Παρακαλώ περιμένετε

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ BACHELOR ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ BACHELOR ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ BACHELOR ΠΑΡΤΥ; Το κάθε bachelor party έχει τους δικούς του κανόνες, ανάλογα με τη χώρα, τον πολιτισμό και τις προτιμήσεις του ζευγαριού. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια βασικά στοιχεία και κανόνες που πρέπει να ληφθούν υπόψη για ένα επιτυχημένο bachelor party.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ BACHELOR ΠΑΡΤΥ- 10 ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ BACHELOR ΠΑΡΤΥ

Καταρχάς, το πάρτυ οργανώνεται από τον κουμπάρο και την κουμπάρα προς τιμήν του ζευγαριού. Οπότε πρέπει να έχουν την έγκριση του ζευγαριού σχετικά με τις λεπτομέρειες του πάρτυ.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ BACHELOR ΠΑΡΤΥ

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ BACHELOR ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ

Ένας από τους σημαντικότερους κανόνες είναι να διασφαλιστεί η ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει κατάλληλη επιλογή του μέρους και του τρόπου διασκέδασης, αλλά και να αποφεύγονται υπερβολικά κίνδυνοι ή ανεύθυνες συμπεριφορές.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ BACHELOR ΠΑΡΤΥ

Επίσης, πρέπει να ληφθούν υπόψη οι προτιμήσεις του ζευγαριού και να μην γίνει κάτι που θα τους ενοχλήσει ή θα τους φέρει σε δύσκολη θέση. Τέλος, ένας κανόνας που ισχύει για όλα τα bachelor party είναι η διατήρηση του μυστηρίου και της έκπληξης.

  1. Να μην αφήσετε τον γαμπρό μόνο του σε καμία στιγμή της βραδιάς. Μείνετε στο πλευρό του και βοηθήστε τον να απολαύσει την τελευταία του βραδιά ως ελεύθερος άντρας.
  2. Να αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Ναι, ξέρουμε ότι αυτό είναι δύσκολο σε ένα bachelor party. Αλλά θα ήταν κρίμα να ξεχνάτε τις επόμενες μέρες τα περισσότερα από όσα συνέβησαν.
  3. Να μην κάνετε κουτσομπολιό. Καταλαβαίνουμε ότι είναι εύκολο να πέσετε στην παγίδα της συζήτησης για τον γάμο ή για το παρελθόν του γαμπρού. Αλλά αυτό μπορεί να δημιουργήσει άσχημα συναισθήματα.
  4. Να πάρετε τον γαμπρό απ' τα μάτια σας. Μπορεί να έχει άλλους φίλους που θα τον φροντίσουν, αλλά ως καλύτεροι φίλοι του. Είναι δική σας ευθύνη να τον βοηθήσετε να δείχνει το καλύτερο του εαυτό στον γάμο.
  5. Να μην αγχώνεστε για το τι θα συμβεί στο bachelor party. Αφήστε τα πράγματα να συμβούν.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ BACHELOR ΠΑΡΤΥ

Να θυμάστε να είστε σεβαστικοί προς τον ζευγάρι και τους καλεσμένους σας. Να μην πίνετε υπερβολικά και να μην κάνετε πράγματα που θα επηρεάσουν αρνητικά τη διάθεση των παρευρισκομένων.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ BACHELOR ΠΑΡΤΥ

Μην ξεχνάτε να ενημερώνετε τους καλεσμένους για την ημέρα, την ώρα και τον τόπο του πάρτυ. Καθώς και να δώσετε οδηγίες για το πώς να φτάσουν εκεί. Όμως να θυμάστε ότι ο σκοπός του πάρτυ είναι να γιορτάσουμε τον γάμο του ζευγαριού και να περάσουμε όλοι καλά. Απολαύστε τη βραδιά και δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις!

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ BACHELORETTE ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ BACHELOR ΠΑΡΤΥ

  1. Μην κλέβετε την πρώτη σειρά στο μπαρ: Αυτή είναι σαν τη θέση του καπετάνιου στο καράβι, και πρέπει να δοθεί σε κάποιον που τον αξίζει πραγματικά.
  2. Να μην πίνετε και να οδηγείτε: Το να πάρετε τα ποτά σας είναι μια υπόθεση, αλλά το να οδηγήσετε μεθυσμένες είναι κακό για όλους και απαράδεκτο.
  3. Μην φέρετε τον πρώην της νύφης: Εντάξει, αυτό δεν χρειάζεται καν να το πω, αλλά είναι καλό να το θυμάστε.
  4. Να μην αφήνετε τη νύφη να πάει πουθενά μόνη της: Η νύφη είναι η βασίλισσα της βραδιάς, και όλοι πρέπει να την φροντίζουμε.
  5. Να κρατάτε χαμηλούς τόνους: Πρέπει να θυμάστε ότι είστε εκεί για να γιορτάσετε και να ευχαριστηθείτε, όχι για να δημιουργήσετε προβλήματα.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ BACHELOR ΠΑΡΤΥ

Καταλαβαίνω ότι η οργάνωση ενός bachelor party μπορεί να είναι ένας λεπτός ισορροπισμός μεταξύ του να είναι μια σημαντική εκδήλωση και του να μην υπερβολικά δαπανηρή. Είναι σημαντικό να κατανοήσουν όλοι οι συμμετέχοντες ότι το κόστος πρέπει να κατανεμηθεί δίκαια.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ BACHELOR ΠΑΡΤΥ

Και ότι δεν πρέπει να αναμένετε να πληρώσει κανείς για τη δική σας διασκέδαση. Επίσης, συμφωνώ ότι δεν είναι αναγκαίο να συνδυαστούν δύο bachelor parties, αλλά αυτό εξαρτάται από τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις του ζευγαριού.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ BACHELOR ΠΑΡΤΥ

Τέλος, θα πρέπει να θυμάστε ότι αυτή η βραδιά είναι μια ευκαιρία για να διασκεδάσετε με τους φίλους σας. Να απολαύσετε τον χρόνο σας μαζί, οπότε πρέπει να απολαύσετε την εμπειρία και να μην αγχώνεστε για τα ψιλά γράμματα στους ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ BACHELOR ΠΑΡΤΥ.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα