Παρακαλώ περιμένετε

ΚΟΥΜΠΑΡΑ - Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΤΙΜΗ

ΚΟΥΜΠΑΡΑ - Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΤΙΜΗ

Κουμπαρα είναι μεγάλη χαρά και τιμή που σε επέλεξε το ζευγάρι. Αφού είπες κι εσύ ναι τότε δες ποια πράγματα θα πρέπει να προσέξεις από την προετοιμασία μέχρι την ημερομηνία του γάμου.

ΚΟΥΜΠΑΡΑ - 5 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΡΟΛΟ ΣΟΥ

ΚΟΥΜΠΑΡΑ

ΚΟΥΜΠΑΡΑ - ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Καλό θα είναι να συνοδεύεις την νύφη στις πρόβες νυφικού. Κανείς έρευνα και της προτείνεις καταστήματα, εταιρείες, προτάσεις στολισμού ακόμα και online πλατφόρμες που μπορεί να την βοηθήσουν να κάνει επιλογές από τον καναπέ της. Γενικότερα θα πρέπει να είστε εκεί παρόν και να μπείτε στην θέση της κάποιες φορές για να γίνονται όλα πιο εύκολα για την νύφη.

ΚΟΥΜΠΑΡΑ

Αν η ίδια το επιθυμεί και σας το προτείνει θα πρέπει να είστε δίπλα της σε οικογενειακές συναντήσεις και γεύματα. Έτσι κι εσείς θα αποκτήσετε κοντινότερη σχέση με τους γονείς και του συγγενείς του ζευγαριού.

ΚΟΥΜΠΑΡΑ

Επίσης δεν χρειάζεται να αναφέρουμε το γεγονός ότι θα είστε το «Mastermind» του bachelor party. Για τη σύνθεση του γκρουπ και για το πού θα πάτε, αλλά ακόμα και για το τι φόρεμα θα φορέσει η φίλη σου, πώς θα φτιάξει τα μαλλιά της κ.λπ

ΚΟΥΜΠΑΡΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ

Κάντε το καλύτερο δυνατό και να είστε σε εγρήγορση. Ίσως το πιο δύσκολο για την ημέρα αυτή είναι να είστε πανέτοιμη και όμορφη και περιποιημένη αλλά και να πάρεις μέρος στην προετοιμασία της νύφης. Η καλή οργάνωση και καλή σου διάθεση θα είναι σύμμαχος σου.

ΚΟΥΜΠΑΡΑ

Τα οργανωτικά σας καθήκοντα περιλαμβάνουν επίσης το "κιτ έκτακτης ανάγκης" της νύφης: πούδρα, lip gloss, κλωστή, βελόνα, χάνσαπλαστ, χαρτομάντιλα, μαντήλια, ανεμιστήρες κ.λπ. Φυσικά, η μητέρα της νύφης μπορεί να το φροντίσει, αλλά συνήθως εκείνη επίσης μπλέκει με συγγενείς και μπορεί να ξεχαστεί. Φρόντισε να έχεις μια στενή φίλη για βοηθό και αν χρειαστείς οτιδήποτε μπορείς να απευθυνθείς σε αυτήν.

ΚΟΥΜΠΑΡΑ

Μπορεί να είσαι αγχωμένη αλλά δεν χρειάζεται να το δείχνεις. Τουλάχιστον μέχρι να τελειώσουν τα τυπικά. Θυμήσου, είσαι εκεί για να δίνεις χαρά και δύναμη στην νύφη. Οπότε χαμόγελα!!!

ΚΟΥΜΠΑΡΑ - ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ

Αν θέλετε να είστε σίγουροι για το τι πρέπει να κάνετε την ώρα του Μυστηρίου, μπορείτε να επισκεφτείτε τον Ιερέα της εκκλησίας λίγες μέρες πριν για να σας πει τις λεπτομέρειες. Ενδεικτικά και σε συνεννόηση με τον δεύτερο κουμπάρο αν υπάρχει:

  1. Παραδίδετε τα στέφανα, τρία λευκά κεριά, τις κούπες και προαιρετικά το ποτήρι, το κρασί, το δίσκο και το τραπεζομάντιλο στο Νεοκορο του Ναού. Θα χρειαστεί επίσης να περάσετε από το γραφείο του ναού για να φροντίσετε τα γραφειοκρατικα.
  2. Σταυρώστε τις βέρες ή τα στέφανα, ανάλογα με το πώς θα το μοιραστείτε με τον άλλο κουμπάρο, τρεις φορές και στο τέλος θα πιείτε από το κρασί στο δισκοπότηρο που θα σας προσφέρει ο παπάς
  3. Υπογράψτε μετά την τελετή, ως μάρτυρας, σε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή του ζευγαριού.
  4. Ακολουθείς το ζευγάρι στο χορό του Ησαΐα
  5. Σταθειτε με το ζευγάρι και τους γονείς στην ουρά για να χαιρετήσεις τους καλεσμένους έξω από την εκκλησία.

ΚΟΥΜΠΑΡΑ

ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ

ΚΟΥΜΠΑΡΑ

Χορός, διασκέδαση και εγρήγορση! Πρέπει να διασκεδάσεις με την ψυχή σου αλλά και να έχεις όσο το δυνατόν περισσότερο το μυαλό σου σε περίπτωση που το χρειαστείς. Μιλήστε και μοιραστείτε τη χαρά σας με όλους, όχι μόνο με τους καλύτερους σας φίλους. Δεν είναι μέρα για τέτοια. Και φυσικά θα είστε οι τελευταίοι που θα φύγετε αφού αποχαιρετήσετε όλους τους καλεσμένους.

ΚΟΥΜΠΑΡΑ

ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Ο σημαντικός ρόλος των κουμπάρων είναι να λειτουργούν ως μεσολαβητές στις μελλώνοντικες διαφορές του ζευγαριού, να τους συμβουλεύουν, να τους υποστηρίζουν, να είναι παρών στις ευτυχισμένες αλλά και δύσκολες στιγμές του γαμήλιου βίου τους.

ΚΟΥΜΠΑΡΑ

Αν είσαι η νύφη και το διαβάζεις τότε στείλε αυτό το άρθρο στην δική σου ξεχωριστή κουμπαρα.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα