Παρακαλώ περιμένετε

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ: Πολλά ζευγάρια αγαπούν να παντρεύονται το φθινόπωρο. Εδώ έχουμε 8 δημοφιλείς παλέτες χρωμάτων που θα δώσουν μια συντεχνία για την επιλογή στολισμού του γάμου. Αν σχεδιάζετε έναν εξωτερικό γάμο, ο Σεπτέμβρης είναι η ιδανική στιγμή για την εποχή του φθινοπώρου, αφού δεν έχει πολύ ζεστό και δεν έχει πολύ κρύο.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 8 ΤΟΠ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Θα δούμε 8 συνδυασμούς χρωμάτων για τον στολισμό της δεξίωσης που αποτελούν την ιδανική επιλογή για την μεγάλη μέρα του Σεπτέμβρη. Αυτά κυμαίνονται από ζεστά χρώματα όπως πορτοκαλί έως κόκκινο, αλλά και πιο ψυχρά χρώματα όπως το γκρι και το μαύρο. Ελέγξτε τα και μπορείτε να τα δανειστείτε για την δική σας ξεχωριστή μέρα ή να τα μοιραστείτε με έναν φίλο που σκοπεύει να κάνει τον γάμο του αυτή την εποχή. Παρέχουμε επίσης ιδέες για κτήματα γάμου σε όλες τις εποχές και τα χρώματα για όσους δεν είναι σίγουροι για τα χρώματα του γάμου τους και την εποχή.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΕ ΜΩΒ

Το μωβ είναι ένα ιδανικό χρώμα για γάμο και χειμωνιάτικο γάμο. Με διαφορετικές αποχρώσεις - όπως μωβ απαλό και σε συνδυασμό με τα χρώματα του χρυσού και του λευκού, μπορείτε να έχετε ένα τέλειο συνδυασμούς χρωμάτων γάμου. Θα δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για φορέματα για γάμο, νυφικά, ρομαντικά νυφικά, νυφικά Α γραμμή, γοργονε νυφικά.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

ΒΟΗΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

Ως ένα κλασικό χρώμα, το μπορντώ είναι λίγο πολύ απαραίτητο, αν παντρευτείτε τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβρη, λευκό νυφικό φόρεμα, μπορντώ κοστούμια γαμπρού ή γκρι κοστούμια, γήινα χρώματα στην διακόσμηση των τραπεζιών!

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

ΡΟΥΣΤΙΚ ΓΑΜΟΣ

Το πράσινο σε συνδυασμό με πορτοκάλι ή το κοραλλί κάνει την μεγάλη μέρα να φανεί ξεχωριστή και πανέμορφη! Δοκιμάστε τα νυφικά με ελληνικό στυλ και τους ακόλουθους χρωματικούς συνδυασμούς: λευκά λουλούδια για στο νυφικό χτένισμα, πορτοκαλί, λευκά τραπεζομάντηλα, πορτοκαλί χαρτοπετσέτες, πορτοκαλί κεντήματα, βαθύ μπλε κοστούμια.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΕ ΚΟΜΨΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ

Η ουδέτερη απόχρωση του γκρι είναι ιδανική για τον γάμο, κλασικό και κομψό, τίποτα θαμπό ή σκοτεινό. Συνδυάζει τέλεια με άλλα χρώματα όπως το λευκό, το μπεζ, το ροζ και το πράσινο.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Το μαύρο χρώμα δεν είναι μόνο για κοστούμια! Μπορείτε να το προσθέσετε στα τραπέζια σας με κηροπήγια για να ανεβάσετε τη διάθεση. Πηγαίνοντας με το αναμενόμενο μαύρο και άσπρο και προσθέτοντας λίγο πράσινο και χρυσό για να κάνετε την παλέτα σας λίγο πιο πλούσια! Δείτε επίσης έναν όμορφο νυφικό χτένισμα και νυφικό μακιγιάζ.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΜΠΛΕ

Τα μπλε κοστούμια και τα λευκά λουλούδια γάμου είναι τέλειοι χρωματικοί συνδυασμοί, καθιστώντας τον, τον πιο ρομαντικό γάμο!

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

Το πορτοκάλι, ειδικά το χρώμα του λωτού, αντιπροσωπεύει τη ζεστή, η οποία είναι ιδανική για την μεγάλη μέρα του Σεπτεμβρίου. Με διαφορετικές αποχρώσεις του πορτοκαλί, ο συνδυασμός χρωμάτων είναι με διαφορά πανέμορφος!

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ

Οι λευκές και κόκκινες ανθοδέσμες, λευκο νυφικο και κόκκινα νυφικά παπούτσια ή μοντέρνα νυφικά πέδιλα, μια τέλεια επιλογή. Δοκιμάστε ένα από τα παραπάνω για ένα ιδανικά και τέλειο γάμο. Ο τέλειος ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.

ΓΑΜΟΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.