Παρακαλώ περιμένετε

ΓΑΜΟΣ - Η μέρα που τόσο περίμενες σε όλη σου τη ζώη, έφτασε.

ΓΑΜΟΣ - Η μέρα που τόσο περίμενες σε όλη σου τη ζώη, έφτασε.

ΓΑΜΟΣ: Είναι η πιο σημαντική μέρα της ζώη σου, για κάποιες είναι πιο σημαντική κι από τα γενέθλιά της. Στις μέρες μας πολλά ζευγάρια είναι απασχολημένα με το σχεδιασμό των γάμων τους. Εάν ο γάμος σας θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη, έχουμε κορυφαίες ιδέες θα σας δώσουν περισσότερη έμπνευση! Εάν επιθυμείτε ένα πολύχρωμο και φωτεινό γάμο, το καλοκαίρι είναι μια καλή επιλογή. Για τους καλοκαιρινούς γάμους το 2019, υπάρχει μεγάλη επιλογή για χρώματα. Εδώ έχουμε 8 ζεστές και καλοκαιρινές παλέτες χρωμάτων γάμου και ιδέες για την έμπνευσή σας.

ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ:

Κυανό και Ροδακινί.

Εξακολουθείτε να εξετάζετε τα καλοκαιρινά σχέδια για τον γάμο σας; Το μπε και το ροδακινί είναι λίγο διαφορετικά από άλλα, και ξεχωρίζουν για την κομψότητα και τη δροσιά τους καθώς είναι ιδανικά για το καλοκαιρινό γάμο.

γαμοσ

Πράσινο και Λευκό.

Οι συνδυασμοί πράσινου και λευκού χρώματος δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ σε ένα καλοκαιρινό γάμο. Κρύο και φρέσκο, το πράσινο φέρνει σε όλους ένα αναζωογονητικό συναίσθημα στο στολισμο δεξιωσης. Η νύφες σε λευκό νυφικό φόρεμα με πράσινα στοιχεία και λεπτομέρειες φτιάχνουν ένα σκηνικό ιδανικό.

γαμοσ

Μέντα και ροδακινί.

Το χρώμα του μέντας είναι πάντα δροσερό για τη μεγάλη σας μέρα το καλοκαίρι. Τα λουλούδια μέντας και ροδακινιάς σε ανθοδέσμες, διακοσμήσεις στον χώρο δεξίωσης ή στο κτήμα γάμου. Φαίνονται τόσο εντυπωσιακά.

γαμοσ

Ροζ και λεμονί.

Ροζ και λεμονι σε συνδυασμό είναι τα απολύτως χαρούμενα χρώματα του καλοκαιριού. Τα λουλούδια δημιουργήσουν ένα σκηνικό φρεσκάδα και ζωντάνιας. Ξεκινήστε με ροζ και λεμονί χρώμα στα προσκλητήρια σας, ντύστε τις παράνυφες με ροζ φορεματα επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτά τα δύο για την διακοσμηση στην υποδοχή του γάμου.

γαμοσ

Λεβάντα και Γκρι.

Αν ψάχνετε για λεπτεπίλεπτες αποχρώσεις για τη μεγάλη σας μέρα, οι συνδυασμοί λεβάντας και γκρι χρώματος μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή. Εμπνευστείτε από τις λεπτομέρειες: επιλέξτε λεβάντα λουλούδι για στολισμό γάμου και προσθέστε λουλούδια από λεβάντα στο νυφικό χτένισμα σας, και για νυφικό παπούτσι επιλέξτε το αντίστοιχο χρώμα ...

γαμοσ

ΓΑΜΟΣ με Φούξια χρώμα.

Ψάχνετε για ζεστά και πανέμορφα σχέδια γάμου το καλοκαίρι; Το φούξια θα είναι το ιδανικό χρώμα σας. Σε συνδυασμό το φούξια θα απόδοση στο μέγιστο την ομορφιά, καθώς θα δώσει τη φωτεινότητα που χρειάζεται ο γαμοσ.

γαμοσ

Γκρι και Κίτρινο.

Το γκρι είναι ένα κλασικό χρώμα που χρησιμοποιείται αρκετά συχνά στον τελευταίο καιρό στο γάμο. Το κίτρινο θα προσθέσει φωτεινότητα και θα κάνει το γκρι κομψό και όμορφο.

γαμοσ

Μπλε και Κίτρινο.

Το μπλε και το κίτρινο είναι δημοφιλής επιλογή για τους καλοκαιρινούς γάμους. Είναι τόσο δροσερό λόγω της έντονης αντίθεσης μεταξύ των δύο χρωμάτων.

γαμοσ

Στο blog μας ακόμα θα βρείτε ιδέες για φορέματα για γάμο, νυφικά, νυφικό μακιγιάζ, νυφικό χτένισμα boho, νυφικό χτένισμα, tips για νύφες. Ακόμα κι ενδιαφέρεστε για boho νυφικό, τραγούδια γάμου για το ντύσιμο και δώρο γαμπρού. Επίσης μην ξεχάσατε να λάβετε προσφορές από τους επαγγελματίες της πλατφόρμα σας είτε για φωτογράφιση γάμου ή βάπτισης, είτε για νυφικό μακιγιάζ είτε κοσμήματα μονοπετρα και βέρες και μπομπονιέρες κα. Τέλος αυτές ήταν μερικές από τις ιδέες μας που θα βοηθήσουν η μέρα σας να είναι μοναδική και ξεχωριστή, όπως o δικό σας ΓΑΜΟΣ.

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.