Παρακαλώ περιμένετε
The Wedding Experts

Ρουστίκ γάμος 2018 - Πέντε προτάσεις που λατρέψαμε!

Ρουστίκ γάμος 2018 - Πέντε προτάσεις που λατρέψαμε!

Ρουστίκ γάμος 2018 είναι πάντα μια κορυφαία επιλογή αν είστε από εκείνες που ανηκουν σ αυτό που θα λέγαμε «ελεύθερα πνεύματα» και αγαπούν τους ρομαντικούς υπαίθριους γάμους! Και όταν αυτή η ρουστίκ boho πινελιά μπει στο γάμο σας, τότε μπορεί να τον φτάσει σε ένα άλλο επίπεδο τελειότητας, ανεξάρτητα από το αν επιλέξετε έναν καλοκαιρινό γάμο ή έναν φθινοπωρινό γάμο. Έχουμε λοιπόν διαλέξει μεταξύ των πιο όμορφων ανθισμένων λουλουδιών και των vibes ενός boho γάμου, το έχουμε περιορίσει σε κορυφαίες 5 συνδυασμούς χρωμάτων, ώστε να μπορείτε να έχετε τον γάμο BOHO των ονείρων σας. Διαβάστε και εμπνευστείτε!

Πράσινος Μινιμαλισμός

Μα πόσο ταιριάζει το πράσινο με το λευκό! Τόσο ονειρικό όσο θα έπρεπε να είναι σε ένα boho γάμο. Αυτή η χρωματική παλέτα σίγουρα θα κάνει έναν ρουστίκ γάμος 2018 παραμυθένιο κι εσάς την πιο αριστοκρατική και ταυτόχρονα ανέμελη πρωταγωνίστρια.

Ρουστίκ γάμος 2018

Floral έκρηξη

Τα ζωντανα χρώματα των λουλουδιών και η πλούσια βλάστηση, ξεπηδούν όπως το ρυάκι στο δάσος και δίνουν έναν τόνο φυσικής εκστασης! Η φύση γιορτάζει μαζί σας κι αυτό φαίνεται παντού γύρω σας! Ο boho ρουστίκ γάμος 2018 με αυτή την επιλογή σίγουρα θα τραβήξει την προσοχη!

Ρουστίκ γάμος 2018 Ρουστίκ γάμος 2018

Ρουστίκ γάμος 2018 σε χάλκινο και μεταλλικό κοραλλί

Μη σε τρομάζει αυτός ο συνδυασμός για τον boho γάμο σου! Αντιθέτως του δίνει όση λάμψη χρειάζεται για να αναδειχτεί αυτή η υπεροχη χρωματική παλέτα. Το κοραλλι δίνει τη ζωντάνια του χρώματος ένω το χάλκινο χρώμα το κάνει τόσο chic! O Boho chic γάμος σου μόλις ξεκίνησε!

Ρουστίκ γάμος 2018 Ρουστίκ γάμος 2018

Μπορντώ και ροζ

Έχουμε πει άπειρες φορές πόσο αριστοκρατικό είναι το μπορντώ-παροτι πολλές από εσάς το θεωρείτε σκούρο για γάμο. Αν θελετε ο boho ρουστίκ γάμος 2018 να είναι chic και να μείνει αποτυπωμένος στο μυαλό όλων αυτός ο χρωματικός συνδυασμός πραγματικά μαγεύει. Προοσθέτωντας και λίγο χρυσό θα έλεγα πως απλά απογειώνεται! Για εσάς που θέλετε η αριστοκρατική σας πλευρα να μην χαθεί στον boho γάμο σας, είναι μια ιδανική επιλογή.

Ρουστίκ γάμος 2018 Ρουστίκ γάμος 2018

Λεβάντα και λιλά

Το απαλό μωβ χρώμα της λεβάντας συμβολίζει την απόλαυση, το μεγαλείο και τον κεραυνοβόλο έρωτα. Δεν είναι διόλου τυχαίο ότι η το χρώμα της είναι επιλογή για το στολισμό σε πολλούς boho γάμους. Εκφράζει την αφοσίωση και την ηρεμία. Η νυφη που θα επιλέξει το χρωματικό αυτό συνδυασμό χρησιμοποιώντας και το λιλά χρώμα, σύμβολο αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης, θα κάνει τον boho γάμο της πιο chic και πιο ονειρεμένο από ποτέ!

Ρουστίκ γάμος 2018

Εσεις ποιές αποχρώσεις αγαπάτε απ΄το ρουστίκ γάμος 2018;

Επιμέλεια: Κατερίνα Κεχαγιά & Λορίνα Γ.

× Βρες επαγγελματίες γάμου και πάρε προσφορές.