Παρακαλώ περιμένετε

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ; Σε αντίθεση με άλλες εποχές του χρόνου και τις εποχιακές τους αποχρώσεις, οι γεμάτες ηλιοφάνεια μέρες του καλοκαιριού συμπληρώνουν σχεδόν κάθε στολισμό γάμου. Ενώ συνήθως θα βλέπετε έντονα χρώματα στους καλοκαιρινούς γάμους, δεν χρειάζεται να αποφεύγετε το μπλε, το μπορντό ή το βαθύ πράσινο. Μην φοβάστε να τολμήσετε όταν πρόκειται να σχεδιάσετε το θέμα γάμου!

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 8 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ

Το Dusty blue είναι ένα πολύ δημοφιλές για γάμους τα τελευταία χρόνια. Ξεσήκωσε τη βιομηχανία των γάμων με τον ρομαντισμό και την κομψότητά του. Είναι ένα απαλό και ρομαντικό χρώμα που ταιριάζει καλά με το έντονο πορτοκαλί. Το νυφικό φόρεμα σε αποχρώσεις του ψυχρού λευκού, dusty blue table runner και dusty blue ανδρικά κοστούμια, νυφική ανθοδέσμη σε πορτοκαλί και λευκά λουλούδια και dasty μπλε κορδέλες, πορτοκαλί και πράσινα κεντρικές συνθέσεις για τα τραπέζια των καλεσμένων... Είναι μια καλή επιλογή για έναν καλοκαιρινό γάμο το 2023.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Αν ονειρεύεστε μια δεξιωση αργά το καλοκαίρι γεμάτη ρομαντισμό, τότε έχω την τέλεια διακόσμηση για εσάς σήμερα! Λεπτό, φρέσκο και ω τόσο όμορφο που συνδυάζει απαλές ροδακινί αποχρώσεις με το πιο απαλο πράσινο και λευκό, για να δημιουργήσει μια εμφάνιση που είναι διαχρονική και άψογα κομψή. Λευκό νυφικό και γκρι ανδρικό κοστούμι και ροδακινί μπομπονιέρες, ροδακινί υφάσματα με λουλούδια και πρασινάδα, επίσης μια υπέροχη γαμήλια τούρτα.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ

Το λεμόνι με τα πράσινα φύλλα του συνδυάζονται για να δημιουργήσουν αυτή την πλούσια και κομψή διακόσμηση γάμου! Το κίτρινο κάνει μια λαμπερή δήλωση σε μπουκέτα και κεντρικά κομμάτια τραπεζιού. Το πράσινο στα τραπέζια και σερβίτσια προσθέτουν φρεσκάδα στη δεξίωση. Και αν επιλέξετε το σκούρο γκρι για το ανδρικό ντύσιμο με πράσινη γραβάτα, θα ταιριάξει υπέροχα το νυφικό σας!

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΡΟΥΣΤΙΚ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ

Το συχνά ροζ και το γαλάζιο είναι ένας τόσο όμορφος συνδυασμός στο στολισμο του γάμου. Υπάρχει κάτι πολύ ρουστίκ και γοητευτικό σε αυτό και παραπέμπει σε όλα τα υπέροχα πράγματα του καλοκαιριού: ροζ νυφικη ανθοδεσμη, ροζ και γαλάζιο με λευκά κεντρικά κομμάτια, λευκή γαμήλια τούρτα με διακοσμηση ροζ και γαλάζια τριανταφυλλα.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΘΕΜΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ Ή ΒΛΑΣΤΗΣΗ

Επιλέξατε να κάνετε γάμο και βάπτιση ίσως και κάποιο κτήμα με πλούσιο πράσινο; Έχετε κάνει την πιο σωστή επιλογή! Φέτος το καλοκαίρι τα φυλλώματα και η βλάστηση είναι της μόδας. Οπότε αγκαλιάστε το και κάντε έναν αξέχαστο παραμυθένιο στολισμό. Τέλος κάντε αντίθεση στην επιλογή των χρωμάτων στα λουλούδια. Επιλέξτε φούξια και πορτοκαλί peony για τις ανθοσυνθέσεις.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

BOHO ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Το μποέμ γάμος με τις γήινες αποχρώσεις του δεν χρησιμοποιούνται μόνο σε φθινοπωρινούς γάμους, είναι επίσης κατάλληλα για καλοκαιρινούς γάμους για να ταιριάζουν με το φυσικό πράσινο. Για έναν boho καλοκαιρινό γάμο Ιουλίου, μπορείτε να επιλέξετε λευκό νυφικό και κίτρινη και πορτοκαλί ανθοδέσμη. Κίτρινο και πορτοκαλί αψίδα τελετών, κίτρινα και πορτοκαλί κεντρικά γαμήλια στολίδια φαίνονται τόσο ταιριαστά τον Ιούλιο. Επιλέξτε μπλε κοστούμι για γαμπρό και για τον κουμπάρο.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Το γαλαζιο της θαλασσας είναι τόσο κομψο που είναι σχεδόν τέλεια για κάθε εποχή. Ειδικά για έναν γάμο στις αρχές του καλοκαιριού καθαρός και κομψός. Χαλαρά vibes, από το λευκό νυφικό μέχρι τα μπουκάλια και τις πετσέτες που κυματίζουν στο αεράκι της παραλίας, χαρακτηρίζουν τέλεια αυτή τη μέρα του γάμου!

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΝΗΣΙ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

Για το στολισμό ενός νησιωτικού γάμου θα λέγαμε για φέτος θα επικρατήσει το κλασικό. Άρα οι αποχρώσεις του λευκού στην διακόσμηση θα ήταν υπέροχη επιλογή. Συνδυάστε λευκό νυφικό γοργονέ με λουλούδια του αγρού. Αυτός είναι ένας υπέροχος ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα