Παρακαλώ περιμένετε

Στολισμός δεξίωσης για ολες τις τάσεις και όλα τα γούστα.

Στολισμός δεξίωσης για ολες τις τάσεις και όλα τα γούστα.

Στολισμός δεξίωσης; Όλα τα κορίτσια, πλέον μέλλουσες νύφες, θέλουν να έχουν μια τέλεια ημέρα του γάμου, εκτός από τα νυφικά, το μακιγιάζ, το χτένισμα και τα νύχια, το γάμο είναι τόσο σημαντικό που δεν μπορείτε να το αγνοήσετε. Η ημέρα του γάμου σας πρέπει να έχει μια όμορφη διακόσμηση και όχι μια διακόσμηση πολυτέλειας που μπορεί να ξοδεύει πολύ τον προϋπολογισμό σας. Ανυψώνει τη δεξίωση του γάμου σας, τα κεντρικά στοιχεία του τραπεζιού είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους. Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτές τις συνθέσεις και σχέδια στον προϋπολογισμό σας χωρίς να θυσιάζετε την ομορφιά ή τη δημιουργικότητα.

Στολισμός δεξίωσης:

Διακόσμηση τραπεζίου centerpieces.

Αν δεν έχετε καμία ιδέα ακόμα για αυτό, απλά να ρίξετε μια ματιά σε αυτές τις προσιτές ιδέες centerpieces διακόσμηση τραπεζιού πρώτα. Από τα πλαστικά αγγεία μαρτίνι μέχρι τα μεταλλικά χρυσά κλουβιά. Αυτά τα όμορφα κεντρικά κομμάτια του τραπεζιού μπορούν να είναι τέλεια για τη μεγάλη σας μέρα. Ελπίζω ότι θα σας αρέσουν αυτές οι ιδέες και θα το απολαύσετε.

Στολισμός δεξίωσης Στολισμός δεξίωσης Στολισμός δεξίωσης Στολισμός δεξίωσης Στολισμός δεξίωσης Στολισμός δεξίωσης Στολισμός δεξίωσης Στολισμός δεξίωσης Στολισμός δεξίωσης Στολισμός δεξίωσης

Γενικές διακοσμήσεις.

Οι συνθέσεις στην διακόσμηση είναι μια ρομαντική και φυσική προσθήκη στα σχέδια λουλουδιών της ημέρας του γάμου σας. Τα φυλλώδη πράσινα αμπελόφυλλα κάνουν μια πλούσια δήλωση όταν συνδυάζονται με μια αψίδα. Τυλίγονται γύρω από έναν υπαίθριο πολυελαίμονα ή είναι τυλιγμένα στο πίσω μέρος των καρεκλών. Για μια ολοκαίνουργια ρουστίκ ματιά, διαλέξτε ανθεκτικά φυτά όπως ο ευκαλύπτων, οι φτέρες ή τα δάφνια. Για βαθύτερα χρώματα, σκεφτείτε τα φύλλα μανόλιας, τα οποία μπορεί να ποικίλουν μεταξύ σκούρου πράσινου και χρυσαφί.

Στολισμός δεξίωσης Στολισμός δεξίωσης Στολισμός δεξίωσης Στολισμός δεξίωσης Στολισμός δεξίωσης

Η διακόσμηση γάμου και οι πράσινες επιλογές έχουν αποδείξει τη σημασία της όλα αυτά τα χρόνια. Φέρνει φρέσκια και αναζωογονητική σχεδόν ανοιξιάτικη διάθεση στη δεξίωση του γάμου σας. Είναι οικονομικά προσιτή και κομψή σε σχέση με τα λουλούδια. Κατά τη διακόσμηση με κεριά, τα αποτελέσματα μεγιστοποιούνται. Τα ρομαντικά αναμμένα κεριά και το κομψό πράσινο μαζί κάνουν μια εντυπωσιακή αντίθεση που κάνει την δεξίωση του γάμου κομψή και γοητευτική. Στην πραγματικότητα, ο συνδυασμός του πράσινου και των κεριών είναι κατάλληλοι για κάθε εποχή. Επίσης για οποιοδήποτε θέμα γάμου, εσωτερικού ή εξωτερικού, παραδοσιακό ή μη παραδοσιακό, boho, ρουστίκ και μοντέρνοι γάμοι. Και μπορούν πάντα να βρουν έναν τρόπο να κάνουν την ημέρα του γάμου σας ολοκληρωμένη. Έχουμε βρει μερικές καταπληκτικές ιδέες για να διακοσμήσετε τον γάμος σας.

Στολισμός δεξίωσης Στολισμός δεξίωσης Στολισμός δεξίωσης Στολισμός δεξίωσης

Μην ξεχάσατε να κάνετε την αίτηση σας για να λάβετε δωρεάν προσφορές από τους επαγγελματίες της πλατφορμας. Είτε ψάχνετε για να τον ανθοστολισμό είτε για χώρο δεξίωσης και κτήματα γάμου, φωτογράφιση γάμου, για makeup artist είτε επιλέξτε ανάμεσα σε 40 κατηγορίες. Αυτές ήταν μερικές από τις καλύτερες ιδέες για την διακόσμηση. Επιλέξτε αυτά που ταιριάζουν στο γούστο σας και είμαστε σίγουροι ότι θα κάνετε την πιο όμορφη επιλογή που αφορά το γάμο και είναι ο στολισμός δεξίωσης.

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.