Παρακαλώ περιμένετε

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ: είναι ότι πιο συνηθισμένο να επιλέγουν τα ζευγάρια. Οι περισσότεροι μάλιστα ονειρεύονται ένα όμορφο ρομαντικό γάμο το χειμώνα. Ο χειμώνας είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή σας για να ένα ρομαντικό γάμο αν και κάνει πολύ κρύο. Έχουμε μαζέψει για σας 8 ρομαντικούς συνδυασμούς χειμωνιάτικων χρωμάτων.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ - 8 TOP ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΕ NAVY BLUE – GLOLD & BURGUNDY.

Tο navy blue το χρυσό και το κόκκινο – καφέ είναι πάντα μια κλασική επιλογή. Οι φίλοι του γαμπρού μπορούν να φορέσουν στυλάτες γραβάτες και κοστούμια σε τέτοιες αποχρώσεις και οι παράνυφες μπορντώ φορέματα με μπορντό ανθοδέσμες. Μπορείς επίσης να κάνεις την διαφορά και να επιλέξεις οι παράνυφες να φορέσουν χρυσά φορέματα με μπορντό / καφέ αποχρώσεις και να κάνεις το πιο ωραίο ρομαντικό γάμο. Παρακάτω μπορεί να πάρετε περισσότερες ιδέες με αυτές τις παλέτες χρωμάτων που να ταιριάξουν με το γαμήλιο τραπέζι και την τούρτα.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟ – ΜΑΥΡΟ & ΧΡΥΣΟ.

Με φόντο τα χιονισμένα λευκά, το πράσινο και το μαύρο φαντάζει ένας υπέροχος συνδυασμός για το πιο φαντασμαγορικό ρομαντικό γάμο. Δείτε πώς να ενσωματώσετε το πράσινο, το μαύρο και το χρυσό στον στολισμό του γάμου σας.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΓΚΡΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.

Επιλέξτε αυτή την ασπρόμαυρη χειμερινή παλέτα χρωμάτων για να διακοσμήσετε το χειμερινό γάμο σας. Ο γαμπρός μπορεί να φορέσει λευκό πουκάμισο και μαύρο κοστούμι. Η νύφη λευκό νυφικό φόρεμα και άσπρο μπουκέτο. Τα τραπέζια μπορούν στολιστούν με λευκά μπουκέτα λουλουδιών. Αυτή είναι η επιτομή ενός ρομαντικου γαμου. Δείτε τις παρακάτω εικόνες και θα εκπλαγείτε με το πόσες πολλές ιδέες μπορείτε να πάρετε από αυτό το συνδυασμό χρωμάτων.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ – ΜΑΥΡΟ – ΑΣΠΡΟ.

Τόσο το κόκκινο όσο και το μαύρο είναι οι τέλειοι χρωματισμοί για ένα χειμωνιάτικο σκηνικό γάμου. Κόκκινα φορέματα παρανύμφων, μαύρο μαντήλι και μαύρο μοντέρνο κοστούμι για το γαμπρό και ο πιο ωραίος ρομαντικός γάμος είναι έτοιμος. Δείτε τις παρακάτω εικόνες και πάρτε περισσότερη έμπνευση.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΓΚΡΙ & ΧΡΥΣΟ.

Συνδυάστε γκρι κοστούμι με μπορντό γραβάτα ο συνδυασμός αυτός φέρνει φωτεινότητα και ζεστασιά. Οι παράνυμφοι μπορεί να φορούν χρυσά φορέματα και το λευκό νυφικό της νύφης να κάνει την αντίθεση, με ένα γκρι κασκόλ εάν κάνει πολύ κρύο. Εκτός από τα φορέματα και κοστούμια στο γάμο σημαντικό ρόλο παίζουν τα λουλούδια. Χρησιμοποιήστε αυτό το συνδυασμό χρωμάτων στην ανθοδέσμη, την γαμήλια τούρτα λουλούδια. Δείτε παρακάτω τις εικόνες και πάρτε ιδέες.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΕ NAVY BLUE – ΓΚΡΙ & ΑΣΠΡΟ.

Το μπλε και το γκρι μπλε με λευκό χιονισμένο σκηνικό συνδυάζει έναν ήρεμο και ωραίο γάμο. Νύφες σε λευκό νυφικό φόρεμα και παράνυφες σε με μπλε φορέματα είναι η καλύτερη επιλογή για ένα ρομαντικο γαμο νυφικά παράνυμφος με γκρι κασκόλ είναι ο καλύτερος αγώνας. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και θα βρείτε περισσότερη έμπνευση για αυτή την παλέτα χρωμάτων.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ.

Το πράσινο είναι πάντα δημοφιλές ειδικά για το χειμερινό γάμο. Οι παράνυμφοι μπορούν φορέσουν πράσινα φορέματα με χρυσά ή λευκές ετόλ να ταιρίαζει το νύφικο της νύφης. Κεριά από ελεφαντόδοντο ή λουλούδια, χρυσά ποτήρια και πράσινο συνδυάζουν ένα λαμπερό, ζεστό στολισμό για ένα ρομαντικο γαμο. Εάν δεν θέλετε περισσότερες ιδέες για αυτό το συνδυασμό χρωμάτων δείτε τις παρακάτω εικόνες.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΟ.

Είναι σχεδόν η καλύτερη εποχή για έναν γαλάζιο γάμο με ολολευκο νυφικό και σινιον χτένισμα! Μπλε νυφικά παπούτσια, σκουλαρίκια αι γαλάζια κεριά είναι μερικές από τις πολλές ιδέες, που μπορείτε να βρείτε και ταιριάζουν απόλυτα με χιονισμένες μέρες.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

Εάν προσπαθείς να παντρέψεις το κλασικό με κάτι μοντέρνο και σύγχρονο, είμαι σίγουρη ότι όλοι αυτοί οι συνδυασμοί χρωμάτων θα σε βοηθήσουν να το δημιουργήσεις. Άλλωστε ο καλύτερος γάμος είναι ένας ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα