Παρακαλώ περιμένετε

10 νέες τάσεις που επιβάλει το 2018

10 νέες τάσεις που επιβάλει το 2018

Σχεδιάζεται τον γάμο σας το 2018;

Οι νέες μέλλουσες νύφες πρέπει να γνωρίζουν τις πρόσφατες τάσεις του γάμου και είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε! Η επιλογή των σωστών χρωμάτων για την ημέρα του γάμου σας είναι ένα τεράστιο μέρος του γενικού στυλ και του θέματος που προσπαθείτε να δημιουργήσετε. Έχουμε την εικόνα για το τι θα είναι ΗΟΤ στους γάμους για το 2018 και νομίζουμε ότι θα αγαπήσετε αυτό που έχουμε καταφέρει!

Θες τους καλύτερους επαγγελματίες στην καλύτερη τιμή για τον γάμο σου; Στο The Wedding Experts υπάρχουν πάνω από 1800 επαγγελματίες σε 37 κατηγορίες! Σύμπληρωσε τη φόρμα και πάρε άμεσα προσφορές στα μέτρα σου σε ότι σε ενδιαφέρει. Εντελώς δωρεάν!

Εδώ θα βρείτε τις δέκα κορυφαίες τάσεις για τους γάμους το 2018.

1. Dusty ροζ και πράσινο.

Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων μπορεί να είναι ντυμένος πάνω ή κάτω και είναι ένας μεγάλος συμβιβασμός με το ροζ επειδή είναι υπερβολικά θηλυκό. Υπάρχουν πολλά να βρείτε για να διακόσμηση με αυτόν τον συνδυασμό χρωμάτων, έτσι οι δυνατότητες είναι ατελείωτες!

2. Λεβάντα και λιλά

Όταν σκέφτεστε αυτά τα δύο χρώματα, σκεφτείτε ότι αυτό δεν είναι μόνο το “μοβ”, αλλά υπάρχει κάτι περισσότερα από αυτό. Η λεβάντα προσφέρει μια ελαφριά, σκονισμένη ποιότητα και το λιλά προσφέρει πιο φρέσκο βλέμμα. Συνδυάζοντας και τα δύο μαζί τα καθιστά οπτικά ενδιαφέρουσα γιατί δεν είστε κολλημένοι με μια μόνο σκιά.

3. Dusty μπλε και βαθύ κόκκινο

Παρόλο που αυτά τα δύο χρώματα μοιάζουν με αυτά που πρέπει να χρησιμοποιηθούν μόνο το φθινόπωρο, μπορούν πραγματικά να δουλέψουν όμορφα σε οποιαδήποτε εποχή. Υπάρχει μια απροσδόκητη ποιότητα σε αυτόν τον συνδυασμό που προσθέτει στο οπτικό του ενδιαφέρον και αυτό το ζεύγος έχει μια πολύ πολυτελή εμφάνιση.

4. Μαύρο, λευκό και χρυσό

Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων είναι το αυθεντικό κλασικό. Με την προσθήκη του χρυσού χρώματος, παίρνετε αυτήν την λάμψη και την λάμψη αυτή που το βασικό ασπρόμαυρο δεν μπορεί να την παρέχει. Προσθέτει μια άλλη ματιά στο ντεκόρ σας και σας κάνει να νιώσετε πιο κομψή.

5. Αποχρώσεις του μπλε

Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων είναι υπέροχος γιατί δεν χρειάζεται να επιλέξετε μόνο ένα. Τα λουλούδια είναι πολύ περιορισμένο στα μπλε, έτσι ώστε η υπόλοιπη διακόσμηση και το φόρεμα σας να είναι ο πρωταρχικός τρόπος να αποκτήσετε αυτή την παλέτα χρωμάτων. Πηγαίνει με όλα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βασικό χρώμα σε οποιαδήποτε εποχή, γεγονός που το κάνει τόσο αβίαστα όμορφο.

6. Vintage κόκκινο και ροδακινιά

Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων κάνει μια πολύ ζωντανή επιλογή. Η ποσότητα των λουλουδιών είναι άφθονη, όπως και άλλα είδη διακόσμησης, και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με κομψότητα ή για να δώσει μια νότα φρεσκάδας, όπως και τα διακοσμητικά σας ανάλογα με το πώς θέλετε να είναι.

7. Σκούρο Μπλε και Μοβ

8. Σαμπανιζέ Χρυσό και Κόκκινο του πάθους

9. Λευκό

10. Γκρι, Λευκό και Πράσινο

Θες τους καλύτερους επαγγελματίες στην καλύτερη τιμή για τον γάμο σου; Στο The Wedding Experts υπάρχουν πάνω από 1800 επαγγελματίες σε 37 κατηγορίες! Σύμπληρωσε τη φόρμα και πάρε άμεσα προσφορές στα μέτρα σου σε ότι σε ενδιαφέρει. Εντελώς δωρεάν!

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.