Παρακαλώ περιμένετε

ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΣΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ!

ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΣΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ!

ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ: Ο γάμος σε χρυσές αποχρώσεις είναι μια από τις πιο δημοφιλής ιδέες για μοντέρνους γάμους. Τα περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν χρυσά χρώματα για το γάμο τους, από την διακόσμηση των τραπεζιών μέχρι το νυφικό φόρεμα και τα προσκλητήρια. Αυτή η ‘’χρυσή’’ τάση κρατάει χρόνια. Το χρυσό δίνει μια πινελιά κομψότητας και το αποτέλεσμα βγάζει ασπροπρόσωπη κάθε νύφη που θέλει ένα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα. Ας δούμε λοιπόν πολλά από αυτά τα πανέμορφα σχέδια στις εικόνες που ακολουθούν.

ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΣΗ!

Χρησιμοποίησε χρυσά αξεσουάρ στο νυφικό σου ή στο νυφικό χτένισμα σου. Αντί να επιλέξεις την σίγουρη λύση κάνε την διαφορά και χρησιμοποίησε κοσμήματα ή φύλλα δέντρου στα μαλλιά σου σε χρυσές αποχρώσεις. Για τις γυναίκες που θέλουν πιο κλασικό αποτέλεσμα μπορείτε να επιλέξετε ένα κλασικό νυφικό και να βάλετε χρυσό παπούτσι. Επέλεξε κάτι τέτοιο και φτάσει το γάμο σου στο αποκορύφωμα του! Για τον στολισμό του γάμο σου επέλεξε φαναράκια/λαμπάκια σε τέτοιες αποχρώσεις. Μπορείς να το πας και ένα βήμα παρακάτω και να στολίσεις τα μπουκάλια των ποτών με κορδέλες σε χρυσό χρώμα.

ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ

10 ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΧΡΥΣΟ!

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΡΟΔΑΚΙΝΙ.

Το ροδακινί είναι ένα από τα πιο όμορφα χρώματα και θυμίζει καλοκαίρι. Συνδύασε το ροδακινί με το αστραφτερό χρυσό και φτάσε την τελειότητα.

ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΜΠΛΕ- ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΟΝΤΟ.

Προσπάθησε να συνδυάσεις το χρυσό με αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου και θα βρεις μια ονειρική χρωματική παλέτα. Διακόσμησε την τούρτα σου με αυτές τις αποχρώσεις και χρησιμοποίησε σερβίτσιο που να ταιριάζει. Μπορείς ακόμα και να ντύσεις τις παράνυφες σου με αυτά τα χρώματα. Χρησιμοποίησε αυτό το συνδυασμό και στο προσκλητήριο σου! Έτσι οι καλεσμένοι σου θα πάρουν μια ιδέα για το τι φαντασμαγορικό έχεις σκοπό να κάνεις!

ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ

ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ - NAVY STYLE.

Ο συνδυασμός του navy με το χρυσό έχει ως αποτέλεσμα ένα απαλό ροζ και είναι ιδανικό για τις νύφες που θέλουν να δημιουργήσουν έναν κομψό και εκλεπτυσμένο γάμο χωρίς όμως να είναι πολύ girly.

ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ

ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΡΟΖ – ΧΡΥΣΟ.

Αν αγαπάς το ροζ αυτή είναι η καλύτερη επιλογή σου. Είναι ίσως ο καλύτερος συνδυασμός. Βάλε τις παράνυφες σου ή τα παρανυφάκια σου να φορέσουν φορέματα με αυτές τις αποχρώσεις και θα είναι πανέμορφοι. Μπορείς να διαλέξεις ακόμα και βέρες σε αυτή την απόχρωση.

ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ

ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ & ΜΠΟΡΝΤΟ.

Εδώ έρχεται μια παλέτα χρωμάτων που συνδυάζει την κομψότητα και την ομορφιά του χρυσού με την έκρηξη του μπορντώ χρώματος. Τέλεια επιλογή για φθινοπωρινούς γάμους.

ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ

ΜΩΒ & ΜΠΛΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.

Αυτή η εντυπωσιακή παλέτα χρωμάτων ταιριάζει σε ένα λαμπρό γάμο. Επέλεξε μια γαμήλια τούρτα σε μωβ αποχρώσεις και κάνε κάτι που θα μείνει στην ιστορία! Το μπλε βέβαια είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα για να χρησιμοποιηθεί ως θέμα βάπτισης και λιγότερο ως θέμα γάμου. Κάνε την διαφορά και χρησιμοποιήσετε το μαζί με το χρυσό.

ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ

BABY BLUE.

ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ

GOLD BLACK.

Δεν υπάρχουν πολλά να περιγράψεις αυτόν τον απόλυτο συνδυασμό.It’s just classic!

ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ

ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΣΜΑΡΑΓΔΙ.

Αποτέλεσμα που μοιάζει με το διαμάντι, υπέροχη επιλογή για έναν μοντέρνο γάμο.

ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ

Παντρεύεσαι το επόμενο χρονικό διάστημα και θες να ακολουθήσεις την τάση της μόδας; Διάβασες το κατάλληλο άρθρο για να κάνεις τον καλύτερο και τέλειος διακοσμημέμος ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ!

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα