Παρακαλώ περιμένετε

ΚΟΜΨΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ.

ΚΟΜΨΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ.

ΚΟΜΨΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ: Τα γήινα χρώματα στον στολισμό του γάμου σίγουρα δεν πρέπει να σημαίνουν βαρετά, καθώς μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικές αποχρώσεις μεταξύ τους. Τα πιο ζεστά τείνουν να είναι πιο ευέλικτα καθώς και πιο ελκυστικά, ενώ τα πιο ψυχρά χρώματα μπορούν να είναι τέλεια για έναν μοντέρνο, μινιμαλιστικό γάμο. Αυτοί οι δύο τύποι μπορούν να συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους και να φαίνονται πολύ κομψοί. Για να το ολοκληρώσετε, μην ξεχάσετε να επιλέξετε μια διασκεδαστική απόχρωση - όπως μια μεταλλική σε χρυσό ή ασημί - που θα χρησιμοποιείται με φειδώ σε όλη τη γαμήλια εκδήλωση σας. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω μερικούς πολύ δροσερούς πίνακες έμπνευσης διακόσμησης γάμου.

ΚΟΜΨΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ - 6 ΣΙΚΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ.

ΚΟΜΨΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΚΛΑΣΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το ροζ και γκρι είναι ένας κλασικός συνδυασμός διακόσμησης γάμου. Ωστόσο, με μια μοναδική ροζ απόχρωση όπως η παρακάτω, μπορείτε να κάνετε τον γάμο σας κλασικό και ταυτόχρονα ξεχωριστό.

ΚΟΜΨΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΚΟΜΨΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ

BOHO ΡΟΥΣΤΙΚ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΡΟΖ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.

Το 2022 είναι μια δροσερή χρονιά για δροσερά χρώματα γάμου. Υπάρχουν διάφορα ροζ, πορτοκαλί, μπλε και πολλά άλλα που ξεπερνούν τη φαντασία σας. Γι' αυτό τολμήστε να ενσωματώσετε αυτές τις μοναδικές αποχρώσεις την μεγάλη μέρα του γάμου για να αφήσετε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

ΚΟΜΨΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΚΟΜΨΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΡΟΥΣΤΙΚ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ.

Μια διαχρονική εμφάνιση από υπόλευκα, μπεζ και όλα τα ενδιάμεσα δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα για έναν κομψό γήινο θεμα γαμου. Η προσθήκη πρασίνου θα βοηθήσει να ελαφρύνει τη συνολική αίσθηση.

ΚΟΜΨΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ

VINTAGE ΣΙΚΑΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ.

Αυτός είναι ένα άλλος γήινος σικ στολισμός γάμου σε αποχρώσεις του γκρι και του απαλού ροζ. Η διαφορά είναι ότι χρησιμοποιούμε περισσότερο γκρι παρά ροζ. Είναι μια προτίμηση για τις νύφες που επιλέγουν ένα θέμα γάμου με vintage πινελιές.

ΚΟΜΨΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΚΟΜΨΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ

ΚΟΜΨΟΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.

Εάν είστε μια ρομαντική νύφη που λατρεύει τα πάντα ονειρεμένα και απαλά, η λεβάντα είναι μια από τις καλύτερες χρωματικές επιλογές. Συνδυάσαμε τη λεβάντα απόχρωση με το λιλά σε αυτή την χρωματική παλέτα για να δώσουμε επιπλέον ρομαντισμό.

ΚΟΜΨΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ

ΚΟΜΨΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΛΕΥΚΟ.

ΚΟΜΨΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΚΟΜΨΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΜΠΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ.

ΚΟΜΨΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ

Αυτός θα είναι φέτος ο πιο ΚΟΜΨΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα