτή η εμφάνιση συνδυάζεται με αντίκες φινιρίσματα από ορείχαλκο και πατίνα με καθρέπτη που είναι λιγότερο λαμπερά και πιο δραματικά.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2022

Όταν πρόκειται να δημιουργήσετε το στολισμό του τραπεζιού, δοκιμάστε να βάλετε πιο βαθιές, ιδιαίτερες αποχρώσεις στα φλοράλ με πιο ανοιχτόχρωμα τραπεζομάντηλα. Ή, αν προσπαθείτε να παραμείνετε με την ασυνήθιστη τάση των ανθοστολισμου. Μπορείτε να αντισταθμίσετε το εντυπωσιακό πράσινο με ένα κεντρικό κομμάτι φρούτων ίσως σε πλούσιους, εντυπωσιακούς τόνους. Στη συνέχεια, αναζητήστε επιχρυσωμένα σετ μαχαιροπήρουνα. Συμπεριλαμβανομένων βάζα, κηροπήγια - για να εξομαλύνεται τα πράγματα. Η τελική εμφάνιση θα πρέπει να είναι κάπου μεταξύ της γοητείας του Great Gatsby και της αποπλάνησης Fifty Shades of Grey.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2022

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2022 ΟΙ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2022

Οι ειδικοί λένε ότι οι θεματικές τάσεις φέτος θα είναι πιο τολμηρές και πιο φυσικές. Δηλαδή, δεν τα ζευγάρια οι νύφες φέτος δεν θα διστάσουν κάνουν συνδυασμούς αταίριαστους. Και σίγουρα μας ενθουσιάζουν να δούμε στους γάμους.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2022

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΘΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΥΛ.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2022

Οι συνθέσεις λουλουδιών, πηγαίνουν προς μία από τις δύο κατευθύνσεις: φωτεινές και τολμηρές, ή απαλές και εμπνευσμένες από τη φύση. Αυτά μπορεί να είναι οτιδήποτε, από λαμπερά κίτρινα χρυσόραβδια και φορσύθια που συμβολίζουν μηνύματα ενθάρρυνσης έως φλογερούς πορτοκαλί κατιφέδες και ζίννιες που αντιπροσωπεύουν θετική ενέργεια και συναισθήματα ενθουσιασμού.

Στη συνέχεια, εκτός από τις χαρούμενες αισιόδοξες αποχρώσεις, να περιμένετε να δείτε φλοράλ με τους ίδιους ζεστούς, γήινους τόνους που σάρωσαν το 2021. Αλλά με μια ανατροπή. οι προβλέψεις των τάσεων ειναι τα ζωηρά ροζ-μοβ, τα γήινα πράσινα λαδί, τα κρεμώδη κίτρινα, τα τροπικά πορτοκαλί και τα μπλε. Καθώς θα είναι όλα δημοφιλείς χρωματικές παρεμβολές στους γάμους της άνοιξης και του καλοκαιριού του 2022. Επιπλέον, οι ειδικοί βλέπουν επίσης τόνους πράσινου με χρήσεις που εκτείνονται πολύ πέρα από τα κεντρικά κομμάτια και τις συνθέσεις λουλουδιών. Ανθοπωλεία προβλέπουν ότι "τα φυτά σε γλάστρες που καθαρίζουν τον αέρα, όπως οι φτέρες, ο αγγλικός κισσός, τα κρίνα της ειρήνης. Οι ορχιδέες και οι συκιές" θα είναι μεγάλα, καθώς και αποξηραμένα φυλλώματα και λουλούδια, "όπως χόρτα pampas, αποξηραμένοι λοβοί ρουσκού, παπαρούνας και νιγκελας.». Ποιος είναι λοιπόν ο αγαπημένος σου ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ 2022;

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα