Παρακαλώ περιμένετε

Κτηματα γαμου και πως να τα διακοσμήσετε με κομψότητα.

Κτηματα γαμου και πως να τα διακοσμήσετε με κομψότητα.

Κτηματα γαμου; Μιλώντας για την διακόσμηση γάμου, τίποτα δεν είναι πιο όμορφο, σαν μια απαλή, φυσική παλέτα. Μπορεί να χωρέσει το καλούπι οποιουδήποτε γάμου. Για παράδειγμα, αν θέλετε μια κομψή και εκλεπτυσμένη διακόσμηση, μπορείτε να ενσωματώσετε μεταλλικές και επιχρυσωμένες προκρίσεις. Τόσο πώς να ροκάρει και ένας glittery γάμος, ρίξτε μια ματιά σε μερικές πανέμορφες φωτογραφίες και χρωματικές παλέτες παρακάτω, για την έμπνευση.

Διακόσμηση στα κτηματα γαμου με:

Χρυσό και Dusty Μπλε.

Σε αυτήν την περίπτωση η διακόσμηση στα κτηματα γαμου, μπορεί να γίνει ο ορισμός της κομψότητας. Το χρυσό και το μπλε δίνουν για αίσθηση αρχοντιάς που κανένας άλλος συνδυασμός δεν μπορεί, όπως και στα προσκλητήρια.

κτηματα γαμου
κτηματα γαμου

Blush και λάμψη χρυσού.

Όταν η διακόσμηση του γάμου συνοδεύεται από αυτές τις αποχρώσεις του ροζ αυτό που έρχεται πρώτο στο μυαλό μας είναι ο ρομαντισμός του σήμερα. Έτσι αυτή οι συνδυασμοί είναι για σένα την νύφη που είσαι αθεράπευτα ρομαντική αλλά αγαπάτε και το μοντέρνο.

κτηματα γαμου
κτηματα γαμου

Ροζ χρυσό και ivory.

Ο συνδυασμός αυτός δείχνει πως το ροζ χρυσό έχει μπει στην ζωή μας και οι νύφες το λατρεύουν. Εδώ τα γήινα χρώματα και οι μεταλλικές λάμψεις μπορούν να παντρευτούν με αυτόν τον υπέροχο τρόπο.

κτηματα γαμου
κτηματα γαμου

Ασημί και γήινες αποχρώσεις.

Η διακόσμηση με αυτό τον συνδυασμό μπορεί να δώσει έναν αέρα νεανικότητας στην νύφη και τον γαμπρό. Όταν τα κτηματα γαμου στολίζονται με αυτήν την παλέτα το αποτέλεσμα είναι απλά λαμπερό.

κτηματα γαμου
κτηματα γαμου

Αυτές οι πέντε διακοσμήσεις είναι για οι τελευταίες τάσεις που συνδυάζονται στους γάμους. Ποιος ήταν ο αγαπημένος σας συνδυασμός για την διακόσμηση στα κτηματα γαμου;

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.