Παρακαλώ περιμένετε

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ - ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΑ.

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ - ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΑ.

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ. Ξέρετε τη διαφορά μεταξύ ενός δαχτυλιδιού αρραβώνων και του γαμήλιου δαχτυλιδιού; Δαχτυλίδι αρραβώνων δίνεται σε πρόταση ή όταν ένα ζευγάρι αποφασίσει να παντρευτεί. Οι βέρες ανταλλάσσεται στη γαμήλια τελετή και αντιπροσωπεύει τον επίσημο δεσμό του γάμου.

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ - ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΑΡΡΑΒΩΝΑ.

Ένα δαχτυλίδι αρραβώνων φοράει η νύφη για να ανακοινώσει τον επερχόμενο γάμο της και έχει σχεδιαστεί για να είναι μια εμφάνιση για να ωθήσει όλους να κάνουν την ερώτηση: Λοιπόν, πότε είναι η μεγάλη μέρα; Ήταν επίσης μια άμεση αντανάκλαση του πόσο καλά ένας άντρας μπορούσε να φροντίσει τη νύφη του: όσο μεγαλύτερο είναι το διαμάντι ή ο πολύτιμος λίθος στο δάχτυλό της, τόσο το καλύτερο. Αν και δεν θεωρείται απαραίτητα ως σύμβολο του πλούτου, αλλά η άνευ όρων αφοσίωσή του σε αυτήν.

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ

ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΑΡΡΑΒΩΝΩΝ.

Ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι είναι μακράν το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό στοιχείο της δέσμευσης. Όλες οι γυναίκες εκτιμούν ένα γεμάτο διαμάντι ως σύμβολο δέσμευσης και συναισθηματικού δεσμού μεταξύ δύο ψυχών. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να σχεδιάσετε το δικό σας δαχτυλίδι αρραβώνων για να πετύχετε ένα βαθύτερο επίπεδο προσαρμογής σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη, σε σχήμα οβάλ, σε σχήμα αχλαδιού, στρογγυλή κοπή, κομμένη πριγκίπισσα…

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ VINTAGE ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ.

Εάν είστε το είδος της κυρίας που θέλει να φορέσει κάτι διαφορετικό στο δάχτυλό σας. Αν ψάχνετε για ένα μοναδικό δαχτυλίδι αρραβώνων, τότε είστε στο σωστό μέρος! Τα δαχτυλίδια αρραβώνων Vintage Gemstone είναι σίγουρα δικά σας. Όπως αντίκες γαμήλια δαχτυλίδια, σμαραγδένια δαχτυλίδια γάμου, moissanite, τιρκουάζ δαχτυλίδι γάμου, ζαφείρι …

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ ΜΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ.

Αυτά τα μαργαριτάρια είναι σχετικά πιο προσιτά από τα άλλα και χρησιμοποιούνται συχνά σε διαφορετικούς τύπους κοσμημάτων. Προτείνουμε να επιλέξετε την ποιότητα του κειμηλίου για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την όμορφη λάμψη και την κρεμώδη απόχρωση.

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ

ΟΙ ΒΕΡΕΣ ΣΑΣ.

Οι γαμήλιες βέρες φοριούνται τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες. Συνήθως είναι ένα απλούστερο δαχτυλίδι, όπως ένα κλασικό δαχτυλίδι όπως αυτό το ροζ χρυσό δαχτυλίδι ή ένα με μικρά διαμάντια. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι βέρες του γάμου δεν διαθέτουν μεγάλα διαμάντια και πολύτιμους λίθους.

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΒΕΡΕΣ ΑΠΟ ΞΥΛΟ.

Χειροποίητες ξύλινες γαμήλιες βερες εχουν εξαιρετικό στιλ και φυσική ομορφιά. Δεν είναι μόνο η επιτομή της βιώσιμης μόδας, αλλά αποπνέουν μια ρουστίκ κομψότητα. Τα ξύλινα δαχτυλίδια μπορούν να κατασκευαστούν από όλο ξύλο ή να έχουν κομμάτια ξύλου. Όλα τα δαχτυλίδια από ξύλο κατασκευάζονται με δύο τρόπους. Η «μέθοδος μπλοκ» περιλαμβάνει διάτρηση και διαμόρφωση ξύλου, ενώ η μέθοδος «λυγισμένο ξύλο» περιλαμβάνει κάμψη και ραφή ενός λεπτού φύλλου ξύλου.

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ

ΒΕΡΕΣ ΓΑΜΟΥ ΒΟΛΦΡΑΜΙΟΥ.

Οι δακτύλιοι βολφραμίου δημιουργούνται από δύο ξεχωριστά συνδυασμένα υλικά, βολφράμιο και καρβίδιο που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ειδικών τύπων βραχιολιού βολφραμίου. Θα παραμείνει γυαλισμένο για πάντα. Αν ψάχνετε για κάτι ιδιαίτερο και έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, οι βέρες καρβιδίου βολφραμίου είναι μια ιδανική επιλογή, μπορεί πιο εύκολα να το αντέξει η τσέπη σας.

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ

Ο γάμος είναι ιερός από μόνος του. Τα δαχτυλίδια είτε το μονόπετρο του αρραβώνα είτε οι βέρες σας είναι απλώς ενδείξεις πίστης και αγάπης προς τον σύντροφό σας. Οπότε οποία κι αν είναι η επιλογή σας μην μείνετε στα χρήματα. Επιλέξετε αυτό που βαστάει η τσέπη σας. Αυτός ήταν απλώς ένας ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ.