Παρακαλώ περιμένετε

Μυστικά για τους γάμους και tips που όλοι πρέπει να ξέρουμε!

Μυστικά για τους γάμους και tips που όλοι πρέπει να ξέρουμε!

Μυστικά για τους γάμους; Συγκεντρώσαμε τις 10 tips που πρόκειται να κατακλύσουν την βιομηχανία  γάμων του 2018, έχουμε συμπεριλάβει τις μέλλουσες νύφες, όλες τις δεξιώσεις ακόμα τα μικρά μας κατοικίδια.

Είμαστε όλοι εδώ για να σας βοηθήσουμε να ετοιμάσετε στην ημέρα του γάμου σας, αλλά κάποιες ιδέες είναι απλά πάρα πολύ ωραίες για να είναι αληθινές.  Έχουμε 10 μικρά μυστικά για τους γάμους εδώ μέσα στο 2018. Το στυλ, η διακόσμηση και όλες οι επιλογές μας είναι έτοιμες για τους γάμους μέσα στους επόμενους μήνες και εάν έχουμε κάνει σωστά τη δουλειά μας ίσως μερικές από τις προβλέψεις μας θα φτάσουν ακόμα και στην μεγάλη σας μέρα! Φυσικά, η έμπνευση του γάμου σας δεν πρέπει να σταματήσει εδώ πάντα μπορεί να βάλετε το δικό σας προσωπικό γούστο. Τον Ιανουάριο του 2017, ήταν στην μόδα τα υπερμεγέθη άνθη, τα κοκτέιλ μπαρ με υπογραφή της δεκαετίας του '70, τα οποία εξακολουθούν να βρίσκονται στο παρασκήνιο.

Είστε έτοιμοι να εμπνευστείτε; Συνεχίστε να διαβάζετε …

Μικρά μυστικά για τους γάμους:

Γάμοι σε εστιατόρια είναι πολύ της μόδας

Ενώ αγαπάμε το ειδύλλιο ενός εξοχικού σπιτιού ή του γάμου κάστρου, υπάρχουν πολλά που πρέπει να ειπωθούν για τη γαμήλια δεξίωση στο αγαπημένο σας εστιατόριο. Όχι μόνο αυτά τα είδη των χώρων γάμου επιτρέπουν σε σας την απόλυτη διασκέδαση αφού μπορεί να γίνει ένα αγαπημένο στέκι, αλλά ίσως ακόμη και ένα που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη σχέση σας! Αλλά βοηθούν να απομακρύνουν κάθε αίσθηση της τυπικότητας γύρω από την ημέρα του γάμου σας, επιτρέποντάς σε σας και τους καλεσμένους σας να αισθάνονται εντελώς στο σπίτι σας.

Μυστικά για τους γάμους

Αποδράστε με την οικογένεια.

Στα μυστικά για τους γάμους είναι σαφές ότι ορισμένα ζευγάρια έχουν την ίδια ιδέα και αποφάσισαν να δώσουν στον εαυτό τους το καλύτερο και από της δύο πλευρές, κάνοντας ένα μικρό οικογενειακό γλέντι. Είμαστε εδώ για να σας ανακοινώσουμε ότι αυτό που έχετε ονειρευτεί είναι απόλυτα συμβατό με τα καινούρια δεδομένα. Οπότε πάρτε τις οικογένειες σας αποδράστε σε μια όμορφη παραλία του αγαπημένου σας νησιού και κάντε τον γάμο σας ονειρεμένο!

Μυστικά για τους γάμους

Ένα απ' τα μυστικά για τους γάμους είναι αγαπημένα μας ζώα.

Έχουμε σε πολλούς πραγματικούς γάμους, όπου το κουτάβι το κατοικίδιο δηλαδή έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά το 2018, θα έρθουν στην επιφάνεια ασυνήθιστα ζωάκια. Μιλάμε αλπακά, γαϊδούρια, κατσίκες, χοίρους, παγώνια ακόμα και χελώνες! Οι νύφες και οι γαμπροί που θέλουν να υιοθετήσουν την ιδέα αυτή νομίζω ότι θα είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Μυστικά για τους γάμους

Αντικαταστήστε το πέπλο για ένα νυφικό ακρωτήριο αλλιώς τούλινη κάπα.

Αν εξακολουθείτε να χαμογελάτε πάνω από το κομψό φόρεμα Stéphane Rolland που φορούσε η Solange Knowles την ημέρα του γάμου της το 2014. Ή τη βασιλική Sarah Burton του Alexander McQueen που φόρεσε η Serena Williams το Νοέμβριο, αυτή η τάση είναι σίγουρα για σας και ένα απ΄ τα μυστικά για τους γάμους! Ενώ τα πέπλα έχουν μια όμορφη επιλογή δεν παυει όμως να ανήκει στην παράδοση, το ακρωτήριο ή τούλινη κάπα είναι εξίσου κατάλληλο για τη μοντέρνα και νυφική εμφάνιση σας. Διαλέξτε μακρύ για δράμα, κοντό για ρετρό γοητεία, ή κομψό και απλό για πιο λεπτεπίλεπτο.

Μυστικά για τους γάμους

Νυφικά του Δημαρχείου.

Ορισμένες πόλεις είναι αρκετά εντυπωσιακές για να υποστηριχτεί ένα φόρεμα σχεδιαστών. Αλλά εάν δεν έχετε πολυτέλεια ή δεν είναι το στυλ σας, ή επρόκειτο να παντρευτείτε στο δημαρχείο. Θα θέλετε να πάτε για κάτι λίγο πιο κομψό και απλό είναι ένα απ΄τα άτυπα μυστικά για τους γάμους. Αν η ταινία Sex and the City είναι κάτι που μας διδάξει δεν τίποτα άλλο, από το ότι ένα φόρεμα ή ταγέρ μπορεί να είναι εξίσου εκπληκτικό. Ανάμεσα σε νυφικά με ουρές και όταν αγκαλιάζει αβίαστα με την ατμόσφαιρα του χώρου, το αποτέλεσμα θα είναι πανέμορφο!

Μυστικά για τους γάμους

Μοναδικές Νυφικές Ανθοδέσμες.

Για πολλές νύφες, η ανθοδέσμη έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει το χρώμα της για να εξισορροπήσει την άσπρη λευκότητα του φορέματος. Αλλά ένα μπουκέτο με ένα χρώμα το κάνει εξίσου καλά. Αυτά τα είναι μικρά μυστικά για τους γάμους που κανείς δεν τα λέει. Εάν ονειρεύστε ήδη τολμηρές κίτρινες ηλιοτρόπια ή συναισθηματικές μπλε ορτανσίες με το φόρεμά σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε την παλέτα χρωμάτων για όλη την ημέρα! Αν το ντεκόρ σας αρχίζει να γίνεται λίγο θορυβώδες, γιατί τα χρώματα της ανθοδέσμης δεν ταιριάζουν με τον χώρο τότε απευθυνθείτε στον ανθοστολισμό που μπορεί να δημιουργήσει μια υφή συνδυάζοντας διαφορετικά λουλούδια σε μια παρόμοια σκιά και μην ξεχάσετε τις λευκές ανθοδέσμες σωστά σχεδιασμένες, είναι αίσθηση κομψότητας εξάλλου!

Μυστικά για τους γάμους

Όλα διάφανα.

Το 2018, τα σκηνικά, τα τραπέζια, οι πινακίδες και τα προσκλητήρια είναι όλα διάφανο πλαστικό. Τίποτα δεν συνδυάζει το μοντέρνο με το ρομαντικό αρκετά όσο ακρυλικό, επίσης γνωστό ως plexiglass, λακτίτης και plexiglass. Και είναι και ανθεκτικό ένα απ΄τα  μυστικά για τους γάμους. Έτσι τα κομμάτια και τα τραπέζια κυρίως που είναι κατασκευασμένα από παραγγελία είναι πιθανό να επιβιώσουν και κάτω από τους ενθουσιώδεις χορευτές της βραδιάς!

Μυστικά για τους γάμους

Πάρτι στη κουζίνα ένα απ' τα μικρά μυστικά για τους γάμους.

Με απλά λόγια, το πάρτι της κουζίνας είναι μια παλιά ιρλανδική παράδοση γάμου (δεν χρειάζεται να είσαι Ιρλανδός για να υιοθετήσεις!). Είναι για γυναίκες κυρίως, μέλη της οικογένειας και τους γείτονε, το μαζευτήκαμε στη κουζίνα της! Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να συμπεριλάβετε τους ηλικιωμένους συγγενείς. Στην οικοδόμηση του γάμου χωρίς να τους υποτάξετε στο χάος της γαμήλιας δεξιώσεις!

Μυστικά για τους γάμους

Το εξοχικό είναι επίσης ένα απ΄τα μυστικά για τους γάμους

Εάν ονειρεύεστε να κάνετε το γάμο σας στο σπίτι σας, στην παρθένα παραλία που παίξατε ως παιδί ή σε ένα απομονωμένο δάσος. Πρώτα απ 'όλα, θαυμάζουμε τον ενθουσιασμό σας! Το 2018, είναι όλα σχετικά με κομψά, vintage διακόσμηση. Διακομίστε την αυλή τους σπιτιού σας όπως εσείς θέλετε και απολαύστε την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας.

Μυστικά για τους γάμους

Κάντο όπως ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ!

Κανείς δεν θέτει τις τάσεις του γάμου αρκετά ψηλά όπως οι βασιλείς. Αποδεικνύεται από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την επική γιορτή του 2011 της Kate Middleton, η οποία εξακολουθεί να είναι έμπνευση από μόνη της. Από περίτεχνα γοητευτικά και λευκά φορέματα παράνυμφων ακόμα ακόμα και τώρα επτά  χρόνια αργότερα! Η Meghan και ο Harry πιθανότατα θα κινηθούν ακόμα πιο μακριά από την παράδοση. Eίναι τα μυστικά για τους γάμους των βασιλικών οικογενειών. Όταν δεθούν με τα δεσμά του γάμου στις 19 Μαΐου στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο Windsor. Έχει ήδη διαρεύση η είδηση για μια γαμήλια τούρτα με μπανάνα. Tο γαμήλιο φόρεμα της Carolyn Bessette Kennedy, αλλά ό, τι και αυτά τα δύο πιτσουνάκια μαγειρεύουν, το στυλ τους θα αντικατοπτρίζεται σε χιλιάδες άλλους γάμους σε όλο τον κόσμο. Όπως πάντα, θα παρακολουθούμε λεπτομέρειες που μπορούμε να κλέψουμε χωρίς να επιβαρύνουμε με ένα βασιλικό ποσό!

Μυστικά για τους γάμους

Δεν σταματάμε εδώ … Ελπίζουμε να εμπλουτίσαμε την φαντασία σας με καινούριες ιδέες. Τι έπεται λοιπόν; Μην μένετε πίσω, γιατί οι μέρες και οι μήνες περνούν. Δώστε βάση το καινούριο και συνδυάστε τα με το προσωπικό σας γούστο. Για να κάνετε πραγματικότητα την μεγάλη σας μέρα! Και φυσικά, αυτές είναι ακριβώς οι λεπτομέρειες που θέλουμε να τονίσουμε και θα συνεχίσουμε να σας φέρνουμε τις πιο γλυκές και εντυπωσιακές τάσεις που είναι μικρά μυστικά για τους γάμους.

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.