Παρακαλώ περιμένετε

ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ 2018 - 10 ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ

ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ 2018 - 10 ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ

ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ 2018; Οι νέες μέλλουσες νύφες πρέπει να γνωρίζουν τις πρόσφατες τάσεις του γάμου και είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε! Η επιλογή των σωστών χρωμάτων για την ημέρα του γάμου σας είναι ένα τεράστιο μέρος του γενικού στυλ και του θέματος που προσπαθείτε να δημιουργήσετε.  Έχουμε την εικόνα για το τι θα είναι ΗΟΤ στους γάμους για το 2018 και νομίζουμε ότι θα αγαπήσετε αυτό που έχουμε καταφέρει!

ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ 2018 ΤΟΠ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Εδώ θα βρείτε τις δέκα κορυφαίες τάσεις για τους γάμους το 2018.

ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ 2018 1. DUSTY ΡΟΖ & ΠΡΑΣΙΝΟ

Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων μπορεί να είναι ντυμένος πάνω ή κάτω και είναι ένας μεγάλος συμβιβασμός με το ροζ επειδή είναι υπερβολικά θηλυκό. Υπάρχουν πολλά να βρείτε για να διακόσμηση με αυτόν τον συνδυασμό χρωμάτων, έτσι οι δυνατότητες είναι ατελείωτες!

χρωματικές τάσεις γάμου 2018χρωματικές τάσεις γάμου 2018

2. ΛΕΒΑΝΤΑ & ΛΙΛΑ

Όταν σκέφτεστε αυτά τα δύο χρώματα, σκεφτείτε ότι αυτό δεν είναι μόνο το “μοβ”, αλλά υπάρχει κάτι περισσότερα από αυτό. Η λεβάντα προσφέρει μια ελαφριά, σκονισμένη ποιότητα και το λιλά προσφέρει πιο φρέσκο βλέμμα. Συνδυάζοντας και τα δύο μαζί τα καθιστά οπτικά ενδιαφέρουσα γιατί δεν είστε κολλημένοι με μια μόνο σκιά.

χρωματικές τάσεις γάμου 2018χρωματικές τάσεις γάμου 2018

3. DUSTY BLUE & ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Παρόλο που αυτά τα δύο χρώματα μοιάζουν με αυτά που πρέπει να χρησιμοποιηθούν μόνο το φθινόπωρο, μπορούν πραγματικά να δουλέψουν όμορφα σε οποιαδήποτε εποχή. Υπάρχει μια απροσδόκητη ποιότητα σε αυτόν τον συνδυασμό που προσθέτει στο οπτικό του ενδιαφέρον και αυτό το ζεύγος έχει μια πολύ πολυτελή εμφάνιση.

ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ 2018χρωματικές τάσεις γάμου 2018

4. ΜΑΥΡΟ, ΛΕΥΚΟ & ΧΡΥΣΟ

Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων είναι το αυθεντικό κλασικό. Με την προσθήκη του χρυσού χρώματος, παίρνετε αυτήν την λάμψη και την λάμψη αυτή που το βασικό ασπρόμαυρο δεν μπορεί να την παρέχει. Προσθέτει μια άλλη ματιά στο ντεκόρ σας και σας κάνει να νιώσετε πιο κομψή.

χρωματικές τάσεις γάμου 2018 χρωματικές τάσεις γάμου 2018

ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ 2018 5. ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΛΕ

Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων είναι υπέροχος γιατί δεν χρειάζεται να επιλέξετε μόνο ένα. Τα λουλούδια είναι πολύ περιορισμένο στα μπλε, έτσι ώστε η υπόλοιπη διακόσμηση και το φόρεμα σας να είναι ο πρωταρχικός τρόπος να αποκτήσετε αυτή την παλέτα χρωμάτων. Πηγαίνει με όλα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βασικό χρώμα σε οποιαδήποτε εποχή, γεγονός που το κάνει τόσο αβίαστα όμορφο.χρωματικές τάσεις γάμου 2018χρωματικές τάσεις γάμου 2018

6. VINTAGE KOKKINO & ΡΟΔΑΚΙΝΙ

Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων κάνει μια πολύ ζωντανή επιλογή. Η ποσότητα των λουλουδιών είναι άφθονη, όπως και άλλα είδη διακόσμησης, και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με κομψότητα ή για να δώσει μια νότα φρεσκάδας, όπως και τα διακοσμητικά σας ανάλογα με το πώς θέλετε να είναι.

χρωματικές τάσεις γάμου 2018 χρωματικές τάσεις γάμου 2018

7. ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ & ΜΟΒ

χρωματικές τάσεις γάμου 2018

8. ΣΑΜΠΑΝΙΖΕ & ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

χρωματικές τάσεις γάμου 2018

9. ΛΕΥΚΟ

χρωματικές τάσεις γάμου 2018

10. ΓΚΡΙ, ΛΕΥΚΟ & ΠΡΑΣΙΝΟ

χρωματικές τάσεις γάμου 2018

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.