Παρακαλώ περιμένετε

Κτημα γαμου με εκκλησάκι & η διακόσμηση που θα ακολουθήσετε.

Κτημα γαμου με εκκλησάκι & η διακόσμηση που θα ακολουθήσετε.

Κτημα γαμου με εκκλησάκι και η διακόσμηση; Έχοντας να ετοιμάσεις τον γάμο σου πρέπει να βρείτε το στυλ που θα ακολουθήσεις. Το χρώμα πρέπει να είναι λεπτό, ονειρικό και εξελιγμένο, καθιστώντας τα πάντα όμορφα, αρμονικά και ρομαντικά! Blush ροζ είναι ιδανικό και συνδυάζει καλά με πολλά άλλα χρώματα σε κάθε εποχή! Εμπνέει τα μοντέρνα ζευγάρια μας να βλέπουν πώς μπορουν να διακοσμήσουν τον γάμο τους. Έτσι δημιουργήσαμε 7 κομψά χρώματα γάμου με μια φρέσκια μοντέρνα διακόσμηση! Ελέγξτε τώρα τις παρακάτω φωτογραφίες!

Κτημα γαμου με εκκλησάκι:

Ροζ παλ - Blush.

Κτημα γαμου με εκκλησάκ:
Κτημα γαου με εκκλησάκι:

Γκρίζες αποχρώσεις.

Κτημα γαμου με εκκλησάκι
Κτημα γαμου με εκκλησάκι

Οι διακοσμήσεις στους χώρους δεξιώσεων και στο κτήμα γάμου έχουν γίνει πιο μοντέρνοι και ρομαντικοί. Στο Blog μας θα βρείτε ότι ακριβώς ψάχνετε για τον γάμο μας, νυφικά, νυφικό χτένισμα, νυφικό μακιγιάζ, προσκλητήρια, βέρες, οδηγίες για την φωτογράφιση ζευγαριού. Φυσικά μην ξεχνάτε ότι στην πλατφόρμα μας μπορείτε να λάβετε εντελώς δωρεάν προσφορές για σαράντα κατηγορίες γάμου ακόμα.

Ροζ με μπορντώ.

Κτημα γαμου με εκκλησάκι

Διακόσμηση με αποχρώσεις του καφέ.

Κτημα γαμου με εκκλησάκι
Κτημα γαμου με εκκλησάκι

Αποχρώσεις του ροζ και πρασίνου.

Κτημα γαμου με εκκλησάκι

Όταν ετοιμάζεις τον γάμου σου κι αν είσαι ακόμα στην αρχή βρίσκεται αντιμέτωπη με μια μεγάλη έκπληξη. Σίγουρα οι παραπάνω προτάσεις μπορούν να γίνει με παραποιήσεις όπως επίσης να λάβετε την δική σας μοναδική πινελιά του στυλ αν είστε ρομαντική, αγαπάτε της γήινες αποχρώσεις, τις τάσεις του χειμώνα, της άνοιξης και του καλοκαιριού. Είδαμε μερικές ιδέες που μπορείτε να ακολουθήσετε για την διακόσμηση στο κτημα γαμου με εκκλησάκι.

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.