Παρακαλώ περιμένετε

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2022 ΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2022 ΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2022; Προετοιμάζετε έναν ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό γάμο για το 2022; Η επιλογή του στολισμού για την ημέρα του γάμου σας είναι ένα σημαντικό βήμα στη διαδικασία σχεδιασμού. Εξάλλου, αυτές οι δύο διακοσμήσεις θα επηρεάσουν τα πάντα από τα προσκλητήρια και τα λουλούδια σας μέχρι τα νυφικά σας και τη συνολική διακόσμηση. Έτσι θέλετε να επιλέξετε τα σωστά χρώματα. Ήρθε η ώρα να μοιραστούμε μαζί σας τα αγαπημένα μας χρώματα γάμου που αναμένεται να γίνουν τεράστια τάση το καλοκαίρι 2022. Ρίξτε μια ματιά στις νέες τάσεις την πιο μαγική μέρα της ζωής σας!

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2022 8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2022 ΜΕ ΡΟΖ ΣΤΟΛΙΣΜΟ.

Το απαλό ροζ είναι η τέλεια χρωματική παλέτα για έναν απλό γάμο στην παραλία. Ίσως εμπνευστείτε από τη διακοσμηση, όπως τραπεζομάντηλα, μπουκέτα και διακοσμητικά λουλούδια με ροζ, χαρτοπετσέτες και βάζα για ροζ…

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2022

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Το γαλαζιο είναι απαλο, γλυκο και καθαρο, είναι το είδος των χρωμάτων που κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν σαν να βρίσκονται στην παραλία, οπότε όταν πρόκειται για έναν απλό γάμο το καλοκαίρι, οι περισσότεροι θα το επιλέξουν ως στολισμό γάμου. Όλες οι λεπτομέρειες θα κάνουν τους καλεσμένους να νιώσουν άνετα και να χαλαρώσουν.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2022

ΚΟΜΨΟΣ ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Το μοβ είναι ένα από τα πιο δημοφιλής επιλογή στην διακόσμηση του γάμου και είναι ένα ζεστό και απαλό χρώμα που είναι εξαιρετικό για απλούς γάμους στην παραλία. Όταν το συνδυάζεται με γαλαζοπράσινο θα έχει ατελείωτες δυνατότητες. Ας προσπαθήσουμε να διαλέξουμε ανθοδέσμες, μοβ λουλούδια διακόσμηση και χαρτοπετσέτες, στολίζουμε στην εκκλησία, διακοσμούμε τον διάδρομο με μοβ πέταλα… Όλοι αυτοί οι συνδυασμοί δείχνουν έναν υπέροχο γάμο.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2022

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2022

ΡΟΥΣΤΙΚ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ.

Το ροζ συνδυάζεται υπέροχα με το φυσικό θαλασσινό τοπίο. Την βλέπουμε πάλι διότι είναι το χρώμα που θα επικρατήσει φέτος στην διακόσμηση του γάμου.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2022

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2022 ΜΕ NAVY ΜΠΛΕ.

Ο συνδυασμός του navy και του dusty blue θα κάνει τη μέρα του γάμου σας φανταστική. Το νυφικό σε ντεγκραντέ μπλε είναι πάντα δημοφιλής στους καλοκαιρινούς γάμους, ενώ οι λευκές και οι πράσινες γαμήλιες ανθοδέσμες ταιριάζουν υπέροχα. Διακοσμήστε τη γαμήλια δεξίωσή σας με μπλε και κεριά γάμου και μπλε επιλέξτε νυφικά παπούτσια.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2022

ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ.

Ο συνδυασμός λευκού και πράσινου είναι ένα διαχρονικό κλασικό θέμα γάμου ακόμα και σε νησί. Η διακόσμηση ήταν απλή αλλά κομψή: λευκή γαμήλια τούρτα, κεντρικό λουλούδι χρυσό και πράσινο παντού. Επίσης, και το νυφικό και το ιβουάρ ανδρικό κοστούμι με λευκή μπουτονιέρα ταιριάζουν τέλεια.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2022

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2022.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2022 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2022 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2022

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ 2022;

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα