Παρακαλώ περιμένετε

ΠΡΑΣΙΝΟ Ο ΠΙΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ.

ΠΡΑΣΙΝΟ Ο ΠΙΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ.

ΠΡΑΣΙΝΟ: Όσον αφορά την επιλογή μοντέρνων στολισμού γάμου για τη μεγάλη μέρα, τα χρώματα του πράσινου είναι όλη η κορυφαία τάση αυτή τη στιγμή. Είναι ένα τόσο κλασικό ουδέτερο χρώμα για κάθε γάμο που σας δίνει την ευκαιρία να φέρετε τη φύση εύκολα στον γάμο σας. Αποφασίσαμε να μοιραστούμε μερικές όμορφες ιδέες για να χρησιμοποιήσετε αυτό το χρώμα στο γάμο σας. Δείτε παρακάτω τον συνδυασμό διακόσμησης γάμου και δώστε ζωή στη μοναδική γαμήλια εμφάνιση.

ΠΡΑΣΙΝΟ - 8 ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕ ΡΟΖ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ.

Συνδυάζοντας τους τόνους του ροζ με τα χρώματα του φασκόμηλου στον στολισμό του γάμου δημιουργεί έναν διαχρονικό και αριστοκρατικό συνδυασμο που είναι κάθε άλλο παρά βαρετό!

ΠΡΑΣΙΝΟ

Εν τω μεταξύ, αντισταθμίστε το πράσινο του φασκόμηλου με αποχρώσεις του καφέ, όπως το καφέ ξύλου ή το καφέ σοκολάτας για να δημιουργήσετε μια ρουστίκ εμφάνιση που είναι μοντέρνα και κομψή.

ΠΡΑΣΙΝΟ

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ.

Ίσως έχετε συνειδητοποιήσει ότι το κίτρινο στην διακόσμηση γάμου γίνονται μεγάλη τάση αυτές τις μέρες. Μπορεί να κάνει τον γάμο σας να ξεχωρίσει και να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

ΠΡΑΣΙΝΟ

Είναι τόσο όμορφο και εύκολο να ισορροπήσει με το πράσινο χρώμα, έτσι δεν είναι;

ΠΡΑΣΙΝΟ

ΚΟΜΨΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ.

Το πράσινο είναι ένα τόσο κομψό και ασφαλές ειδικά όταν ταιριάζει με το κρεμ. Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά στη διακόσμησης γάμου cream white όταν ο κύριος χρωματικός τόνος είναι το πράσινο.

ΠΡΑΣΙΝΟ

Εάν το συνδυάσετε επίσης με ουδέτερους τόνους, όπως κρεμ, ιβουάρ και λευκές αποχρώσεις, αυτό θα προσθέσει κομψότητα και χάρη στη διακόσμηση του κάθε γάμου ή βάπτισης.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ.

Τα αναζωογονητικά τρυφερά και πολύ καταπραϋντικά, μπλε και πρασινο στον γάμο με μια νότα χρυσού συνθέτουν έναν υπέροχο συνδυασμό στολισμού.

ΠΡΑΣΙΝΟ

Τακτοποιήστε τα τραπέζια του γάμου σας με χρυσές μεταλλικές κηροπήγια και φλοράλ μεταλλικά βάζα, που θα ανεβάσουν την αισθητική σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο! Συμφωνούμε απόλυτα με αυτό το σημείο.

ΠΡΑΣΙΝΟ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΒΑΝΤΑ - ΝΕΑΝΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ.

Ο συνδυασμός λεβάντας και φασκόμηλου θα δώσει στο γάμο σας μια νέα εμφάνιση. Και τα δύο είναι τόσο αναζωογονητικά και φυσικά.

ΠΡΑΣΙΝΟ

ΠΡΑΣΙΝΟ

ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ.

Το βενετσιάνικο κόκκινο, γκρι και πράσινο είναι ένα αληθινό κλασικό και φαίνεται τόσο φανταστικό μαζί, ειδικά τους φθινοπωρινούς μήνες.

ΠΡΑΣΙΝΟ

Είναι το τέλειο ζευγάρι, όπως εσύ και ο αρραβωνιαστικός σου.

ΠΡΑΣΙΝΟ

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΜΠΛΕ.

Το Sage green δεν είναι νέο στους γάμους, ταιριάζει υπέροχα και με το Navy. Όπως βλέπετε, το σκούρο μπλε είναι κομψό και απλό και φαίνεται εκπληκτικό σε όλους! Πώς αυτό το εντυπωσιακό ζευγάρι χρησιμοποίησε πινελιές φασκόμηλου και του μπλε, στη διακόσμηση και στο χώρο της δεξίωσης για να δημιουργήσει ένα ρομαντικό ύφος. Τσέκαρέ το.

ΠΡΑΣΙΝΟ

ΤΕΡΑΚΟΤΑ ΓΙΑ ΡΟΥΣΤΙΚ ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ.

Ο συνδυασμός τερακότας και πρασινου είναι μια καλή επιλογή για έναν κομψό φθινοπωρινό γάμο και χειμωνιάτικο γάμο. Το χρώμα με βάση τον πηλό μπορεί να μπει στο νυφικό τραπέζι, στη γραβάτα και στην τούρτα γάμου.

ΠΡΑΣΙΝΟ

Το φασκόμηλο θα παίξει σπουδαίο ρόλο στην ανθοδέσμη και κεντρικά τραπέζια. Θα υπάρχει μια σύγχρονη και ρομαντική φθινοπωρινή αίσθηση με τερακότα και πρασινο.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα