Παρακαλώ περιμένετε

ΡΟΥΣΤΙΚ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023

ΡΟΥΣΤΙΚ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023

Ρουστικ: Όλοι γνωρίζουμε ότι η διακόσμηση του γάμου ρουστίκ είναι μια τεράστια τάση το 2022, και για τις τυχερές νύφες του 2023 που αυτή η μεγάλη τάση θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά. Αγαπάμε το πλούσιο χρώμα που είναι τόσο φανταχτερό αλλά και τόσο ρετρό. Συνδυάζεται τέλεια με ουδέτερους τόνους ή ζωηρές πινελιές και κατά κάποιο τρόπο αισθάνεται ταυτόχρονα μοντέρνο και vintage, καθιστώντας το πιο hot θέμα για φθινοπωρινούς και χειμερινούς γάμους. Αν αναρωτιέστε πώς να ενσωματώσετε αυτό το μοντέρνο στολισμό στο γάμο σας, δείτε παρακάτω αυτές τις υπέροχες αλλά διαφορετικές διακοσμητικές τάσεις που δημιουργήσαμε για να εμπνευστείτε.

ΡΟΥΣΤΙΚ

ΡΟΥΣΤΙΚ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ & ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ 2022 - 2023

ΡΟΥΣΤΙΚ

ΡΟΥΣΤΙΚ ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2023

Το νέο έτος απαιτεί διακόσμηση γάμου ρουστίκ όμως με μοντέρνες πινελιές και ίσως κλασικές επιλογές.

ΡΟΥΣΤΙΚ

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ

Η μεγαλύτερη τάση για το φθινόπωρο είναι ο στολισμός με χρώματα κεραμίδι και της σκουριάς. Η διακόσμηση του γάμου ρουστίκ θα δώσει στο γάμο σας κυρίως την φρεσκάδα και την ζεστασιά που εκπέμπουν οι μήνες του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου.

ΡΟΥΣΤΙΚ ΡΟΥΣΤΙΚ

ΡΟΥΣΤΙΚ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Οι γήινες αποχρώσεις είναι η τέλεια επιλογή για την διακόσμηση ενός μοντέρνου γάμου. Συνδυάζοντας στον στολισμό του γάμου με το λευκό το κάνει αριστοκρατικο και πολυτελή.

ΡΟΥΣΤΙΚ ΡΟΥΣΤΙΚ ΡΟΥΣΤΙΚ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ

Και ποιος είπε ότι το ρουστίκ δεν είναι ρομαντικό; Ακριβώς το αντίθετο θα έλεγα. Το θέμα αυτό συνδυασμένο κατάλληλα με τα ζεστά χρώματα στα λουλούδια και με το δαντελένιο νυφικό της νύφης και το τέλειο κοστούμι του γαμπρού, γίνεται η πιο ρομαντική τάση.

ΡΟΥΣΤΙΚ

VINTAGE ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Υπάρχουν μερικές επιλογές που είναι πάντα στη μόδα του γάμου. Δηλαδή η επιλογή του ξύλου, τα μπρονζέ μεταλλικά στοιχεία και η διακόσμηση με κεριά είναι πάντα τάση. Είναι σίγουρα vintage.

ΡΟΥΣΤΙΚ ΡΟΥΣΤΙΚ ΡΟΥΣΤΙΚ

ΡΟΥΣΤΙΚ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΜΕ PAMPAS GRASS

Ο στολισμός αυτό είναι τόσο όμορφος που σίγουρα θα κάνει το ρουστίκ να ερωτευτεί το boho. Θα έλεγα ότι το νέο έτος 2023 θα έχουν τις πιο καλαίσθητες τάσης γιατί θα κάνουν συνδυασμούς που δεν τους περιμένει κανείς. Όπως φυσικά να παντρέψουμε το boho με το ρουστικ.

ΡΟΥΣΤΙΚ

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα