Παρακαλώ περιμένετε

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΓΑΜΟ ΟΛΟ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΓΑΜΟ ΟΛΟ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ: είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός γάμου, αφού αυτά θα έχει ο καλεσμένος σου για να θυμάται αυτή τη σημαντική ημέρα. Αποτελούν ένα δείγμα ευγνωμοσύνης σε αυτούς που σε τίμησαν και παραβρέθηκαν στο γάμο σου. Επίσης σηματοδοτούν το τέλος μιας υπέροχης μερας και την αρχή μιας υπέροχης ζωής. Για να γίνει ο γάμος σου λοιπόν αξέχαστος ακολουθούν μοναδικές ιδέες για μπομπονιέρες και γλυκά.

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.

Ποιος είπε ότι η παράδοση δεν μπορεί να χωρέσει σε ένα μοντέρνο γάμο; Μοίρασε στους καλεσμένους σου παραδοσιακά γλυκά από τον τόπο καταγωγής σας ή προιόντα από την φύση με μοντέρνα μορφή. Προϊόντα όπως μέλι, που κανείς δεν θα φανταζόταν μπορεί να κάνει την διαφορά στο γάμο σας. Διακόσμησε τα γλυκά με κορδέλες δαντέλα ακόμα και με μαντηλάκια . Χρησιμοποίησε χρώματα που να ταιριάζουν με όλο το στολισμό του γάμου σου.

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΣΕ MASON JAR.

Είναι η νέα τάση της μόδας. Προσφέρεις κουφέτα και γλυκά με τον πιο απιθανο τρόπο. Μέσα σε ωραία βαζάκια με διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Ποιος θα πει όχι σε ένα λαχταριστό βαζάκι γεμάτο μπισκότο ή ζαχαρωτά; Μπορείς να κρεμάσεις ακόμα και μικρά ξύλινα κουταλάκια για ευκολία στην χρήση.

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ

BE CREATIVE!

Εάν θές να δώσεις ένα μοναδικό δώρο στους καλεσμένους σου, γίνε απλά δημιουργική και σκέψου ότι πιο τρελό μπορείς να φανταστείς! Για παράδειγμα, εάν ο γάμος σου γίνει δίπλα στη θάλασσα μπορείς να προσφέρεις σε κάθε καλεσμένο σαγιονάρες ώστε να μην λερωσει τα παπούτσια του από την άμμο ή γυαλιά ηλίου για να προστατευτεί από τον ήλιο. Στην δεξίωση επίσης δώσε μικρά ντέφια ακόμα και το CD με τα τραγούδια που θα παιχτούν και από το πρώτο λεπτό έχεις ξεχωρίσει!

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ

Χρήσιμα tips!

Αγόρασε εσύ τα βαζάκια ή τα μπουκάλια που θες να χρησιμοποιήσεις. Εκτύπωσε ετικούλες με τα ονόματα σας ή με ωραίες ευχές για τους καλεσμένους σας. Κρέμασε από τις κορδέλες ένα ταμπελάκι με την ημερομηνία του γάμου σας ή ακόμα και ένα ευχαριστήριο μήνυμα.

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΓΕΜΑΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ!

Μικρά σαπούνια με άρωμα βανίλια, λεβάντα σε μικρά γυάλινα κουτάκια, κεράκια σε απίστευτα σχήματα είναι μερικά από αυτά που μπορείς να προσφέρεις στους καλεσμένους σου.

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΤΟ.

Το γλέντι του γάμου είναι άρτια συνδεδεμένο με υπερβολική κατανάλωση ποτού. Μπορείς να διακοσμήσεις τις σαμπάνιες ακόμα και τα κρασιά με κορδέλες ή να προσφέρεις alcohol free drinks.

Για όσους επιθυμούν να αποτελέσουν μια όμορφη ανάμνηση, αυτές είναι κάποιες ιδέες που θα σε βοηθήσουν να βρεις τις πιο όμορφες: ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα