Παρακαλώ περιμένετε

Γάμος σε γήινα χρωματα. 10 προτάσεις που θα σας εμπνεύσουν

Γάμος σε γήινα χρωματα. 10 προτάσεις που θα σας εμπνεύσουν

Ο γάμος σε γήινα χρώματα, οι απαλές «ήσυχες» χρωματικές παλέτες γάμου, και γενικά τα ουδέτερα χρώματα φαίνονται πολύ κομψά και ρομαντικά και ταιριάζουν σε κάθε στυλ γάμου. Οι ουδέτερες χρωματικές παλέτες είναι η καλύτερη επιλογή για εκείνες που θέλουν ο γάμος τους να έχει φυσικά και γήινα χρώματα όπως το μπεζ, το ιβουάρ, το κρεμ, το απαλό ροζ και το γκρι ανοιχτό. Αυτές οι χρωματικές παλέτες έχουν γίνει πια κλασσικές. Ποιες όμως είναι οι καλύτερες χρωματικές παλέτες για εκείνες που θα παντερυτούν το 2018; Δείτε τις παρακάτω ιδέες και εμπνευστείτε!

Πρώτη επιλογή για γάμο σε γήινα χρωματα:

Καφέ, σάπιο μήλο και χρυσό.

Για τη νύφη που αγαπά τη λάμψη,είναι η ιδανική χρωματική παλέτα! Συνδυάζοντας το λαμπερό χρυσό με το γλυκό καστανό και το χρώμα του σάπιου μήλου, η λάμψη αναδεικνύεται με τον σωστό τρόπο! Και ανεξάρτητα από το θέμα του γάμου σας, αυτή η χρωματική παλέτα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες!

γάμος σε γήινα χρώματα Γάμος σε γήινα χρώματα

Πράσινο, λευκό και γκρι

Μια που μιλάμε για κλασσικές χρωματικές παλέτες, μια από αυτές είναι ο συνδυασμός πράσινου, λευκού και γκρι. Η "πρασινάδα" (greenery), όπως λέγεται η συγκεκριμένη απόχρωση του πράσινου (το πράσινο του Κermit από το Muppet Show) είναι το πιο δημοφιλές χρώμα φέτος από τα ρούχα μας μέχρι τη χρωματική παλέτα του γάμου μας!

Γάμος σε γήινα χρώματα Γάμος σε γήινα χρώματα

Μπεζ, ροζ και βαθύ κόκκινο

Πόσο υπέροχη είναι αυτή η χρωματική παλέτα! Ο συνδυασμός του ροζ όπως φαίνεται στα νεανικά μάγουλα και του βαθύ κόκκινου. Συνδυάζοντας αυτές τις δύο όμορφες αποχρώσεις με το μπεζ, πραγματικά θα ξεχωρίσετε!

Γάμος σε γήινα χρώματα Γάμος σε γήινα χρώματα

Ένας μοναδικός γάμος σε γήινα χρώματα με ροζ, μπεζ και γκρι

Ότι χρώμα υπάρχει σ αυτή την χρωματική παλέτα είναι ρομαντικό! Το γκρι είναι το καινούργιο μαύρο, το μπεζ είναι το νέο ιβουάρ και το ροζ είναι και πάντα θα είναι όμορφο! Αν πρόκειται για έναν γάμο με ύφος διαχρονικό και ρομαντικό, αυτή είναι η χρωματική παλέτα που πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά!

Γάμος σε γήινα χρώματαΓάμος σε γήινα χρώματα

Mωβ, γκρι και ιβουάρ

Μη σας φοβίζει το μωβ! Είναι το χρώμα που δίνει ζωντάνια σ αυτή την χρωματική μας παλέτα! Έντονα θυληκό, ρομαντικό και απαλό,αυτό το όμορφο ροζ / μωβ στο γάμο σας θα δώσει το ρομαντικό ύφος που θέλετε! Συνδυάστε το με floral, λινά, υφάσματα και τολμήστε το ακόμα και στα προσκλητήρια!

Γάμος σε γήινα χρώματα

Ζεστό καφέ του ξήλου, μπεζ και πράσινο

Ούτε θερμό ούτε ψυχρό, γκρι ή καφέ, σκούρο ή ανοιχτό, το καφέ του ξήλου βρίσκεται κάπου ανάμεσα. Θα μου πείτε τώρα το ζεστό καφέ του ξήλου δεν είναι ίδιο με το μπεζ; Όχι για μια νύφη και όχι σε αυτή την χρωματική παλέτα! Το ζεστό καφέ θα σπάσει την ουδετερότητα κάνοντας το γάμο σας απλά τόσο αριστοκρατικό! Είτε στη δεξίωση, είτε στην εκκλησία, είτε στον κήπο, αυτή η χρωματική παλέτα είναι αυτό που θα λέγαμε πολύ μπροστά!

Γάμος σε γήινα χρώματα Γάμος σε γήινα χρώματα

Ναυτικό μπλέ και σαμπανιζέ

Γάμος σε γήινα χρώματα με αυτόν τον  συνδυασμό είναι πια κλασικός και σίγουρος! Σοφιστικέ και πολύπλοκη αυτή η χρωματική παλέτα φαίνεται πλούσια και ακριβή! Αν θέλετε κάτι αριστοκρατικό χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία, αυτή είναι η επιλογή σας!

Γάμος σε γήινα χρώματα Γάμος σε γήινα χρώματα

Θερμές γήινες αποχρώσεις

Αυτό που είναι υπέροχο σε αυτό το σύνθετο χρώμα είναι ότι μπορεί να δέσει αρμονικά και σε φθινοπωρινούς γάμους και ,αν προσθέσετε φωτεινό πορτοκαλί, σε καλοκαιρινούς και ανοιξιάτικους! Αυτή η χρωματική παλέτα σας δίνει τόσες επιλογές ακόμη και για να την υιοθετήσετε στην νυφική σας ανθοδέσμη!

Γάμος σε γήινα χρώματα Γάμος σε γήινα χρώματα

Γκρι σκούρο, Μπλε σκούρο και λευκό κρεμ

Σίγουρα έχετε δει φωτογραφίες στα social κάποιας φρέσκιας και δροσερής κοπέλα που θα θέλατε να είναι φίλη σας και να μοιραζόταν μαζί σας όλα της τα μυστικά! Αν αυτό το κορίτσι λοιπόν ήταν χρώμα θα ήταν αυτή η χρωματική παλέτα! Είναι σικάτη, είναι hip , είναι όμορφη και το έχει όλα! Αυτή η ψυχρή χρωματική παλέτα είναι απλά μοναδική!

Γάμος σε γήινα χρώματα Γάμος σε γήινα χρώματα

Χρυσό με γκλίτερ , ιβουάρ και πράσινο

To χρυσό με γκλίτερ είναι τοοοοοοσοοοο απίστευτα όμορφα για έναν γάμο, ειδικά αν συνδυαστεί με το greenery (αυτό το πράσινο του Kermit το μάθατε πια!) και το ιβουάρ. Το κλειδί για την επιτυχία σ αυτην την χρωματική παλέτα είναι ένας απλός κανόνας: κρατήστε το αριστοκρατικό και μην ξεφύγετε με το glitter! Θα είναι ένας τέλειος γάμος σε γήινα χρώματα.

Γάμος σε γήινα χρώματα

Επιμέλεια: theweddingexperts.gr