Παρακαλώ περιμένετε

Μοντέρνοι γάμοι που κάνουν τα πρωτοποριακά ζευγάρια.

Μοντέρνοι γάμοι που κάνουν τα πρωτοποριακά ζευγάρια.

Μοντέρνοι γάμοι; Μια σύγχρονη νύφη επιλέγει ένα κομψό αλλά απλό φόρεμα, χωρίς πολύ δαντέλες ή λεπτομέρειες, προτιμά θηλυκές σιλουέτες, εκλεπτυσμένα υφάσματα και μερικές μόνο λεπτομέρειες.

Μοντέρνοι γάμοι:

Σύγχρονα νυφικά φορέματα.

Ένα νυφικό ξεχωριστό είναι μια άλλη καυτή τάση που μια νύφη μόδας-μπροστά μπορεί να ροκάρει, με τα παντελόνια είναι φοβερό! Κρατήστε την εμφάνισή σας απλή, λακωνική, επιδεικνύοντας τις καμπύλες σας. Και μην αποσπούν την προσοχή από τις με πάρα πολλές λεπτομέρειες, μην χρησιμοποιείτε πάρα πολύ κοσμήματα ή παπούτσια με διάφορες λεπτομέρειες, τολμηρές είναι οι νύφες που κάνουν μια επιλογή μινιμαλιστική και ιδιαίτερα πρωτοποριακή.

Μοντέρνοι γάμοι Μοντέρνοι γάμοι Μοντέρνοι γάμοι Μοντέρνοι γάμοι Μοντέρνοι γάμοι

Μινιμαλιστική διακόσμηση γάμου.

Η σύγχρονη γαμήλια διακόσμηση στο χώρο εκδηλώσεων ή σε κάποιο κτήμα γάμου, σημαίνει λακωνική, απλή και διαχρονική. Τίποτα υπερβολικό και όχι πολύ λεπτομερές, η ομορφιά είναι απλότητα. Πράσινο και γεωμετρία είναι οι καλύτερες ιδέες για κάθε σύγχρονο ή μινιμαλιστικό γάμο. Εκείνα που μπορούν να φαίνονται κομψά μαζί: φανταστείτε γεωμετρικά κεριά και φανάρια και βοτανικές διακοσμήσεις για το τραπέζι, τόσο κομψό! Λεπτομέρειες χαλκού και χρυσού θα προσθέσουν μια εκλεπτυσμένη πινελιά στη διακόσμηση του γάμου, οι ακρυλικές καρέκλες και τα μενού θα κάνουν το τραπέζι σας εκπληκτικό.

Μοντέρνοι γάμοι Μοντέρνοι γάμοι Μοντέρνοι γάμοι Μοντέρνοι γάμοι Μοντέρνοι γάμοι

Σύγχρονες Τούρτες Γάμου.

Μια γαμήλια τούρτα που ταιριάζει σε ένα σύγχρονο θέμα γάμου; Εύκολα! Ρίξτε μια ματιά στο ατομικό και μια τούρτα γάμου με επίπεδο. Είναι μια καυτή τάση και θα αφήσει στο καθένα να έχει μια γεύση που του αρέσει. Τα γεωμετρικά με μεταλλικές λεπτομέρειες είναι ένας δροσερός τρόπος για να διατηρήσετε τον γάμο σας μοντέρνο και να πάρετε κομψό και γευστικό κέικ. Οι απλές τούρτες παγωτό είναι μια ακόμα σπουδαία ιδέα, μπορείτε να προσθέσετε λίγο πράσινο ή απλά με φρούτα και μούρα. Αποφύγετε τις τούρτες με λουλούδια, επιλέξτε έγχρωμα εξάγωνα και καρδιές σχήματα.

Μοντέρνοι γάμοι Μοντέρνοι γάμοι Μοντέρνοι γάμοι

Μοντέρνα Είδη Γάμου.

Όσον αφορά τις προσκλήσεις, μπομπονιέρες και τα τραγούδια γάμου και άλλα πράγματα, όλα πρέπει να είναι λακωνικά και μοντέρνα, δεν υπάρχει λόγος να είναι υπερβολικά. Η απλή καλλιγραφία, το plexiglass αντί για το χαρτί, η κόψη χρυσή εκτύπωση, θα κάνουν τον γάμο σας μοντέρνο και κομψό.

Μοντέρνοι γάμοι Μοντέρνοι γάμοι

Φυσικά μην διστάσετε να λάβετε δωρεάν προσφορές στην πλατφόρμα μας, από καταξιωμένους επαγγελματίες του γάμου. Όπως φωτογράφιση γάμου, νυφικό μακιγιάζ, νυφικό χτένισμα, νυφικά και οτιδήποτε εσείς ψάχνετε ανάμεσα σε 40 κατηγορίες. Αυτές ήταν μερικές από τις ιδέες μας για να γίνουν πράξη οι μοντέρνοι γάμοι.

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.