Παρακαλώ περιμένετε

ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ 2020 - ΟΙ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ 2020 - ΟΙ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ 2020 ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΕΛΕΙΕΣ ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ. Πώς να αυξήσει το συνολικό ύφος ενός γάμου στη παραλία; Ένα θέμα σαν τον γάμο σε μια δροσερή χρωματική παλέτα μπορεί να κάνει την επιθυμία σας πραγματικότητα. Τα ζευγάρια μπορούν να κάνουν το γαμήλιο ντεκόρ τους ιδιαίτερο προσθέτοντας κάποια όμορφα θαλάσσια στοιχεία στην διακόσμηση των τραπεζιών και στα κεντρικά τους αντικείμενα - κοράλλια, αστερίες, αχινούς και θαλάσσια όστρακα. Μπορούν επίσης να προτιμήσουν να επιλέξουν κάποια χρώματα θάλασσας, κοραλλιών και ωκεανών όπως μπλε, αμμώδη τόνο για να τονίσουν και να αγκαλιάσουν το σύνολο του στολισμού στο γάμο τους. Παρακάτω έχουμε βρει 6 μοντέρνες διακοσμήσεις για γάμο σε παραλία σε δροσερά χρώματα για εμπνεύσει τις νύφες. Απολαύστε το!

ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ 2020 6 ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΙΔΕΕΣ.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ 2020 ΒΟΗΟ ΘΕΜΑ ΣΕ BLUSH ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.

Η διακόσμηση της δεξιωσης και του κτήματος σε μια παραλία δεν είναι τελικά και τόσο εύκολη υπόθεση. Όμως για να έναν γάμο με θέμα το boho στυλ είναι απλά ευκολάκι. Ειδικά όταν πρόκειται για ροζ χρώματα και αποχρώσεις που δίνει μια νότα γλυκιά και ισορροπεί την όλη ατμόσφαιρα του στημένου γάμου. Τα ζευγάρια πλέον αποφεύγουν να επιλέξουν στολισμό στο γάμο τους που είναι στημένος και το στυλ αυτό του εξυπηρετεί αφού τους δίνει την ελευθερία έκφρασης σε όλα τα επίπεδα. Η νύφη μπορεί να επιλέξει ένα ανάλαφρο boho νυφικό και χτένισμα και μακιγιάζ. Το ίδιο ακριβώς μπορεί να κάνει ένας boho γαμπρός, ξεφεύγοντας από το κλασικό στημένο κοστούμι μπορεί να επιλέξει ανάλαφρα χρώματα και υφές στα υφάσματα.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ 2020 ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ 2020

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΠΛΕ.

Το αγαπημένο μας θέμα είναι επίσης και το μπλε. Αν και το χρησιμοποιούμε πιο πολύ στις βαπτίσεις αγοριών μερικά από τα ζευγάρια πλέον τολμούν και το διαλέγουν ως κύριο χρώμα στον γάμο τους. Όντας κι εμείς ένας μεσογειακός λαός αγαπάμε πολύ την θάλασσα και το χρώμα της. Επειδή υπάρχει παντού στη φύση το χρώμα αυτό ταιριάζει τέλεια με τα γηινα γαλάζια, πράσινα και φυσικά με το κίτρινο. Ο γάμος αυτός είναι γάμος με άρωμα Ελλάδας το μπλε στις θάλασσας, το γαλάζιο του ουρανού, το πράσινο της ελιάς και το κίτρινο του λεμονιού. Αχ, τι υπέροχη μυρωδιά!!

ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ 2020

ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ 2020 ΤΡΟΠΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.

Η διακόσμηση και ο στολισμός σε μια παραλία με τροπικά πολύχρωμα λουλούδια είναι η απόδειξη ότι ο παράδεισος υπάρχει στη γη. Το νυφικό με το υπέροχο νυφικό και λουλούδινο στεφάνι στα μαλλιά της είναι ένα ονειρικό θέαμα.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ 2020

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ VINTAGE ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ 2020.

Ο στολισμός σε αυτόν τον γάμο είναι αυτό που λέμε fine art. Η vintage εκδοχή του κάνει το γαλάζιο στην παρακάτω φωτογραφία να μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι. Παντρεύοντας το παλιό με το μοντέρνο έχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ 2020 ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ 2020

ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ 2020 ΡΟΥΣΤΙΚ CHIC ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.

Ο στολισμός ρουστίκ είναι ένα από τα αγαπημένα θεματικά για τον γάμο. Όταν συνδυάσουμε τα κατάλληλα χρώματα το αποτέλεσμα είναι μαγικό. Το νυφικό φόρεμα θα είναι σε ρουστίκ εαρινό ύφος που θα συνδυάζεται τέλεια με ένα όμορφο καλοκαιρινό χτένισμα και μακιγιάζ.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ 2020

Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας θέμα, ο πιο όμορφος συνδυασμός και ο καλύτερος ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ 2020;

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ.